Gönderen Konu: android mi ios mu ?  (Okunma sayısı 10201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: android mi ios mu ?
« Yanıtla #60 : Ocak 14, 2015, 19:07:03 »
okan gereksiz bir yere çekmişsin.iphone 5 kullanıyordum iphone 6 aldım şekli şemali hoşuma gitti.Hava atmak için almadım genelleme yapmassak iyi olur.Apple servisi görebileceğin en iyi servistir.3gs den beri kullanıyorım servis için cebimden tek kuruş para çıkmadı.Hepside iyi işçiliklere yapıldı.3gs telefonumu 2.5 hatta 3 seneye yakın kullandım.tık demedi.O zamanki çıkan cihazlarla karşılaştır bakalım aradaki farkı anlayabilecekmisin :) ? Özet olarak genelleme yapmayalım.Herkes istediğini almakta özgür
Basimdan gecen olayi anlattim ne benim anlatigim  genel olabilir nede senin servisten menun kalman genel olabilir :)  ve yazimi tamamen okuduysan bilincli tuketime dikkat cekmek istemistim sekli semali bencede güzel iphome 6 nin gule gule kullan lafim sana degildi  a hava atmak vb seyleri, isteyen istedigini alir kendi parasi sonuçta :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 14, 2015, 19:07:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 14, 2015, 19:27:56 »
En güzeli Windows 8.1 ;)
Adam gibi program vs. yok ;)
Kasma, yavaşlama ivir zivir sorunlar yok ;)
Lumia'nın kullanım ile ilgili ufak tefek cinslikleri var o kadar.

iPad 1'den iPad 3'e kadar 10 kadar tablet, iPhone 4'ten 5s'e kadar akıllı olan bu urunlerden kullanıyoruz.5s'in şarjı dısında  hiç bir sorun yasamadık.
Android'lerle yıldızımız pek uyuşmadı.İnceleme amaçlı bir kac Samsung aldık.Pek sarmadı.
Kisilerin tercih meselesi...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ocak 14, 2015, 19:30:29 »
okan gereksiz bir yere çekmişsin.iphone 5 kullanıyordum iphone 6 aldım şekli şemali hoşuma gitti.Hava atmak için almadım genelleme yapmassak iyi olur.Apple servisi görebileceğin en iyi servistir.3gs den beri kullanıyorım servis için cebimden tek kuruş para çıkmadı.Hepside iyi işçiliklere yapıldı.3gs telefonumu 2.5 hatta 3 seneye yakın kullandım.tık demedi.O zamanki çıkan cihazlarla karşılaştır bakalım aradaki farkı anlayabilecekmisin :) ? Özet olarak genelleme yapmayalım.Herkes istediğini almakta özgür
Beni anlayan biri :) hep yurtdışı kullandım iphone 5 2 defa bozuldu parçası gerçekten hesaplı 190 liraya orjinal ekran taktırdım şimdi gidip samsung s3 ün ekranına 350 tl den düşük bir fiyat alamazsınız. İphone 6 ilk defa türkiyeden aldım şansıma flash'ın içinde ufak bir kırık var ilerleyen günlerde gidip garantisi nasıl oluyormuş bakacağım :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ocak 14, 2015, 19:37:17 »
iOS.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2015, 19:39:52
Beni anlayan biri :) hep yurtdışı kullandım iphone 5 2 defa bozuldu parçası gerçekten hesaplı 190 liraya orjinal ekran taktırdım şimdi gidip samsung s3 ün ekranına 350 tl den düşük bir fiyat alamazsınız. İphone 6 ilk defa türkiyeden aldım şansıma flash'ın içinde ufak bir kırık var ilerleyen günlerde gidip garantisi nasıl oluyormuş bakacağım :)

Sıfırıyla değişim yapıyorlar. 1 ay kadar önce iPhone 6 Plus aldım, ölü piksel çıktı. İletişime geçtim ve sıfırıyla değiştirdiler. İşte bu kadar kötü servisi var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ocak 14, 2015, 19:44:19 »
iOS.

Sıfırıyla değişim yapıyorlar. 1 ay kadar önce iPhone 6 Plus aldım, ölü piksel çıktı. İletişime geçtim ve sıfırıyla değiştirdiler. İşte bu kadar kötü servisi var.

Katılıyorum.  Apple servise kötü diyenide ilk defa burada gördüm zaten ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Ocak 14, 2015, 19:48:28 »
iOS.

