Gönderen Konu: VW - Tok Satıcı  (Okunma sayısı 3619 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Ynt: VW - Tok Satıcı
« Yanıtla #20 : Ocak 16, 2015, 18:01:59 »
Ulkemizde Passat luks sinifa giris olarak gorundugu icin tutuluyor doğru golf,polo bunlarda keza çok satilan araçlar ama donanim olarak çok   şey kirpilmiş oluyor araçlardan 140.000 bin liralik Golf Gti da Cruise kontrol yok mesela boyle saçma sapan şeyler var maalesef.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 16, 2015, 18:01:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 16, 2015, 18:10:01 »
Jetta'nın Corolla'dan, VW'nin de Toyota'dan genel olarak daha kaliteli olduğuna kesinlikle inanmam.
Ama hem sıfır hem de 2. El araç piyasasına vw daha hakim gibi.
Toyota'nın bundan ders çıkarması gerek bence.

Tamam.
Yolda kalan tek bir corolla yok. Kalite ortada.
Ama bu kadarı yetmiyor anlaşılan....
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 16, 2015, 18:10:43 »
Bende istanbul bayisi sandım şaşırdım,maraş bayisiymiş :)teselli oldum. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ocak 16, 2015, 18:31:43 »
Bunda, Toyota'nın da hatası var.
Corolla'yı yeteri kadar geliştiremedi bence.
2015 corolla, en azından görünüm olarak, 2015 jetta karşısında , şanslı değil.
Yoksa corolla'yı yine corolla ile değiştirmek isterdik, jetta ile değil.
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 16, 2015, 18:37:56 »
Ulkemizde Passat luks sinifa giris olarak gorundugu icin tutuluyor doğru golf,polo bunlarda keza çok satilan araçlar ama donanim olarak çok   şey kirpilmiş oluyor araçlardan 140.000 bin liralik Golf Gti da Cruise kontrol yok mesela boyle saçma sapan şeyler var maalesef.
Golf gti alipta hizini sabitleyecek bir insan tanimiyorum zaten genel olarak bakarsak golf gti ve r larin cogu kazali veya yüklenmiş araçlar alan direk yazilima kosuyor  az daha yukluyo yazilimi stage2 yapiyor  keza leon 2.0 larida oyle stage 5 yapmiş  ilanda satilikta araç
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ocak 16, 2015, 18:39:11 »
Golf gti alipta hizini sabitleyecek bir insan tanimiyorum zaten genel olarak bakarsak golf gti ve r larin cogu kazali veya yüklenmiş araçlar alan direk yazilima kosuyor  az daha yukluyo yazilimi stage2 yapiyor  keza leon 2.0 larida oyle stage 5 yapmiş  ilanda satilikta araç
Ornek vermistim okan.[emoji4]
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ocak 16, 2015, 18:41:47 »
Ornek vermistim okan.[emoji4]
Tabi haklisin bi ara klimadiz golf satmislardi ama dacida renoda toyota gosterilen ilgiyi wv de kimse beklemesin eleştirmesin adamlar bunu tarz haline getirmis diger firmalarin coguyla farkli sekilde calisiyolar arabanin kaporasini veriyosunuz mesela 3 ay sonra gelir araciniz ve geldigi zamanin kuru ile parasini aliyor sizden çalişma sekilleri biraz garip :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ocak 16, 2015, 18:48:17 »
Tabi haklisin bi ara klimadiz golf satmislardi ama dacida renoda toyota gosterilen ilgiyi wv de kimse beklemesin eleştirmesin adamlar bunu tarz haline getirmis diger firmalarin coguyla farkli sekilde calisiyolar arabanin kaporasini veriyosunuz mesela 3 ay sonra gelir araciniz ve geldigi zamanin kuru ile parasini aliyor sizden çalişma sekilleri biraz garip :)
Şahsen ben gidip Vw den sifir araç almam 2. El olabilir tabi ki ama ben 0 km araba almaya gidecegim ve pazarlik yapmadan araç alacağim.Adamlar hediye bile vermiyor bi paspasin lafini yapiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ocak 16, 2015, 18:50:13 »
Şahsen ben gidip Vw den sifir araç almam 2. El olabilir tabi ki ama ben 0 km araba almaya gidecegim ve pazarlik yapmadan araç alacağim.Adamlar hediye bile vermiyor bi paspasin lafini yapiyorlar.
Wv de aliyor cogu kisi ama bende sifir araç almaya karsiyim genel olarak tek marka degil devlet zaten her turlu yerden parasini cikariyo sifir arac alanlar devleti zengin ediyor  benim dusuncem bu baskasinin nedir bilemem ama saygi duyarim dusuncesine :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ocak 16, 2015, 18:52:35 »
Wv de aliyor cogu kisi ama bende sifir araç almaya karsiyim genel olarak tek marka degil devlet zaten her turlu yerden parasini cikariyo sifir arac alanlar devleti zengin ediyor  benim dusuncem bu baskasinin nedir bilemem ama saygi duyarim dusuncesine :)
Artik sifir araba alinmaz.Zaten araba ilk sahibi satarken kaybedecegi kadar deger kaybediyor.3-4 yaşindan sonra satilsada kayip fazla olmuyor.[emoji6]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 16, 2015, 18:55:37 »
Acaba bana mı öyle geldi demiştim.
Adamların havalarını görünce.
Ama yorumlardan da görüyorum ki, VW nin tarzı bu.
Ister al ister alma diyorlar yani.......
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 16, 2015, 19:10:27 »
Ah ahh biri golf mü dedi. Golfün benim için yeri çok başkadır. Motor teknik lisesi okudugum için yazları vw generalde çalışıyordum ve o zamanlardan golfe aşık oldum. O zamanlar golf 4 efsaneydi. Tamir için bile olsa o arabanın içine girdiğim de çok başka duygulara kapılıyordum. Halen boş vaktim de bir vw bayi görsem hem gider ve bir golfün içine otururum ve tarifsiz bir mutluluk yaşarım. Sanki uzun yıllar sonra tekrar bi araya gelmiş ve hasret gideriyoruz gibi olurum.
Benim için bir arabanın olmazsa olmazı arka cam otomatiğidir ve sene 2015 olmuş çoğu marka araçta arka camlar çevirmelidir. Benim Yariste olduğu gibi. :) ama polonun en boşunda bile arka cam otomatiktir.
Gel gelelim işin gerçek boyutuna. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sıfır bir golf için dünyanın parasını veremem. İkinci el sıfıra yakın bir golf ise sırf sıra bekleme muhabbetine sıfırla aynı fiyat.
Ne marka model araba alayım aklım hep golfte kalacak. Tabi aldıktan sonra ne düşünürüm bilemiyorum. Hevesim geçer mi geçmez mi bilinmez. Sanırım araba alıp keyif sürmekte geç kaldım. Genç yaşta alsaydım gerçekten arabanın keyfini sürerdim ancak evli mutlu çocuklu olunca olmuyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 16, 2015, 19:24:25 »
Acaba bana mı öyle geldi demiştim.
Adamların havalarını görünce.
Ama yorumlardan da görüyorum ki, VW nin tarzı bu.
Ister al ister alma diyorlar yani.......

