Gönderen Konu: Aileye yeni Toyota geldi :)  (Okunma sayısı 5320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Aileye yeni Toyota geldi :)
« Yanıtla #40 : Ocak 19, 2015, 00:17:41 »
Anladim abi  bizim arkadasin 208 pejo da acaip kaydiriyor yokusta durupta kalkamadigimiz oluyor hem kalkmiyor hem kayiyor araba
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 19, 2015, 00:17:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 19, 2015, 00:19:19 »
Anladim abi  bizim arkadasin 208 pejo da acaip kaydiriyor yokusta durupta kalkamadigimiz oluyor hem kalkmiyor hem kayiyor araba
Onlar yarı otomatikti galiba OKAN.
Yarı otomatikler, tam otomatikler gibi değil, büyük bir çoğunluğu rampada kaçırıyor maalesef.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 19, 2015, 01:26:43 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ruhsat-sahibinden-32binde-195004974/detay        düşünülebilir...
araçta pert kaydı varmış nasıl düşünülebilir yazmışsınız anlamadım???
 düşünecek neyi olabilir ki  pert arabanın?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 19, 2015, 09:10:46 »
yahu burada vw ye parasını haketmiyor o kadar paralar verilmez dersiniz gider 10 yaşında her tarafı boyalı hasarlı miadını doldurmuş araca 33 35 verirsiniz hatta 36-37 az bile dersiniz sizin gibi arkadaşlar oldukça bu fiyatlar düşmez sonrada dert yanarsınız fiyatlar uçmuş diye farkında değilsiniz ama bu fiyatları sizler uçuruyorsunuz.
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ocak 19, 2015, 11:12:41 »
yahu burada vw ye parasını haketmiyor o kadar paralar verilmez dersiniz gider 10 yaşında her tarafı boyalı hasarlı miadını doldurmuş araca 33 35 verirsiniz hatta 36-37 az bile dersiniz sizin gibi arkadaşlar oldukça bu fiyatlar düşmez sonrada dert yanarsınız fiyatlar uçmuş diye farkında değilsiniz ama bu fiyatları sizler uçuruyorsunuz.
Peki tavsiyeniz nedir. Ayni fiyat ayni donanim bir araç önerebilir misiniz. Boyasız ve ikinci elde kaybettirmeyecek?
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ocak 19, 2015, 13:25:44 »
fiat ranault ford opel ?  işin gücün yok mu kardeşim ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ocak 19, 2015, 13:27:48 »
Tavsiye ettigi arabaya bak ya linea [emoji1]
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ocak 19, 2015, 13:40:58 »
Kardeş yani ne diyeyim bilemedim. Kusura bakma ama bu arabalarin yarısı sirket çikması diğer yarısı 'b' segmenti kutu gibi. Manuel, yüksek km yapmış üstelik. İlk mesajda kız kardeşim için aldığımı ve özellikle 'otomatik' aldığımı da belirttim. Ne yapayim ben lineayı, fluence'i vs..Fiyat çok deyip gönderdiğin araçlarda ucuz mu sence gerçekten? Bu ülkede her yıl düzenli bur şekilde ötv, mtv zammı yapılırken fiyatların artmasınin faturası vatandaşa çıkarılamaz. Belki "alma sende kardeşim" diyeceksin ama ne yapalım bisikletle mi gidelim her yere? :)
Umarım bu fiyatların yükselmesine ilerde kendi aracınızı piyasa değerinin altında satarak positif katkıda bulunursunuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-skoda-bayisinden-2011-ford1.4-tdci-my-fieasta-100.000-km-de-197470329/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-boyasiz-2012-euro-5-linea-7700-pesinle-30-dk.da-zahmetsiz-kredi-191962966/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-model-polo-1.2-tdi-trendline-manuel-194213366/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-grande-punto-1.3-multijet-dizel-196749484/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2010-renault-fluence-1.5-dci-business-192414007/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sadece-131.000-km-de-tertemiz-astra-1.3-cdti-essentia-sedan-195158580/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-orjinal-kazasiz-servis-bakimli-koc-finanstan-10-dk-kredi-196780446/detay
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ocak 19, 2015, 13:49:11 »
Kardeş yani ne diyeyim bilemedim. Kusura bakma ama bu arabalarin yarısı sirket çikması diğer yarısı 'b' segmenti kutu gibi. Manuel, yüksek km yapmış üstelik. İlk mesajda kız kardeşim için aldığımı ve özellikle 'otomatik' aldığımı da belirttim. Ne yapayim ben lineayı, fluence'i vs..Fiyat çok deyip gönderdiğin araçlarda ucuz mu sence gerçekten? Bu ülkede her yıl düzenli bur şekilde ötv, mtv zammı yapılırken fiyatların artmasınin faturası vatandaşa çıkarılamaz. Belki "alma sende kardeşim" diyeceksin ama ne yapalım bisikletle mi gidelim her yere? :)
Umarım bu fiyatların yükselmesine ilerde kendi aracınızı piyasa değerinin altında satarak positif katkıda bulunursunuz.

