0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Apple iPhone 4s de takılmalar ve kapanmalar var demenize rağmen IOS sorunsuz, takılmaz diyenler olmuş. Her işletim sistemi bilgiler doldukça yavaşlama, takılma yaşatmaktadır.Android işletim sistemi içinde Samsung ve LG'de takılma sorunlarına çok rastlanılır, çünkü kendi 3. parti yazılımları çok fazladır. Bu kendi yazılımları da takılmaların sebebidir. Size önerim eğer Android seçecekseniz daha saf bir Android seçmeniz. Nexus serisi bir telefon, ya da Sony Z2, Z1 Compact tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. 4S kullanmaya alışmış biri için Z1 Compact boyutları yadırganmaz, elinizde büyük gelmez, ve 2.5-3 güne varan batarya süresiyle androidler içinde bataryası en uzun giden telefonlar listesinde ilk 3'tedir. Fakat IOS a alışmış biri için android yadırganabilir, basit bir arayüz yok sonuçta, fakat ekleyebileceğiniz widgetlar, herşeyi home ekranında bulabilmeniz artılarıdır.
Manyak ötesi bir kamera kalitesi var.Gerçekten müthiş resimler çekiyor.Video kalitesi çok çok iyi.4K ekranın olduğu çok nadir telefonlardan.QuadHD ekran acccayip birşey
İşte oda ıphone un marifeti. Ne kadar tanıdığım kullanıcı varsa aynı dertten bahsediyor. Batarya çabuk bitiyor bir süre sonra ömrü kısalıyor gibilerinden.
İphone 6 dan iyi mi kamerası? Note 3 ile karşılaştırmam sonucu iphone6 çok daha iyiydiİphone 5 tam 2 yıl kullandım ilk zamanlarını hatırlamıyorum ama hiç günde 2 defadan az şarja taktığımı hatırlamıyorum. İphone 6 tam şarjı 1 günden biraz daha fazla gidiyor
haklısınız ama hani aktif kullacı olarak sizlerin kullandığı deneyimlere sormak istedim
Bende 2 hat var. İki hatta şahsıma ait. Bir hattımda IPHONE 5 kullanıyorum yani IOS, diğer hattım da ise LG G2 MİNİ kullanıyorum yani ANDROID. Genelde facebook'a girerim gün içinde telefondan, bir iki siteye girerim. LG G2 MİNİ yani ANDROID bana göre daha cazip. IOS'u biraz karışık buluyorum. Ve bu iki telefonun şarj durumuna gelirsem. IPHONE 1 günde %50'ye iniyorsa, LG G2 bir günde %70'e iniyor. LG hatta hiç internete girmezsem 3 günde %80'e iniyor. IPHONE ise 1 günde %85'e iniyor.
Aslan besleyen yemini düşünmez abi yesin tosun
Yiyor zaten. Ama doğruya doğru, IPHONE 5'in fotoğraf kalitesi daha güzel mesela.
Bir daha mı gelcez dünyaya fulle tüm özellikleri