Sıfır araç almak için vw bayisine gittik ve bayi oldukça yoğundu bi tane hanımefendi girişte karşıladı ve isim soyisim cep numarasını aldıktan sonra bir satış danışmanını bize yönlendirdi oturduk masasına zaten düşündüğümüz araç belliydi 1.2TSİ Comfortline Golf beyaz renk. Sorduk bu kombinasyonda araç varmi diye bu kombinasyonda bi aracın ellerinde olmadığını bu aracı istersek eğerki 4 ay sonra gelebileceğini söylediler.Fakat aynı kombinasyonun siyah renginin olduğunuda belirtti fakat biz kesinlikle beyaz istiyorduk.Neyse biz düşenelim dedik ve ayrıldık toyota plaza ya gittik yine bi hanımefendi girişte karşılayıp bir satış danışmanı çağırdı danışmanla beraber masasına gittik ve düşündüğümüz aracın auris olduğunu donanım paketlerine baktıktan sonrada bize uyan donanımın advance olduğunu belirttik ellerinde 1 adet advance MultiDrive-S olduğunu belirtti şanzımanın yeni geldiğini belirttikten sonra bir test sürüşüne çıkmayı teklif etti bizde test sürüşüne çıktık.Aracı beğendik. 1.6 advance MultiDrive-S Skypack için 65.ooo fiyat verdiler Golfün Fiyatıda 68.ooo liraydı Golf vw bayisinde olsaydı veya yakın vadede gelseydi alacağımız araç golf idi fakat ellerinde olmayınca bizde aurise döndük.Bi pişmanlık varmı yok.

