0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En çok güldüğüm yorumda hiç iphone kullanmadım ama tavsiye etmiyorum yorumu oldu :rofll: Evet bu tartışmaz bitmedi bitmez bitmeyecekte, tıpkı burada açılan alman mı japon mu muhabbetleri gibi...Bunun en güzel örneğide biz Türkler neyi kullanmışsak onun fanatiği oluruz ben fanatik degilim desekte içten içe savunuruz, ulan banane iphone bana para mı veriyor android bana para mı veriyor diyen yok Sonuca gelecek olursa haziran ayından beri yani 6 ayı tamamladımbir ceptelefonu bayiinin teknik servisinde çalışıyorum yani sizin tamir olarak gördüğünüz işlerin birçoğunu kendi başıma yapabilecek seviyeye geldim (tabi bu işi tam anlamıyla ögrenmek minmum 2 yıl gerektirir). Bulundugumuz bölgede en çok iş yapan sevislerden biriyiz.... Şöyle söyleyeyim 8 android telefon geliyorsa 1 ios geliyor yani oran %15 filan... Hatta o gelen iosların yarısıda itunes kullanamyıp telefonu güncelleyemeyenler sagolsun 10 saniye süren cihazı bilgisayara baglama işlemi il bize 20tl bırakıp gidiyorlar...
Çok kullanılan telefon daha çok oranda hata çıkarır. Piyasada eski Nesil android o kadar fazla ki, bunların hata diye teknik servise gönderilmesi gayet normal. Bu eski Nesil androidlerin iosun gerisinde olduğu da belli, haliyle takılmalar artınca göndermeleri de normal. (bkz. Piyasadaki işletim sistemi dağılımı) Ama ios sorunsuz stabil mitinin yalan da olduğu ortada.ios daki çökmelerin androidden fazla olduğu istatistiklerle ortaya çıktı. (bkz. Stability crash rates ios vs android)Fanatiklik konusunda da bilmeyen Fanatiklik yapar. İphone 5s vs sony z1 compact karşılaştırmasına bakabilirsiniz hangi telefon daha hızlı diye. Android Son sürümleriyle hız konusunda ios u yakaladı. Saf android ile hiç bir sorun yaşamazsınız ne yaptığınızı biliyorsanız. Nexus ve sony z1c ve z2 z3 öneririm herkese. Sorun yaşanmayan ioslar bile bir süre sonra donmaşar takılmalar başlıyor niyeyse!
Cep telefonları ikiye ayrılır. İphone'lar ve diğerleri diye. kararı siz verin
Andorid kullanlar olarak bizde iphone kullananlarin en yakin arkadasinin sarj aleti oldugunu dusunuyoruz
Gülü seven dikenine katlanır hocam. Bu sorun için isteyen şarjlı kılıf ve mini taşınabilir adaptör bulundurabılır. ancak ben iphone 3gs ten s3 e. ondan da iphone 5s e geçmiş biri olarak. stablilite ve sorunsuzluk istiyorsanız iphone kullanın derim. s3 iyimiydi evet iyiydi genel olarak. ancak stabilite sıfır. rehbere girmek ıcın 5 sanıye beklemenız gerekıyor bu yuzde 99 androidin sorunu. bır iphone ile karsılastırın bunu anlayacaksınız.
Öncelikle yazınızı zevkle zevkten 4 köşe olarka okudum kendiniz ne güzel harcamışsınız fanatikliği bilmeyen yapar demişsiniz ama iosu harcarken dibine vurmuşsunuz fanatizmin Benim bahsettiğim rakamlar s3 ve üzeri telefonlar basit androidlerden bahsetmiyorum bile... Ayrıca karşılaştırmaları çok takip ettim biliyorum ancak şurada soru sorup telefon kullananları kaçı o telefonları hakkını vererek kullanıyor kullanılan 5 aktif sosyal program hep hızlı olsa ne olur...Bu arada bende yaklaşık 1.5 senedir android kullanıyorum note2 -3 şu sıralar htc one
iphone kullananlara sorun niye kullanıyorsunuz diye çünkü iphone demezler bunu kullanmayanlar söyler, kullananlar, stabil, seri kaliteli değer kaybetmeyen dayanıklı garantisi çok iyi yıllar geçsede takılma kasılma ısınma yapmayan telefon derler, çünkü iphone icat eder diğerleri taklit eder bakınız samsungun ödediği tazminatlara görürsünüz, uzakdoğulular üretiyor telefonu 16 çekirdek yok 32 çekirdek 50 megapiksel kamera 6 inçler 7 inçler havada uçuşuyor sende bakıyorsun iphone 4 çekirdek 8 megapiksel diyorsun ki bu telefon iphone' u 9'a katlar halbuki eline alıp kullanınca iphone'un daha seri olduğunu daha güzel ve kaliteli fotolar çektiğini görüyorsun işte o zaman farkı kendin görüyorsun
Saf androit güzel bişey fakat eklenmeyen bazı uygulamalara sonradan eklemek için para vermeniz gerekebiliyor.
Buradan çıkan sonuç; Umarım biz de, özellikli ve markalı kendi Akıllı telefonumuzu üretir ve dünyaya satarız.
Iphone kullananlarin yarisindan cogu bu kelimeleri aciklayamadigi icin ve kullandiklari telefonun ne oldugunu bile bilmedikleri icin dedikleri sey çünkü bu iphone cafede masaya koyarim orda burda cebimden cikaririm sarj aletiyle gezerim diyen insanlar en basindan beri soylemek istedigim sey farkliydi bilincli tuketim, malesef ulkemizde en basta gelen bilincsiz tuketim telefon konusunda yaşaniyor yeni modeli cikinca hemen yeni modeli 6 ayda bir telefon degistiriyoruz ayrica apple in servisi garantisi rezalettir bunu bizzat yasadim ipadim var servisten yere dusurup getirmisler sonra bir turlu kabul etmediler servis biz yapmadik diyor kargoda cik isin icinden cikabiliyosan 2 ay ipadimi kullanamadim gitti geldi gitti geldi her neyse en sonunda o servisle apple in sozlesmesi bitmis olan benim ipadime oldu malim zarar gordu onla kaldim ugrasmakta istemedim allaha havale ediyorum onlari samsungun bisey caldigi yok iphone 6 neden buyudu ? Iphone 6+ neden buyuk acaba note serisini mi yakalamaya çalisiyolar ayrica iphone 6+ ile ipad satisini baltaladilar onlarda farkinda bunun ve iphone 6+ ya 2700 lira 2800 lira bi fiyat istiyolar sanirim oyle hatirliyorum o paradan daha azina ayni ozelikli veya daha yuksek ozelikli baska marka alinmaz mi ? Niye fazla verelim ki