0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ulkemizde Passat luks sinifa giris olarak gorundugu icin tutuluyor doğru golf,polo bunlarda keza çok satilan araçlar ama donanim olarak çok şey kirpilmiş oluyor araçlardan 140.000 bin liralik Golf Gti da Cruise kontrol yok mesela boyle saçma sapan şeyler var maalesef.
Golf gti alipta hizini sabitleyecek bir insan tanimiyorum zaten genel olarak bakarsak golf gti ve r larin cogu kazali veya yüklenmiş araçlar alan direk yazilima kosuyor az daha yukluyo yazilimi stage2 yapiyor keza leon 2.0 larida oyle stage 5 yapmiş ilanda satilikta araç
Ornek vermistim okan.[emoji4]
Tabi haklisin bi ara klimadiz golf satmislardi ama dacida renoda toyota gosterilen ilgiyi wv de kimse beklemesin eleştirmesin adamlar bunu tarz haline getirmis diger firmalarin coguyla farkli sekilde calisiyolar arabanin kaporasini veriyosunuz mesela 3 ay sonra gelir araciniz ve geldigi zamanin kuru ile parasini aliyor sizden çalişma sekilleri biraz garip
Şahsen ben gidip Vw den sifir araç almam 2. El olabilir tabi ki ama ben 0 km araba almaya gidecegim ve pazarlik yapmadan araç alacağim.Adamlar hediye bile vermiyor bi paspasin lafini yapiyorlar.
Wv de aliyor cogu kisi ama bende sifir araç almaya karsiyim genel olarak tek marka degil devlet zaten her turlu yerden parasini cikariyo sifir arac alanlar devleti zengin ediyor benim dusuncem bu baskasinin nedir bilemem ama saygi duyarim dusuncesine
Acaba bana mı öyle geldi demiştim.Adamların havalarını görünce.Ama yorumlardan da görüyorum ki, VW nin tarzı bu.Ister al ister alma diyorlar yani.......
Ah ahh biri golf mü dedi. Golfün benim için yeri çok başkadır. Motor teknik lisesi okudugum için yazları vw generalde çalışıyordum ve o zamanlardan golfe aşık oldum. O zamanlar golf 4 efsaneydi. Tamir için bile olsa o arabanın içine girdiğim de çok başka duygulara kapılıyordum. Halen boş vaktim de bir vw bayi görsem hem gider ve bir golfün içine otururum ve tarifsiz bir mutluluk yaşarım. Sanki uzun yıllar sonra tekrar bi araya gelmiş ve hasret gideriyoruz gibi olurum. Benim için bir arabanın olmazsa olmazı arka cam otomatiğidir ve sene 2015 olmuş çoğu marka araçta arka camlar çevirmelidir. Benim Yariste olduğu gibi. ama polonun en boşunda bile arka cam otomatiktir. Gel gelelim işin gerçek boyutuna. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sıfır bir golf için dünyanın parasını veremem. İkinci el sıfıra yakın bir golf ise sırf sıra bekleme muhabbetine sıfırla aynı fiyat.Ne marka model araba alayım aklım hep golfte kalacak. Tabi aldıktan sonra ne düşünürüm bilemiyorum. Hevesim geçer mi geçmez mi bilinmez. Sanırım araba alıp keyif sürmekte geç kaldım. Genç yaşta alsaydım gerçekten arabanın keyfini sürerdim ancak evli mutlu çocuklu olunca olmuyor.
Evli ve çocuklular için Golf Variant geliyor hızlı baba olacak herkes benimde gelecek hayalim skoda octavia combi VRS yada hızlı bir wagon ilk intiba önemli tabi ama alacağınız araç değilde isteğiniz önemli. mesela ben VW isteseydim kesin alırdık. o kadar net söylüyorum. arkadaşlarımda inceledim passat olsun jetta olsun golf olsun. ama bir türlü ısınamadım. tamam bakın güzel araçlar sevilirde ama yok. japon merakım vardı civic mi corolla mı derken civic bakmaya gitmedik bile corolla tamamdır dedik. ama ben skodaya gitmek için çok ısrar ettim,skodanın eski intibasından dolayı güvenilmiyor.ama golf variant ben araç alacağım zamanda olursa GTİ alırım bir dal en variantından
Garip geldi bana.Bazen söyleniyor ya otomobil üreticileri 2014, 2013 den kötü geçti diye.
Bir çok Avrupa ülkesi gezdim. Volkwagen'in esamesi yok! Mesela İspanya Skoda Superb, Seat'in modelleri dolu... Fransa Citroen, Peugeot, Renault dolu... ( Bu ülke aşırı milliyetçi. Diğer ülkelerim mallarını pek kullanmazlar), Almanya'da en fazla gördüğüm araçlar: Mercedes, BMW, Audi, OPel... Volkwagen... sıralama böyle.... Bizim ülkemizde Doğuş Otomotiv'in reklam bombardımanı doğrultusunda insanların kafasına Passat iyi yerleştirildi. Alman hayranlığı bizim ülkemizin tarihinde var. Param olsa Mercedes alırım. Olmazsa Toyota alırım...