0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Millet bu şekilde nasıl alıyor ben anlamıyorum... Geçen ay ben de öylesine bir girip bakayım dedim, araçların içine bile girmeden hemen çıktım
Adamlar malına güveniyor,peynir ekmek gibi satıyor,peşin parayla git, sıra var.Arabaları 2.elde müthiş değerli,bu konuda toyota ya nal toplatır.
kaç kez gittim , bir kez bile hoşgeldin diyen olmadı o markanın satışa ihtiyacı yok, araba kendini satıyor zaten.
Almanlar, Mercedes'i satmak için, Volkswagen'i binmek için üretiriz diyorlarmış, bizde de Almancı çok ne de olsa.
Açıkçası arz talep dengesinde, talep yoğun bile olsa müşteri ilişkileri başka bir olaydır. Aynı şey müşteriye bir çok farklı şekilde ifade edilebilir. Hem bilgi hem de ifade şekli konusunda çalışılması gerekiyor.
Hani halk arasında bir laf var,bilmem ne yaparsan yaranırsın diye işte tamda bu hesap.Milletin hoşuna gidiyor kardeşim,ilgilenmiyorlar, insanlarda psikolojik olarak,bunda bir iş var baksana adamlar benle ilgilenmedi, demekki bu araçlar piyasada çok tutuluyor,2.eli süper,(çok doğru)bu eziyeti bende çekerim diyorlar ve talep ediyorlar. ;)Aynen devlet dairesi gibi,al alma önemli değil,talep çok sen almazsan öteki zıplıyor .Saygılar