Ne yani yalan mi soylemiycem herifler kirdiklari dusurdukleri ipadi kabullenemedi madem bu kada iyilerdi  ayrica ben ipad 2 yi aldiktan belli bir zaman sonra bir arkadasim ipad mini  aldi aldik eve geldik  film cekerken birde bakalim ki o ne sag alt kosesinde ekran siyah bir leke ve tozlanma var ve ordaki isik cok daha fazla cikiyo gittik geri verdik tekrar  yenisini verdiler  ipadimi kenari kirik gocuk sekilde kullaniyorum ve yaptiklari islem format atmislar cok komik bir durum benim napip edip acamadigim ipade bir formatla kirik  vaziyete geri aldim sokakta bir telefoncuya versem o bile daha cok dikkat eder aman bisey olmasin diye  isteyen istedigini almakta ozgur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Ocak 14, 2015, 19:49:28 »
Malima gelen zararla kaldigim icin  bu duygu ve hazzi ben yasiyorum ben kazanip ediyim  para veriyim herifler gelip kirsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Ocak 14, 2015, 19:50:38 »

Hayretle izliyorum dönen muhabbeti.  |-\

Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2015, 19:54:11
Malima gelen zararla kaldigim icin  bu duygu ve hazzi ben yasiyorum ben kazanip ediyim  para veriyim herifler gelip kirsin

Apple değil, Apple anlaşmalı servisi sizinki. Artık Türkiye pazarında fiilen kendileri veriyor bu hizmeti ve günümüzde bilinen müşteri ilişkilerinin temelini bu adamlar attı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Ocak 14, 2015, 19:57:57 »
Hayretle izliyorum dönen muhabbeti.  |-\

Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2015, 19:54:11
Apple değil, Apple anlaşmalı servisi sizinki. Artık Türkiye pazarında fiilen kendileri veriyor bu hizmeti ve günümüzde bilinen müşteri ilişkilerinin temelini bu adamlar attı.
Apple turkiye  ye mail attilar durum hakkinda bilgilendirildiler  3 4 tane mail atildi sonux yine degismedi onlar urunun arkasinda olsa idiler benim urunumu degistirmeleri veya  yaptirmalari gerekirdi   , fanatiklik yapmanin anlami yok kanimca firmalar babamizin oglu degil burda samsungu da savundum apple da yeri geldi  ama basima gelen olayi anlattim diyede burda bu sekilde davranmaniza bir anlam veremedim  neyse herkese iyi günler APPLE EN IYISIDIR ALIN  ALIN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Ocak 14, 2015, 20:04:46 »
Apple turkiye  ye mail attilar durum hakkinda bilgilendirildiler  3 4 tane mail atildi sonux yine degismedi onlar urunun arkasinda olsa idiler benim urunumu degistirmeleri veya  yaptirmalari gerekirdi   , fanatiklik yapmanin anlami yok kanimca firmalar babamizin oglu degil burda samsungu da savundum apple da yeri geldi  ama basima gelen olayi anlattim diyede burda bu sekilde davranmaniza bir anlam veremedim  neyse herkese iyi günler APPLE EN IYISIDIR ALIN  ALIN

Sizin olaylara yaklaşımınızı az biraz biliyorum, başta manipüle ettiniz, şimdi demagoji yapıyorsunuz. Ayrıca Apple halka açılmış bir şirket, benim malım olup olmadığını bilemezsiniz. Ve evet, haklısınız, Apple en iyisi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Ocak 14, 2015, 20:16:12 »

Sizin olaylara yaklaşımınızı az biraz biliyorum, başta manipüle ettiniz, şimdi demagoji yapıyorsunuz. Ayrıca Apple halka açılmış bir şirket, benim malım olup olmadığını bilemezsiniz. Ve evet, haklısınız, Apple en iyisi.

Yahu konu acildiginda ilk veya ilk 2 mesajimda andoridci oldugumu ve nedenlerini soyledim daha sonra bilincli tuketimve kullanim amacina yonelik secimler olmasi gerektigini soyledim , dogru konustugumu dusunuyorum  , bende onu diyorum ya APPLE EN IYISI ALIN ALIN :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Ocak 14, 2015, 20:22:15 »
Apple en iyisidir, en muhteşemidir diyemem elbette ama daha önce Apple cihazını garantiye yollayıp sorunsuz teslim alanları biliyorum. Ama her firmada olduğu gibi Apple'da da sorun yaşamak mümkün tabi ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Ocak 14, 2015, 20:24:24 »
Apple en iyisidir, en muhteşemidir diyemem elbette ama daha önce Apple cihazını garantiye yollayıp sorunsuz teslim alanları biliyorum. Ama her firmada olduğu gibi Apple'da da sorun yaşamak mümkün tabi ki.
Yok enes en iyisi appledir herkes alsin elma armut niyetine  en guzeli en iyisi apple apple almayan hata yapar kendini bogaz koprusunden atar  yani apple bu iphone bu cunku

