0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlısı olsun. kazasız belasız kullanırsınız inşallah.o değilde 31.500 nedir abi yaa. fiyatlar uçmuş.
Bahadır hocam, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullansınlar inşallah
Hayırlı olsun abi. 12-13 litre yakıyor şehiriçi benim araç sedan. Evet geri kaçırıyor azda olsa
Teşekkür ederim Ilke hocam. Verdiğiniz değer lpg için mi hocam. Birde geri kaçırma şekli nasıl. Yani ayağınızı fren pedalından çeker çekmez araba kaymaya başlıyor mu geriye? Yoksa 2-3 saniye kadar bekkiyor mu?
Evet Bahadir abi lpg icin. Ben cok agresif kullanimda 18 litre de yaktim. Oyle vites bostaymis gibi kacirmiyor. Frenden cektikten hemen sonra cok yavastan kaciriyor ve geri gidiyor arac yokusta. Bu aracta yokus kalkis destegi yok ona gore
Ilke seninki otomatik mi.otomatikde o kadar geri kacirma olmamasi lazim sol bi de.emin degilim ama otomatik araclarda kolay kolay geriye kacirma olmaz.fiyatlar ucuk zaten ben niyetlenmistim satmaya 27000tl demistim. En az yazanlardan biriydim maalesef suanki piyasa fiyatlarina gore normal ama pazarlik edin derim cunku boya var iki parcada degil 5 parca. Ayni fiyata otomatigi gene bulunur cunku. Fiyati makul olur kacirmak istemezsiniz anlarim ama fiyati normal suanki piyasada Yakitina gelince benimki sedan manuel sahsi dusuncem sakin kullanim benzinli 10-11lt manuelde ben 7-8-9lt civarindayim
Dostlar bugün kız kardeşime 2006 Corolla hb otomatik 1.6 sol aldık. Kaporası verildi. 31500 tl'ye anlaştık. 75000 km'de lpg'li. 5 parça boya var ufak kazalardan dolayı. Kiz kardeşim kullanacak aracı. Daha taze şoför. O yüzden boyayi kafaya takmadan bu aracı aldık. Temiz otomatik vites araç bulmakta çok zorlandik gerçekten. Aynı aracı kullanan, kullanmış arkadaşlara bazı sorularım olacak. İlk ve en önemli soru araç geri kaçırıyor mu yokuşta, kardeşim ısrarla soruyor bu soruyu Birde tüketim ne seviyelerde olur. Benim beklentim maksimum 100 km'de 12-13 lt lpg. Ne dersiniz. Bakalım inşallah utandırmaz beni bu araç. Ben buldum çünkü. Mesaj Birleştirildi: Ocak 18, 2015, 18:49:40http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=193644368