Gönderen Konu: android mi ios mu ?  (Okunma sayısı 10202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: android mi ios mu ?
« Yanıtla #40 : Ocak 14, 2015, 11:10:07 »

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 14, 2015, 11:10:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 14, 2015, 11:38:53 »
En çok güldüğüm yorumda hiç iphone kullanmadım ama tavsiye etmiyorum yorumu oldu :rofll: :rofl: :rofl: :rofl:

Evet bu tartışmaz bitmedi bitmez bitmeyecekte, tıpkı burada açılan alman mı japon mu muhabbetleri gibi...

Bunun en güzel örneğide biz Türkler neyi kullanmışsak onun fanatiği oluruz ben fanatik degilim desekte içten içe savunuruz, ulan banane iphone bana para mı veriyor android bana para mı veriyor diyen yok :D :D

Sonuca gelecek olursa haziran ayından beri yani 6 ayı tamamladımbir ceptelefonu bayiinin teknik servisinde çalışıyorum yani sizin tamir olarak gördüğünüz işlerin birçoğunu kendi başıma yapabilecek seviyeye geldim (tabi bu işi tam anlamıyla ögrenmek minmum 2 yıl gerektirir).  Bulundugumuz bölgede en çok iş yapan sevislerden biriyiz....  Şöyle söyleyeyim 8 android telefon geliyorsa 1 ios geliyor yani oran %15 filan... Hatta o gelen iosların yarısıda itunes kullanamyıp telefonu güncelleyemeyenler sagolsun 10 saniye süren cihazı bilgisayara baglama işlemi il bize 20tl bırakıp gidiyorlar...

Çok kullanılan telefon daha çok oranda hata çıkarır. Piyasada eski Nesil android o kadar fazla ki, bunların hata diye teknik servise gönderilmesi gayet normal. Bu eski Nesil androidlerin iosun gerisinde olduğu da belli,  haliyle takılmalar artınca göndermeleri de normal. (bkz. Piyasadaki işletim sistemi dağılımı)
Ama ios sorunsuz stabil mitinin yalan da olduğu ortada.ios daki çökmelerin androidden fazla olduğu istatistiklerle ortaya çıktı. (bkz. Stability crash rates ios vs android)

Fanatiklik konusunda da bilmeyen Fanatiklik yapar. İphone 5s vs sony z1 compact karşılaştırmasına bakabilirsiniz hangi telefon daha hızlı diye. Android Son sürümleriyle hız konusunda ios u yakaladı. Saf android ile hiç bir sorun yaşamazsınız ne yaptığınızı biliyorsanız. Nexus ve sony z1c ve z2 z3 öneririm herkese. Sorun yaşanmayan ioslar bile bir süre sonra donmaşar takılmalar başlıyor niyeyse!
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Ocak 14, 2015, 11:59:35 »
Çok kullanılan telefon daha çok oranda hata çıkarır. Piyasada eski Nesil android o kadar fazla ki, bunların hata diye teknik servise gönderilmesi gayet normal. Bu eski Nesil androidlerin iosun gerisinde olduğu da belli,  haliyle takılmalar artınca göndermeleri de normal. (bkz. Piyasadaki işletim sistemi dağılımı)
Ama ios sorunsuz stabil mitinin yalan da olduğu ortada.ios daki çökmelerin androidden fazla olduğu istatistiklerle ortaya çıktı. (bkz. Stability crash rates ios vs android)

Fanatiklik konusunda da bilmeyen Fanatiklik yapar. İphone 5s vs sony z1 compact karşılaştırmasına bakabilirsiniz hangi telefon daha hızlı diye. Android Son sürümleriyle hız konusunda ios u yakaladı. Saf android ile hiç bir sorun yaşamazsınız ne yaptığınızı biliyorsanız. Nexus ve sony z1c ve z2 z3 öneririm herkese. Sorun yaşanmayan ioslar bile bir süre sonra donmaşar takılmalar başlıyor niyeyse!

Öncelikle yazınızı zevkle zevkten 4 köşe olarka okudum kendiniz ne güzel harcamışsınız fanatikliği bilmeyen yapar demişsiniz ama iosu harcarken dibine vurmuşsunuz fanatizmin :D 
Benim bahsettiğim rakamlar s3 ve üzeri telefonlar basit androidlerden bahsetmiyorum bile... 

Ayrıca karşılaştırmaları çok takip ettim biliyorum ancak şurada soru sorup telefon kullananları kaçı o telefonları hakkını vererek kullanıyor kullanılan 5 aktif sosyal program hep hızlı olsa ne olur...