Her bayi her çalışan aynı olmuyor malesef keşke bunları bir mülakattan geçirip düzgün diksiyonlu vede güler yüzlü insanları işe alsalar.
Sizin başınıza gelen olay üzücü.Benim vw markasında en sevdiğim araçta golftür.Hatta auristen inip golf 7 ye bindiğim anda iç malzeme kalitesi kalite algısı lüks algısı o kadar çok artıyorki ki bence C sınıfı hactback araçlarda Audi a3 Mercedes A serisi ve Bmw 1 serisinden sonra en iyisi tartışmasız Golf'tür.Neyse biraz fazla uzattım gördüğünüz muamele bence bayiden bayiye değişen birşeydir bayiyi şikayet edin düzelirler elbet :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2015, 19:26:32
Ah ahh biri golf mü dedi. Golfün benim için yeri çok başkadır. Motor teknik lisesi okudugum için yazları vw generalde çalışıyordum ve o zamanlardan golfe aşık oldum. O zamanlar golf 4 efsaneydi. Tamir için bile olsa o arabanın içine girdiğim de çok başka duygulara kapılıyordum. Halen boş vaktim de bir vw bayi görsem hem gider ve bir golfün içine otururum ve tarifsiz bir mutluluk yaşarım. Sanki uzun yıllar sonra tekrar bi araya gelmiş ve hasret gideriyoruz gibi olurum.
Benim için bir arabanın olmazsa olmazı arka cam otomatiğidir ve sene 2015 olmuş çoğu marka araçta arka camlar çevirmelidir. Benim Yariste olduğu gibi. :) ama polonun en boşunda bile arka cam otomatiktir.
Gel gelelim işin gerçek boyutuna. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sıfır bir golf için dünyanın parasını veremem. İkinci el sıfıra yakın bir golf ise sırf sıra bekleme muhabbetine sıfırla aynı fiyat.
Ne marka model araba alayım aklım hep golfte kalacak. Tabi aldıktan sonra ne düşünürüm bilemiyorum. Hevesim geçer mi geçmez mi bilinmez. Sanırım araba alıp keyif sürmekte geç kaldım. Genç yaşta alsaydım gerçekten arabanın keyfini sürerdim ancak evli mutlu çocuklu olunca olmuyor.

Golf :) Hastasıyım o kadar yani
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 16, 2015, 19:39:17 »

Evli ve çocuklular için Golf Variant geliyor :) hızlı baba olacak herkes :) benimde gelecek hayalim skoda octavia combi VRS :) yada hızlı bir wagon :)

ilk intiba önemli tabi ama alacağınız araç değilde isteğiniz önemli. mesela ben VW isteseydim kesin alırdık. o kadar net söylüyorum. arkadaşlarımda inceledim passat olsun jetta olsun golf olsun. ama bir türlü ısınamadım. tamam bakın güzel araçlar sevilirde ama yok. japon merakım vardı civic mi corolla mı derken civic bakmaya gitmedik bile corolla tamamdır dedik.
ama ben skodaya gitmek için çok ısrar ettim,skodanın eski intibasından dolayı güvenilmiyor.

ama golf variant ben araç alacağım zamanda olursa  GTİ alırım bir dal en variantından :D :saygi: :tamam:
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ocak 16, 2015, 20:18:24 »
Evli ve çocuklular için Golf Variant geliyor :) hızlı baba olacak herkes :) benimde gelecek hayalim skoda octavia combi VRS :) yada hızlı bir wagon :)

ilk intiba önemli tabi ama alacağınız araç değilde isteğiniz önemli. mesela ben VW isteseydim kesin alırdık. o kadar net söylüyorum. arkadaşlarımda inceledim passat olsun jetta olsun golf olsun. ama bir türlü ısınamadım. tamam bakın güzel araçlar sevilirde ama yok. japon merakım vardı civic mi corolla mı derken civic bakmaya gitmedik bile corolla tamamdır dedik.
ama ben skodaya gitmek için çok ısrar ettim,skodanın eski intibasından dolayı güvenilmiyor.

