0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya bu vosvos muhabbeti bıktırdı.2.eli vosvosun daha iyiymiş.Satamadığınız Toyota var mı?2 farklı marka artıları eksileri anlat anlat dur.Araç bayileri iyi huylusu da var kötü huylusu da.
tamamen sizin yaklaşımınıza kalmış. biz aracı almaya gittiğimizdede aynı durum olmuş. ailem ilk hafta gitmişler üstün körü bir fiyat vermişler yarım saate çıkmışlar. kimse bizimle ilgilenmedi dediler. ikinci hafta bende beraberlerinde gittim tekrar görünce "ooooo hocam hoş geldiniz ne içersiniz" dediler. neden?tekrar geldilerse demekki alıcı potansiyeli mevcut.
Volkswagen grubu bir araç kullanıyorum satın alma aşamasında böyle bir şeyle karşılaşmadım satın aldığım modeli 3 kez test ettim aracımın plakası başka bir şehirden tescil edilmesine rağmen 3 günde teslim edildi. Bu tür şeyler hemen hemen tüm markalarda olabiliyor biraz bayilerin çalışma ve ilgilerine kalmış bir çok firmaya gittiğimde bu tür ilgisiz tavırlarla bende karşılaştım. Bu ilgi ve alaka da asıl önemli olan satış sonrasındaki davranışları ve ilgileridir 2011 yılında sıfır aldığım Corolla ile bir gün ne arandım ne herhangi bir konuda bilgilendirildim yani satıştan sonra olay bitti bu durumla ilgili foruma bir konuda açmıştım. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=63380.0