Bu arada bende yaklaşık 1.5 senedir android kullanıyorum note2 -3 şu sıralar htc one :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 14, 2015, 12:29:14 »
En çok güldüğüm yorumda hiç iphone kullanmadım ama tavsiye etmiyorum yorumu oldu :rofll: :rofl: :rofl: :rofl:

Evet bu tartışmaz bitmedi bitmez bitmeyecekte, tıpkı burada açılan alman mı japon mu muhabbetleri gibi...

Bunun en güzel örneğide biz Türkler neyi kullanmışsak onun fanatiği oluruz ben fanatik degilim desekte içten içe savunuruz, ulan banane iphone bana para mı veriyor android bana para mı veriyor diyen yok :D :D

Sonuca gelecek olursa haziran ayından beri yani 6 ayı tamamladımbir ceptelefonu bayiinin teknik servisinde çalışıyorum yani sizin tamir olarak gördüğünüz işlerin birçoğunu kendi başıma yapabilecek seviyeye geldim (tabi bu işi tam anlamıyla ögrenmek minmum 2 yıl gerektirir).  Bulundugumuz bölgede en çok iş yapan sevislerden biriyiz....  Şöyle söyleyeyim 8 android telefon geliyorsa 1 ios geliyor yani oran %15 filan... Hatta o gelen iosların yarısıda itunes kullanamyıp telefonu güncelleyemeyenler sagolsun 10 saniye süren cihazı bilgisayara baglama işlemi il bize 20tl bırakıp gidiyorlar...

Ürün hakkında bilgiyi sadece kullanarakmı öğreniriz ? Komik olan ne ? Etrafımda ne kadar kullanıcı varsa hepsi aynı şeyi söylüyor. Sadece benmi diyorum bataryası dayanmıyor diye ? Yorumların tamamını okursanız dediklerimi anlarsınız. Geçmiş yorumlarıma bakın ben bilmediğim birşey hakkında yorum yapmam  ;)

Benim amacım bir markayı pazarlamak değil sonuçta kimse burada para kazanmıyor. Ben tanıdıklarıma çevreme bilgi verme amaçlı ıphone a para vermeyin gidin daha uygun fiyatlı şeyler alın diyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ocak 14, 2015, 12:35:14 »
Saf andorid olmaz ise donuyor mu telefon :D iphone alanlarin yarisina sorun niye iphone diye cevap belli çünkü bu iphone :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla33
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 1800
  • Model Yılı: '14
  • 21 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ocak 14, 2015, 12:36:22 »
Cep telefonları ikiye ayrılır. İphone'lar ve diğerleri diye. kararı siz verin :tamam:
Corolla 1.6 Advence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ocak 14, 2015, 12:38:31 »
Cep telefonları ikiye ayrılır. İphone'lar ve diğerleri diye. kararı siz verin :tamam:
Andorid kullanlar olarak bizde iphone  kullananlarin en yakin arkadasinin sarj aleti oldugunu dusunuyoruz :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla33
  • Kilometre: 1800
  • Model Yılı: '14
  • 21 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ocak 14, 2015, 12:44:42 »
Andorid kullanlar olarak bizde iphone  kullananlarin en yakin arkadasinin sarj aleti oldugunu dusunuyoruz :lol:

Gülü seven dikenine katlanır hocam. Bu sorun için isteyen şarjlı kılıf ve mini taşınabilir adaptör bulundurabılır. ancak ben iphone 3gs ten s3 e. ondan da iphone 5s e geçmiş biri olarak. stablilite ve sorunsuzluk istiyorsanız iphone kullanın derim. s3 iyimiydi evet iyiydi genel olarak. ancak stabilite sıfır. rehbere girmek ıcın 5 sanıye beklemenız gerekıyor bu yuzde 99 androidin sorunu. bır iphone ile karsılastırın bunu anlayacaksınız.
Corolla 1.6 Advence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ocak 14, 2015, 12:50:46 »
Gülü seven dikenine katlanır hocam. Bu sorun için isteyen şarjlı kılıf ve mini taşınabilir adaptör bulundurabılır. ancak ben iphone 3gs ten s3 e. ondan da iphone 5s e geçmiş biri olarak. stablilite ve sorunsuzluk istiyorsanız iphone kullanın derim. s3 iyimiydi evet iyiydi genel olarak. ancak stabilite sıfır. rehbere girmek ıcın 5 sanıye beklemenız gerekıyor bu yuzde 99 androidin sorunu. bır iphone ile karsılastırın bunu anlayacaksınız.
Iphone zaten kullandim fanatik olanda biri degilim benim isime andorid geliyor bunu kullaniyorum ha iphoneda begendigim 2 telefon var iphone5 cok klas duruyor bence  hafif falan digeride iphone 6+

