0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu BVA şanzıman yarı otomatik diye tabir ettiğimiz şanzımanlardan mı?
4 ileri AT
Genelde klâsik otomatik şanzımanlar sorunsuz olurlar ama BVA anladığım kadarıyla bu çoğunluğa dahil değil.
araç 4 ileri tam otomatik ama hiç tam otomatik gibi değil Ayrıca auris için yok efendim çok plastik sesi geliyormuş,yok efendim konsol plastiği çok kötüymüş diyen arkadaşlara meganın en az bi 130000 yapanına binmesini tavsiye ederim
11 yaşında şanzıman bakımları nasıl bilmiyoruz.Bu yargıyı hak etmediğini düşünüyorum, birçok arkadaşım uzun süre kullanmıştı bu şanzımanlı arabayı.
Size katılıyorum mahmut bey.Ama renault ve toyota markaları sorunsuzluk açısından karşılaştırıldığında toyota açık ara öndedir.Zaten markanın kırmızı çizgisidir o. toyota-sorunsuzluk,honda-sorunsuzluk,fransız-bol özellik,az yaksın,bol sorun,alman-konfor,güvenlik ama geneli çok yakar ve parçası pahalıbenim gözlemlerim sonucu düşüncelerim
Furkan bey tabi ki sizde tecrübe etmişsiniz ve ona istinaden yorumlamışsınız doğrudur. Fakat sanıyorum bu BVA tam otomatik bir şanzıman değil otomatikleştirilmiş manuel bir şanzıman yani Toyotadaki karşılığı MMT Volkswagen grubundaki karşılığı DSG her ikisinden de çok memnun olup sorun yaşamayan da var şikayet eden de var. Benim aracımda DSG şu an için çok memnunum. Servis konusu da tüm markalarda yaşanıyor maalesef.
BVA sanırım iki tip var biri 4 ileri biri 5 ileri