0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
okan gereksiz bir yere çekmişsin.iphone 5 kullanıyordum iphone 6 aldım şekli şemali hoşuma gitti.Hava atmak için almadım genelleme yapmassak iyi olur.Apple servisi görebileceğin en iyi servistir.3gs den beri kullanıyorım servis için cebimden tek kuruş para çıkmadı.Hepside iyi işçiliklere yapıldı.3gs telefonumu 2.5 hatta 3 seneye yakın kullandım.tık demedi.O zamanki çıkan cihazlarla karşılaştır bakalım aradaki farkı anlayabilecekmisin ? Özet olarak genelleme yapmayalım.Herkes istediğini almakta özgür
Beni anlayan biri hep yurtdışı kullandım iphone 5 2 defa bozuldu parçası gerçekten hesaplı 190 liraya orjinal ekran taktırdım şimdi gidip samsung s3 ün ekranına 350 tl den düşük bir fiyat alamazsınız. İphone 6 ilk defa türkiyeden aldım şansıma flash'ın içinde ufak bir kırık var ilerleyen günlerde gidip garantisi nasıl oluyormuş bakacağım
iOS.Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2015, 19:39:52Sıfırıyla değişim yapıyorlar. 1 ay kadar önce iPhone 6 Plus aldım, ölü piksel çıktı. İletişime geçtim ve sıfırıyla değiştirdiler. İşte bu kadar kötü servisi var.
Katılıyorum. Apple servise kötü diyenide ilk defa burada gördüm zaten
Malima gelen zararla kaldigim icin bu duygu ve hazzi ben yasiyorum ben kazanip ediyim para veriyim herifler gelip kirsin
Hayretle izliyorum dönen muhabbeti. Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2015, 19:54:11Apple değil, Apple anlaşmalı servisi sizinki. Artık Türkiye pazarında fiilen kendileri veriyor bu hizmeti ve günümüzde bilinen müşteri ilişkilerinin temelini bu adamlar attı.
Apple turkiye ye mail attilar durum hakkinda bilgilendirildiler 3 4 tane mail atildi sonux yine degismedi onlar urunun arkasinda olsa idiler benim urunumu degistirmeleri veya yaptirmalari gerekirdi , fanatiklik yapmanin anlami yok kanimca firmalar babamizin oglu degil burda samsungu da savundum apple da yeri geldi ama basima gelen olayi anlattim diyede burda bu sekilde davranmaniza bir anlam veremedim neyse herkese iyi günler APPLE EN IYISIDIR ALIN ALIN
Sizin olaylara yaklaşımınızı az biraz biliyorum, başta manipüle ettiniz, şimdi demagoji yapıyorsunuz. Ayrıca Apple halka açılmış bir şirket, benim malım olup olmadığını bilemezsiniz. Ve evet, haklısınız, Apple en iyisi.
Apple en iyisidir, en muhteşemidir diyemem elbette ama daha önce Apple cihazını garantiye yollayıp sorunsuz teslim alanları biliyorum. Ama her firmada olduğu gibi Apple'da da sorun yaşamak mümkün tabi ki.
Yok enes en iyisi appledir herkes alsin elma armut niyetine en guzeli en iyisi apple apple almayan hata yapar kendini bogaz koprusunden atar yani apple bu iphone bu cunku
Okan bende androidçiyim ama olaya saçma yaklaşıyosun şu anda. Tamam eyvallah diyip konuyu kapatacakken en iyi apple diye diye olay çıkartıyorsun. Apple'ın servisini bende duydum arkadaşım garanti bitimine yakın bozuk tuşunu bahane edip sıfır 5 yolladılar ama senin başına gelen tamamen şanssız bir tecrübe. Ve seninde söylediğin gibi anlaşmaları bitiyor diye o yüzden tek bir anlaşmalı servisi baz alarak bütün markayı gömmenin hiçbir mantığı yok.
Suan yaptigim seyin nedeni yazdiklari cevaplar bana yok hayretle izliyorum falan kotu servis senin suan yazdiklarini yazsa idiler eyvallah derdim resmen dalga geciyolar kendilerince ben yalan mi konusuyorum yani ne demek oluyor bundan sonra kaale daha almam kendilerini insani forumdan sogutuyolar insanlar basina gelenleri anlatmak icin sorunlarini yazmak icin acilmadi mi forum neyse herkese iyi akşamlar
Okan basta dediğin olmadi ve sonda dedigin iyidir kötüdür kimse bilmez.seninki sansizlik olmuş ama bu bütün markanin kotu olduğu anlamına gelmez gerginliğe gerek yok ne güzel konuşuyoruz