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ocak 14, 2015, 12:52:44 »
iphone kullananlara sorun niye kullanıyorsunuz diye çünkü iphone demezler bunu kullanmayanlar söyler, kullananlar, stabil, seri kaliteli değer kaybetmeyen dayanıklı garantisi çok iyi yıllar geçsede takılma kasılma ısınma yapmayan telefon derler, çünkü iphone icat eder diğerleri taklit eder bakınız samsungun ödediği tazminatlara görürsünüz, uzakdoğulular üretiyor telefonu 16 çekirdek yok 32 çekirdek 50 megapiksel kamera 6 inçler 7 inçler havada uçuşuyor sende bakıyorsun iphone 4 çekirdek 8 megapiksel diyorsun ki bu telefon iphone' u 9'a katlar halbuki eline alıp kullanınca iphone'un daha seri olduğunu daha güzel ve kaliteli fotolar çektiğini görüyorsun işte o zaman farkı kendin görüyorsun
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ocak 14, 2015, 12:54:44 »
Saf androit güzel bişey fakat eklenmeyen bazı uygulamalara sonradan eklemek için para vermeniz gerekebiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ocak 14, 2015, 12:55:15 »
Öncelikle yazınızı zevkle zevkten 4 köşe olarka okudum kendiniz ne güzel harcamışsınız fanatikliği bilmeyen yapar demişsiniz ama iosu harcarken dibine vurmuşsunuz fanatizmin :D 
Benim bahsettiğim rakamlar s3 ve üzeri telefonlar basit androidlerden bahsetmiyorum bile... 

Ayrıca karşılaştırmaları çok takip ettim biliyorum ancak şurada soru sorup telefon kullananları kaçı o telefonları hakkını vererek kullanıyor kullanılan 5 aktif sosyal program hep hızlı olsa ne olur...

Bu arada bende yaklaşık 1.5 senedir android kullanıyorum note2 -3 şu sıralar htc one :D :D

Seviyeyi aşağıya çekmeye gerek yok, saygı sınırları çerçevesinde bir konu tartışıyoruz.
S3 üm vardı benim de, ve 6 ay sonra telefon takılmaya, donmaya başlamıştı, rehberi 10 saniyeden önce açılmıyordu. 1 sene stock roma dayandıktan sonra cm 11 kurmuştum da rahatlamıştım, fakat denize beraber girdiğim için mefta oldu 2 senelik telefonum. Ardından da eşimin iphone 5 telefonunu kullandım 2 hafta. Kullanmak zorunda kaldım daha doğrusu. windows ile linux gibi bu android ile ios. birisini sevince ötekini sevemiyorsunuz. bana çok basit geldi ios un arayüzü, ana ekranının olmayışı, widget gibi şeyleri hemen görememek. kimine göre de kolaylıktır, fakat benim işimi kolaylaştırmıyordu. samsung gereksiz yazılım doldurduğundan telefonu ve lag problemleri olduğundan en başta sildim (+kasasının kalitesizliği) lg de de lag problemleri oluşuyordu. google da aratarak rahatça bulabilirsiniz (yerli forumlarla sınırlı kalmayarak) en sonunda z1 compact ve z2 de lag sorunun diğer 2 markaya göre çok çok az olduğunu keşfettim. Z1 compact öncesi telefonlarını demiyorum ama. bu 2 telefon batarya konusunda da iyiler note serisi ile yarışıyor. lg g2 de batarya ömrü iyiyken g3 de batarya ömrü düştü.

Fanatiklik yaptığım konu ne pekİ? uygulama çökme oranlarının ios da fazla olması mı, yoksa piyasada satılan android telefon fazlalığından teknik servise gelen android telefonlarının fazla olmasının normal olması mı?
Velhasıl kelam, en iyi telefon kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verendir. Batarya ömrü mü önemli, kullanım basitliği mi, vs.
çok güzel söylemişsiniz kaç kişi o telefonun hakkını veriyor diye. 3-5 uygulama kullanan için zaten gereksiz bir çok telefon. en basiti bile iş görür. ama kullanmadığınız program yoksa, iş hayatıyla entegre edecekseniz ona göre de uygun seçim yapmanız gerekir.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2015, 12:58:05

daha önce de dediğim gibi saf olamyan androidlerin sorunu. sonyde nexus serisinde rastlamazsınız. s3 ümde 10 sn beklerdim ve z2 ye geçince rahatladım.

