0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@serkan özsoy (5429) arkadaşım ben kırıcı bi kelime kullanmadım ama anlaşılan sen kirilmissin. K.bakma hakkını helal et. Burda sohbet muhabbet ve faydalı bilgi paylaşımı yapıyoruz. Arabadir bu ufak tefek kaza olur boya olur hic sikinti degil alir binersin. Ama Ben kimseye pert araç tavsiye etmem. Kendi can guvenligimiz arabaya binecek olan ailemiz sevdiklerimiz ve trafikteki diğer insanların can güvenliği için uzak durmak lazim. Kötü niyetle pert aracı tavsiye etmediginin farkindayim ama Pert arac piyasasında ne cakalliklar ne alicengizler dönüyor bir bilsen pert araçlar hakkındaki fikirlerinin tamamen degiseceginden eminim. Pert araç vebali değil direk olum tehlikesi. O yüzden 3 kuruş fazla olsun sağlam olsun yada düşük model olsun ama sağlam olsun derim ben. Bence devlet bu pert araçlar için kanun çıkartması lazım araba perte çıktı mı direk hurda belgesi verilip trafikten men edilmesi lazim. K.bakmayin Biraz uzun oldu ama gozunu para hirsi burumus insanlar yüzünden pert araçlar sektör oldu kontrolsuz bi şekilde aldi başını gidiyor dikkatli olmak lazim.
sadece anadol üretebilen bir ülkenin bireyi olarak bu küçümsemene bir anlam veremedim
Sozum kesinlikle meclis disinda arkadaslarsadece tek bir kisiye soluyorum kimse ustune alinmasin ismini bile solemek istemedigim icin k.bakmayin.arkadasimiz abimiz vs kararini vermis arabasini almış bunu istemis bildigi arabadan markadan sasmak istememis.bozde begenir veya elestiririz buda dogal tamam ama parayi verenmis gibi konusup sizin gibiler yuzundende o para verilirmi de sunlar sunlar da var surasi bole burasi bole arabaya o parayi bayarmisin vs gibi haddimizden fazla elestiri yapmak ozgurluk degildir.herzamanki gibi gene haddiz bi cvp daha vermis oluyor bazi arkadaslarmaalesef sorunsuzlugundan ve yakit cimriliginden keyfinden dolayi hala eskimemis bir araba ve fiyati son zamanlarda artmis bir araba keske daha ucuza alsaydi ama cok merakettim bende 8senede hic sanayiye girmedim 12 yasinda arabamla hatta 13 yasinda motoruna anahtarda deymedi 200binede geliyor halada deymeyecek.biseyleri anlatti umarimlutfen artik saygiyi asmiyalim abimizin konusunu bozmayalim keyfini hevesini kacirmayalim
Fiyati biraz yuksek ama km dusuk motoru hala fazlasiyla diri km dusul ve vergiside iyi donanimida kafi baslangic icindw keyifli bir araba bence abi gule gule binin insallah. Tek tavsiyem boyasini iyi muhafaza edin.malum toyota boyasi ince. Teype dikkatedin kibar kullanin cdleri belli bir sure sonra cizildikce kullanmayin bidaha yazin hatta aydio charger alin direk klima tuslarini kibar kullanin.aklima gelen sahsi onerilerim bunlar olurdu benim
Orta kapak cabuk kiriliyo oda var abi ben yorum yapmadim ama kovalansa herhalde abimizin aldigi fiyata boyasizda arac bulabilirdi diye dusunuyom hayirli ugurlu olsun araç sahibine
arkadaşlar temmuzdan itibaren toyota kullanıcısıyım ilk arabam tamamen sağdan soldan duyduklarıma göre toyota almaya karar verdim 93 model xl 1.6 aracım ama çok iyi yapmışım 6 aydır kullanıyorum bi problem çıkmadı( ufak akü problemini saymaz isek ) hiçbir bakım yapmadan 1200 km falan yol yaptım memlekete gidiş geliş enufak bi problem çıkmadı 93 model araba için süper üstü bence
Hayırlı uğurlu olsun ,evet fiyat yüksek ama piyasası hiç ölmeyen bir model üst kasasındanda daha sağlam..Artı farklı markalar deneyince donanımdan yoksunda olsa toyota aramıyor değilim Güle güle kullanın..
Bahadır kazasız belasız kullanın kardeşim. Çok mantıklı bir araç almışsın. İnşallah olmaz ama dediğin gibi acemilikler olabilir, sizde üzülmezsiniz. [emoji4]