ama golf variant ben araç alacağım zamanda olursa  GTİ alırım bir dal en variantından :D :saygi: :tamam:

Türkiye pazarına Doğuş otomotivin Golf variantı getireceğini sanmıyorum. Ama avrupadan araç ital eden bir firmaya getirte bilirsin lakin bu seferde bir problem de Almanyadan parça gelmesini beklersin :)

Tabi birde arabaya çok para verip kapının önüne bırakmak var.
Sıfır araba almaktan bu sebepte  tırsıyorum.
Son olarak :
Her topal atın bir kör alıcısı vardır diyip noktayı koyuyorum.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ocak 16, 2015, 21:08:51 »
Bir çok Avrupa ülkesi gezdim. Volkwagen'in esamesi yok! Mesela İspanya Skoda Superb, Seat'in modelleri dolu... Fransa Citroen, Peugeot, Renault dolu... ( Bu ülke aşırı milliyetçi. Diğer ülkelerim mallarını pek kullanmazlar), Almanya'da en fazla gördüğüm araçlar: Mercedes, BMW, Audi, OPel... Volkwagen... sıralama böyle.... Bizim ülkemizde Doğuş Otomotiv'in reklam bombardımanı doğrultusunda insanların kafasına Passat iyi yerleştirildi. Alman hayranlığı bizim ülkemizin tarihinde var.

Param olsa Mercedes alırım. Olmazsa Toyota alırım...
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ocak 16, 2015, 21:33:32 »

Garip geldi bana.
Bazen söyleniyor ya otomobil üreticileri 2014, 2013 den kötü geçti diye.

kesinlikle doğuşun suçu değil.
memlekette passat alırsan adam olursun ya da iş adamıysan passat almalısın algısı var.

ya da golfle bmw yi karşılaştırıp golf daha iyi diyen dergi editörleri var.

hal böyleyken adamlar gidip sıraya yazılıyor.

bence mübah bu millete valla daha çok satsın wv çünkü isteniyoruz biz
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ocak 16, 2015, 21:38:42 »
Volkswagen  Grubun sahip oldugu markalar Audi, Porsche, Bentley,Bugatti, Lamborghini, Seat,Škoda,Volkswagen Ticari Araçlar ve şubat 2008'den bu yana Scania'dır. Şirket olarak bakarsak büyüklüğünü ispatlıyor. Audi de alsak skoda da alsak seatta alsak kazanan yine volkswagen oluyor. İspanyada seat görmek çok doğal çünkü İspanyol malı, skoda desen orjinalinde Çek malı adamlar yeni işi biliyor. Yakın zaman için de Fiatı da alacağı söylendi ama lafta kaldı. İlerde bir japon firmasını da bünyesine katarsa hiç şaşırmam. 
Bir çok Avrupa ülkesi gezdim. Volkwagen'in esamesi yok! Mesela İspanya Skoda Superb, Seat'in modelleri dolu... Fransa Citroen, Peugeot, Renault dolu... ( Bu ülke aşırı milliyetçi. Diğer ülkelerim mallarını pek kullanmazlar), Almanya'da en fazla gördüğüm araçlar: Mercedes, BMW, Audi, OPel... Volkwagen... sıralama böyle.... Bizim ülkemizde Doğuş Otomotiv'in reklam bombardımanı doğrultusunda insanların kafasına Passat iyi yerleştirildi. Alman hayranlığı bizim ülkemizin tarihinde var.

Param olsa Mercedes alırım. Olmazsa Toyota alırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ocak 16, 2015, 21:43:28 »
VW'in en son alacağı firma FIAT'tır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ocak 16, 2015, 21:54:43 »
Ya bu vosvos muhabbeti bıktırdı.2.eli vosvosun daha iyiymiş.Satamadığınız Toyota var mı?2 farklı marka artıları eksileri anlat anlat dur.Araç bayileri iyi huylusu da var kötü huylusu da.