ayrıca hiç bir arayüzü olmayan sade bir ios ile widgetlarla dolu androidi karşılaştırmak haksızlıktır. donanım yetmeyince widgetlar artınca takılma yapabiliyor. ama son nesil android sürümleri serilikte stabillikte iosu yakalamış durumdadır.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ocak 14, 2015, 13:07:04 »
İlk çıktığı günden beri sony xperia z kullanıyorum.telefonumda stock roomun oynanmışı deodex room  yüklü eşimde samsung s5 kızımda iphone 5 var.telefonumdan şarjı haricinde çok memnunum takılma donma bugüne kadar hic yaşamadım.ekran açık kalma süresi dört saati zorluyor stamina modda oynamazsam 3 gün dayanıyor.Arayüzü olsun hızı olsun bence samsungdan daha stabil ve hızlı samsung maalesef arayüzce başarısız zaten satış rakamlarida bayağı düşmeye başladı.iphone gelirsek stabilite var kamerası çok iyi fakat şarj olayı maalesef yetersiz.kızımla aynı anda aldığımız telefonlarda beim telefon hala problemsiz kızımın telefonu% 25 civarı kapanıyordu pilini değiştirerek çözüm bulduk.şimdi her iki işletim sisteminin kendine göre üstünlükleri var.kişi kendi ihtiyaçlarını hangisi karşılıyorsa o cihazı almalı.ben kendi şahsım adına androidi tercih ediyorum sebebide root yapabilmeliyim telefonu kurcalayabilmeli ve değişik roomlar deneyebilmeliyim.Yazımdan lütfen sony fanatiği olduğum çıkmasın sony biraz daha saf androide yakın olduğu için seviyorum.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ocak 14, 2015, 13:08:19 »
iphone kullananlara sorun niye kullanıyorsunuz diye çünkü iphone demezler bunu kullanmayanlar söyler, kullananlar, stabil, seri kaliteli değer kaybetmeyen dayanıklı garantisi çok iyi yıllar geçsede takılma kasılma ısınma yapmayan telefon derler, çünkü iphone icat eder diğerleri taklit eder bakınız samsungun ödediği tazminatlara görürsünüz, uzakdoğulular üretiyor telefonu 16 çekirdek yok 32 çekirdek 50 megapiksel kamera 6 inçler 7 inçler havada uçuşuyor sende bakıyorsun iphone 4 çekirdek 8 megapiksel diyorsun ki bu telefon iphone' u 9'a katlar halbuki eline alıp kullanınca iphone'un daha seri olduğunu daha güzel ve kaliteli fotolar çektiğini görüyorsun işte o zaman farkı kendin görüyorsun

Iphone kullananlarin yarisindan cogu bu kelimeleri aciklayamadigi icin ve kullandiklari telefonun ne oldugunu bile bilmedikleri icin dedikleri sey çünkü bu iphone cafede masaya koyarim orda burda cebimden cikaririm :) sarj aletiyle gezerim diyen insanlar en basindan beri soylemek istedigim sey farkliydi bilincli tuketim, malesef ulkemizde en basta gelen bilincsiz tuketim telefon konusunda yaşaniyor yeni modeli cikinca hemen yeni modeli 6 ayda bir telefon degistiriyoruz ayrica apple in servisi garantisi rezalettir bunu bizzat yasadim ipadim var servisten yere dusurup getirmisler sonra bir turlu kabul etmediler  servis biz yapmadik diyor  kargoda cik isin icinden cikabiliyosan 2 ay ipadimi kullanamadim gitti geldi gitti geldi her neyse en sonunda o servisle apple in sozlesmesi bitmis olan benim ipadime oldu  malim zarar gordu onla kaldim ugrasmakta istemedim allaha havale ediyorum onlari  samsungun bisey caldigi yok iphone 6 neden buyudu ? Iphone 6+ neden buyuk acaba note serisini mi yakalamaya çalisiyolar ayrica iphone 6+ ile ipad satisini baltaladilar  onlarda farkinda  bunun  ve iphone 6+ ya 2700 lira 2800 lira bi fiyat istiyolar sanirim oyle hatirliyorum o paradan daha azina ayni ozelikli veya daha yuksek ozelikli baska marka alinmaz mi ? Niye fazla verelim ki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ocak 14, 2015, 13:15:01 »
2 işletim sistemli telefonuda faal olarak kullanıyorum
1 tanesi iphone 5 diğeri de sony z3
bundan önce de z1 almıştım
sony kullanmamdaki
ios stabil değil diyen arkadaşlara kendi tecrübelerime dayanarak katılmıyorum
telefon gayet stabil
16 gb ın 500-800 mb arası sadece boş veri var telefon halen gayet iyi çalışıyor
z3 üm de hafızanın yarısından fazlası boş(spotify,sygic için kullanıyorum) telefon yavaşlamaya başladı bile
teknik olarak karşılaştırmak hikaye,siz zaten telefonu daha 10.saniyesinde tekrar test edin o skorları almanız hikaye.
sony i çıktığı andan beri markaya olan sempatim,malzeme kalitesi ve fotoğraf kalitesi yüzünden vazgeçmiyorum.
ama ios kötü stabil değil artık laflarına da kesinlikle katılmıyorum.
örnek olarak : Toyota araç almış adamın aracında sıkıntılar çıkınca Toyota dandik araç demesi gibi :)
bu Windows ve apple muhabbeti gibi daha yıllarca devam edecek konu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ocak 14, 2015, 14:43:20 »
İphone stabilite,hız ve kalitedir.Uzun yıllar güncelleme alır. 

Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2015, 14:44:11
Saf androit güzel bişey fakat eklenmeyen bazı uygulamalara sonradan eklemek için para vermeniz gerekebiliyor.
Saf android=Çirkin android.Görsellik yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ocak 14, 2015, 16:49:20 »
 Buradan çıkan sonuç;
 Umarım biz de, özellikli ve markalı kendi Akıllı telefonumuzu üretir ve dünyaya satarız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 136000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ocak 14, 2015, 17:51:31 »
Buradan çıkan sonuç;
 Umarım biz de, özellikli ve markalı kendi Akıllı telefonumuzu üretir ve dünyaya satarız.
inş abicim o günleri görürüz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ocak 14, 2015, 18:29:23 »
Gençler sizleri kırmak istemedim hakkınız helal edin, ben güldüm geçtim sizde gülün geçin en nihayetinde bir icat ;) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ocak 14, 2015, 19:02:06 »

Iphone kullananlarin yarisindan cogu bu kelimeleri aciklayamadigi icin ve kullandiklari telefonun ne oldugunu bile bilmedikleri icin dedikleri sey çünkü bu iphone cafede masaya koyarim orda burda cebimden cikaririm :) sarj aletiyle gezerim diyen insanlar en basindan beri soylemek istedigim sey farkliydi bilincli tuketim, malesef ulkemizde en basta gelen bilincsiz tuketim telefon konusunda yaşaniyor yeni modeli cikinca hemen yeni modeli 6 ayda bir telefon degistiriyoruz ayrica apple in servisi garantisi rezalettir bunu bizzat yasadim ipadim var servisten yere dusurup getirmisler sonra bir turlu kabul etmediler  servis biz yapmadik diyor  kargoda cik isin icinden cikabiliyosan 2 ay ipadimi kullanamadim gitti geldi gitti geldi her neyse en sonunda o servisle apple in sozlesmesi bitmis olan benim ipadime oldu  malim zarar gordu onla kaldim ugrasmakta istemedim allaha havale ediyorum onlari  samsungun bisey caldigi yok iphone 6 neden buyudu ? Iphone 6+ neden buyuk acaba note serisini mi yakalamaya çalisiyolar ayrica iphone 6+ ile ipad satisini baltaladilar  onlarda farkinda  bunun  ve iphone 6+ ya 2700 lira 2800 lira bi fiyat istiyolar sanirim oyle hatirliyorum o paradan daha azina ayni ozelikli veya daha yuksek ozelikli baska marka alinmaz mi ? Niye fazla verelim ki
okan gereksiz bir yere çekmişsin.iphone 5 kullanıyordum iphone 6 aldım şekli şemali hoşuma gitti.Hava atmak için almadım genelleme yapmassak iyi olur.Apple servisi görebileceğin en iyi servistir.3gs den beri kullanıyorım servis için cebimden tek kuruş para çıkmadı.Hepside iyi işçiliklere yapıldı.3gs telefonumu 2.5 hatta 3 seneye yakın kullandım.tık demedi.O zamanki çıkan cihazlarla karşılaştır bakalım aradaki farkı anlayabilecekmisin :) ? Özet olarak genelleme yapmayalım.Herkes istediğini almakta özgür
Toyota Corolla 2007 MMT