Hay ağzınıza sağlık.Piyasayı düşürmeye bence de arkadaş kendi arabasını ucuza satarak başlayabilir.Yukarıda da bahsettim tam 1 sene önce 1 ay boyunca aradım ilanları, yok kardeşim ucuza yok artık.Adam 90 model Şahine 10.000 tl istiyor ona ne diyeceksiniz?
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ocak 19, 2015, 14:24:34 »
fiat ranault ford opel ?  işin gücün yok mu kardeşim ?

sadece anadol üretebilen bir ülkenin bireyi olarak bu küçümsemene bir anlam veremedim, ayrıca benim linkini verdiğim araçlar karşın sizin 35 bin lira istenilen aracınızı 2005 model km 200 bine dayanmış ve neredeyse komple boyalı  :rofl:
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ocak 19, 2015, 14:33:56 »
bahadır bey bence aracınız cok guzel. cok az da olsa fıyatı yuksek geldı bana ama olsun. begendıysenız ekper saglamsa ve uzun vade bıneceksenız varsın 3 kurus fazla olsun.
mıllete bakıyorum da adam pert arabayı onermıs. kımısı sırket aracı onermıs fılodan cıkma.
hayırlı olsun arabanız gule gule kazasız belasız kullanın. bence yerınde bı tercıh satacagınız zaman zorlanmadan gıder.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ocak 19, 2015, 14:53:50 »
bahadır bey bence aracınız cok guzel. cok az da olsa fıyatı yuksek geldı bana ama olsun. begendıysenız ekper saglamsa ve uzun vade bıneceksenız varsın 3 kurus fazla olsun.
mıllete bakıyorum da adam pert arabayı onermıs. kımısı sırket aracı onermıs fılodan cıkma.
hayırlı olsun arabanız gule gule kazasız belasız kullanın. bence yerınde bı tercıh satacagınız zaman zorlanmadan gıder.

pardon size danışmayı unuttum öneri yaparken. önerimin arkasında kötü niyet mi sezdiniz ? önerdiğim aracın diğer araca göre + 'larını da incelediniz mi ?
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ocak 19, 2015, 15:04:11 »
@serkan özsoy (5429)  burası bı forum herkes faydalı bılgı alıs verısınde bulunuyor.  kotu nıyet sezdıgım falan yok   ben sızın onerdıgınız  arac ıcın bu arac pert bunun dusunecek neresı var dıye sıze sordum. egerkı  onerdıgınız aracın artıları varsa duzgun cevab vermek yerıne laf ebelıgı yapıyorsunuz.  onerdıgınız araba pert hala daha + larından bahsedıyorsunuz. sanırım ıkıncı el pıyasasından vede pert arac nedır bu konulardan haberınız yok. o arac pert olmasa o fıyata verırlermı sızce?
 sız kendı sahsınıza alırmısınız o arabayı ?
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ocak 19, 2015, 15:09:42 »
diğer araca kıyasla alırım. madem burası forum bilgi alışverişi var düşünceye saygı duyun, aşağılar tarzda yaklaşmayın kişilerin fikirlerine.''mıllete bakıyorum da adam pert arabayı onermıs '' bu mu yaklaşımınız. ''onerdıgın araba pert hala daha konusuruyorsun '' tebrik ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Ocak 19, 2015, 15:14:32 »
Teşekkür ederim Eyüp bey. Biliyorum bu aracın normal şartlarda ederi en fazla 30 bin tl ama piyasa böyle.  Otomatik, sorunsuz, donanımlı ve az km yapmış C sınıfı bir araç, ki bu birde Toyota'nın aracı olunca zor bulunuyor ve pahalı oluyor. Şöyle bir baktım mesela jant kapaklı bir polo için 55-60 bin tl, yine clio hadi onuda geçtim bir dacia için 35-45 arası paralar isteniyor.  Kendime alıyor olsam ayni aracın orjinal olanını 35 bin tl'ye veya daha yeni bir Auris' i 40-45 bandinda orjinal alırdım. Ama dediğim gibi aracı sıfır tecrübesi olan daha yeni ehliyet almış bir bayan kullanacak. İşin aslı sıfır Auris almak için gittiğimiz bayiden bu faktörü düşünerek bu aracı alıyoruz. O yüzden satışı hızlı olmalı.  Velhasıl kelam artık alındı araç. Bundan sonrası çok önemli değil.

Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ocak 19, 2015, 15:34:08 »
@serkan özsoy (5429)  burası bı forum herkes faydalı bılgı alıs verısınde bulunuyor.  kotu nıyet sezdıgım falan yok   ben sızın onerdıgınız  arac ıcın bu arac pert bunun dusunecek neresı var dıye sıze sordum. egerkı  onerdıgınız aracın artıları varsa duzgun cevab vermek yerıne laf ebelıgı yapıyorsunuz.  onerdıgınız araba pert hala daha + larından bahsedıyorsunuz. sanırım ıkıncı el pıyasasından vede pert arac nedır bu konulardan haberınız yok. o arac pert olmasa o fıyata verırlermı sızce?
 sız kendı sahsınıza alırmısınız o arabayı ?

pertden onarılmış araç olduğu ilanda yazıyor zaten ki fiyatı o yüzden düşük.almayı düşünen kişi bunu bilerek alacak. ön airbaglerin açılması vs. gibi yada sigorta şirketlerinin yaptığı usulsüz işlerden kaynaklı da ayrılabiliyor perte bu araçlar. 5 parça boyayı bende takmam.5 parça boyayı takmayan ben komple boyalı aracı piyasasının 10.000-15.000 altına alır ve binerim rahatsız olmam. tabi aracı araştırıp sürüşe engel bir probleminin olmadığını gördükten sonra.  pert kayıtlı araçlar vebalı gibi bir muameleye maruz kalıyor.bence anlamlı değil. dikkat edin 'bence' diyorum. ''mıllete bakıyorum da adam pert arabayı onermıs '' yerine dediğiniz gibi ''sızın onerdıgınız  arac ıcın bu arac pert bunun dusunecek neresı var ''diye düzgün sorsaydınız + ları neler kardeşim deseydiniz bende sertleşmezdim. ayrıca sizin yazdıklarınıza göre cevap yazıyorum laf ebeliği yapmıyorum. kalp kırmakta bir çeşit kul hakkıdır. ne gerek var incitmeye... önerimdeki sebep bir kardeşim daha iyisi varsa onu seçsinden,faydalı olmaya çalışmaktan başka birşey değil. takdir edilmeyi beklemediğim gibi olumsuz bir yaklaşımı da hak etmediğimi düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ocak 19, 2015, 16:07:01 »
Benim arabada sol kapı işlem görmüş . Bazen diyorum ki keşke değişseymiş. Pert arabayı düşünemiyorum bile. Pert den çıkıp yapılmış bir aracı bir yıl kullandınız mı hiç ?

Ayrıca bizim veya benim mükemmel araba yapmam ile tavsiye ettiğim , edeceğim arabanın ne ilgisi var. Toyota veya japon. Daha uzun dayanıyorlar. Fiatın renaultun arabalarıda sanayiye geliyor. Bir toyota ile aralarında dağlar kadar fark var. Toyota dökülmüyor. İşin aslı bu.

Diğer yandan hiçbir 10 yaşındaki arabanın kullanılmaması lazım. Satmayı bırakın hurdaya gitmeli. Ama durum bu. Sıfır arabaların fiyatları belli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ocak 19, 2015, 17:24:40 »
@serkan özsoy (5429) arkadaşım ben kırıcı bi kelime kullanmadım ama anlaşılan sen kirilmissin. K.bakma hakkını helal et. Burda sohbet muhabbet ve faydalı bilgi paylaşımı yapıyoruz. Arabadir bu ufak tefek kaza olur boya olur hic sikinti degil alir binersin. Ama Ben kimseye pert araç tavsiye etmem. Kendi can guvenligimiz arabaya binecek olan ailemiz sevdiklerimiz ve trafikteki diğer insanların can güvenliği için uzak durmak lazim. Kötü niyetle pert aracı tavsiye etmediginin farkindayim ama Pert arac piyasasında ne cakalliklar ne alicengizler dönüyor bir bilsen pert araçlar hakkındaki fikirlerinin tamamen degiseceginden eminim. Pert araç vebali değil direk olum tehlikesi. O yüzden 3 kuruş fazla olsun sağlam olsun yada düşük model olsun ama sağlam olsun derim ben. Bence devlet bu pert araçlar için kanun çıkartması lazım araba perte çıktı mı direk hurda belgesi verilip trafikten men edilmesi lazim.
K.bakmayin Biraz uzun oldu ama gozunu para hirsi burumus insanlar yüzünden pert araçlar sektör oldu kontrolsuz bi şekilde aldi başını gidiyor dikkatli olmak lazim.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ocak 19, 2015, 18:22:21 »

Birkaç istisna hariç parasını hak eden bir araba söyleyin gidip alalım. Burada esip gürlemek kolay.