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Ocak 14, 2015, 21:00:40 »
Yok enes en iyisi appledir herkes alsin elma armut niyetine  en guzeli en iyisi apple apple almayan hata yapar kendini bogaz koprusunden atar  yani apple bu iphone bu cunku

Okan bende androidçiyim ama olaya saçma yaklaşıyosun şu anda. Tamam eyvallah diyip konuyu kapatacakken en iyi apple diye diye olay çıkartıyorsun. Apple'ın servisini bende duydum arkadaşım garanti bitimine yakın bozuk tuşunu bahane edip sıfır 5 yolladılar ama senin başına gelen tamamen şanssız bir tecrübe. Ve seninde söylediğin gibi anlaşmaları bitiyor diye o yüzden tek bir anlaşmalı servisi baz alarak bütün markayı gömmenin hiçbir mantığı yok.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Ocak 14, 2015, 21:06:13 »
Okan bende androidçiyim ama olaya saçma yaklaşıyosun şu anda. Tamam eyvallah diyip konuyu kapatacakken en iyi apple diye diye olay çıkartıyorsun. Apple'ın servisini bende duydum arkadaşım garanti bitimine yakın bozuk tuşunu bahane edip sıfır 5 yolladılar ama senin başına gelen tamamen şanssız bir tecrübe. Ve seninde söylediğin gibi anlaşmaları bitiyor diye o yüzden tek bir anlaşmalı servisi baz alarak bütün markayı gömmenin hiçbir mantığı yok.
Suan yaptigim seyin nedeni yazdiklari cevaplar  bana yok hayretle izliyorum falan  kotu servis senin suan yazdiklarini yazsa idiler eyvallah derdim resmen dalga geciyolar kendilerince  ben yalan mi konusuyorum yani ne demek oluyor bundan sonra kaale daha almam  kendilerini insani forumdan sogutuyolar   insanlar basina gelenleri anlatmak icin sorunlarini yazmak icin acilmadi mi forum  neyse herkese iyi akşamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Ocak 14, 2015, 22:16:45 »
Aynen öyle seçkin abi
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ocak 14, 2015, 22:20:04 »
Suan yaptigim seyin nedeni yazdiklari cevaplar  bana yok hayretle izliyorum falan  kotu servis senin suan yazdiklarini yazsa idiler eyvallah derdim resmen dalga geciyolar kendilerince  ben yalan mi konusuyorum yani ne demek oluyor bundan sonra kaale daha almam  kendilerini insani forumdan sogutuyolar   insanlar basina gelenleri anlatmak icin sorunlarini yazmak icin acilmadi mi forum  neyse herkese iyi akşamlar
Okan basta dediğin olmadi ve sonda dedigin :) iyidir kötüdür kimse bilmez.seninki sansizlik olmuş ama bu bütün markanin kotu olduğu anlamına gelmez :) gerginliğe gerek yok ne güzel konuşuyoruz :)
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Ocak 14, 2015, 22:24:01 »
Okan basta dediğin olmadi ve sonda dedigin :) iyidir kötüdür kimse bilmez.seninki sansizlik olmuş ama bu bütün markanin kotu olduğu anlamına gelmez :) gerginliğe gerek yok ne güzel konuşuyoruz :)
Valla anlattigim seyle dalga gecilmeside  sence normal bisey mi  ?  Ben anlattigim seyde  sanada dedim genel bir kani olamaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Ocak 14, 2015, 23:22:19 »
Ali Ağaoğlu'nun ortağı var ismi bende kalsın.
Altında Bentley, dünya servete sahip (Allah'ım daha çok versin).Kullandığı telefon kırmızı çerçeveli minik bir Nokia.Hem de iki adet Nokia kullanıyor ;) İnternet,whatsup,andorid,ios vs. derdi yok :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 25000
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Ocak 14, 2015, 23:27:28 »
5s ilk çıktığında aldım.Bence 5s iphone 6 da dahil en iyi tasarım.6 hiç iphone gibi durmuyor.
GT racing den tut şu an real racing 3 vb bir sürü oyun oynuyorum.Donma takılma vb yok.Bir yandanda müzik açık.Evde wifi sürekli açık face twitter vb. Ders için araştırma vb. telefon her işini görüyor ve ne donma ne kasma hiç bişey yok.
telefonun bir bölgesi var sadece orası 1.5 saat devamlı gt rcing oynadığımda ısınıyor ama genede performansta bir düşme vs olmuyor.
Geçenlerde yaşadığım olay ;
hafif karanlık bi ortamdayım. Arkadaşta 20 mp lik xperia var selfi çekti hiçbişey belli olmadı.Ben 5s ile çektim gayet güzeldi.
Bunun gibi birkaç olay daha oldu aynı arkadaşımla.
İnanki 20 mp falan boş iphone farkını bir kez daha anladım :alkis: