Gönderen Konu: android mi ios mu ?  (Okunma sayısı 10198 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 136000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
android mi ios mu ?
« : Ocak 13, 2015, 22:55:58 »
evet arakadaslar bu telefonlar arasında kaldım sizce ne yapmalıyım su anda 4s kullanıyorum ama artık telefon kapanıyor kendi kendine kapanıyor değiştirme zamanım geldi sizce lg g3 ve 5s arasında kaldım lg3 kullanan arkadaslar telefonları hakkında yorumlarını yazabilirler mi ?

Toyota Club Türkiye

android mi ios mu ?
« : Ocak 13, 2015, 22:55:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
Ynt: android mi ios mu ?
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2015, 22:58:41 »
5s yada 6 tercih edin, iphone her zaman çeyrek altın gibidir ayrıca zamanla androidde donma kasılma yavaşlama ısınma gibi problemler oluşurken iphone de bu sorunlar asgaridir
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2015, 23:01:56 »
5s yada 6 tercih edin, iphone her zaman çeyrek altın gibidir ayrıca zamanla androidde donma kasılma yavaşlama ısınma gibi problemler oluşurken iphone de bu sorunlar asgaridir

+81

Benim müstakbel hanım G3 kullanıyor donma problemini çözemedik ne formatlar ne hardresetler... Ayrıca 4-5 kişiden daha duydum bu problemi...

Bu problem olmasa bile elma elmadır... İmkanım olsa 6 alırım olmadı 5s şu ana kadar en güzel iphone dizaynı bence çok şık estetik ve boyutları ideal ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2015, 23:03:07 »
Hadi bakalım derin mevzu bakalım kaç sayfaya çıkacak :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2015, 23:03:59 »
son zamanda ıphone da yaşadığım problemler yüzünden elmadan soğudum denilebilicek kadar cok fazla :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 13, 2015, 23:07:19 »
Kablolu telefon gibi kullanmak istiyorsanız ıphone alabilirsiniz :D Tanıdığım canlı örnekleri var :D Her gittiği yerde priz arıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2015, 23:10:44 »
Yaklasik 3 aydir Lg G2 32 gb lik modeli kullaniyorum gayet memnunum kasma falan yok cok sukur g3 kullanan arkadaslarimda var şarji çok uzun sure dayaniyor dediler.[emoji4]
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 13, 2015, 23:11:09 »
priz arayanlar şarjı doğru zamanda yapamayanlar ve çalışan programları kapatmayanlar.

ben android kullandım sony xperia p
tamam android güzel ama stabil değil.geliştiriciye açık ürün. e hangimiz geliştiriciyiz??
iphone 5s aldım dünya varmış dedim :)
gerçektende varmış :)

ama siz yeni alacaksanız 6plus ı tek geçerim :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 13, 2015, 23:12:31 »
Telefon kendi kendine kapanıyor diye telefon mu yenilenir yahu !!! Cari açıkçılar sizi.....
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ocak 13, 2015, 23:13:34 »
@Gökhun Ertürkan (28927) sorma hocam yaa her an bitti bitcek gibi %30 da iken telefon kapanır mı :) ios kullanıcısı isen kapanır :) @Kaan Kara (29002) hocam ben elmaya büyük beddua ediyorum son zamanlarda :) @Murat Köse (28015) hocam tek kapansa iyi bir bazen artık internete dahi giremiyorum malum 4s de ki wifi problemi sebeke problemleri cok fazla derecede arttı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Ocak 13, 2015, 23:15:27 »
Sıfırlayın telefonunuzu hocam, pili bitikse pil alın. Elinizde kullandığınız telden daha fazla nesi olacak ki yeni alacağınız telefonun  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ocak 13, 2015, 23:18:41 »
en son telefoncuya verdiğimde pili sıfırladığı ve yeni yazılım yüklediğini söylemişti 6 ay sonra gene aynı problem yaşamaya baslayınca değişim zamanın geldiğini anladım o yüzden yoksa hani elimdeki telefon 3-4 yıllıktır kullandığım bir sey bozuluncaya kadar kullanmayı severim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Ocak 13, 2015, 23:20:42 »
en son telefoncuya verdiğimde pili sıfırladığı ve yeni yazılım yüklediğini söylemişti 6 ay sonra gene aynı problem yaşamaya baslayınca değişim zamanın geldiğini anladım o yüzden yoksa hani elimdeki telefon 3-4 yıllıktır kullandığım bir sey bozuluncaya kadar kullanmayı severim :)

Orjinal yazılım mı peki?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ocak 13, 2015, 23:23:13 »
Kaan istediğin gibi şarj et bataryayı içiyor. Ben şuana kadar hiç ıphone almadım kimseyede tavsiye etmem. Piyasada birçok telefon her konuda ondan üstün boşa para vermeyin  ;)

z1 compact kullanıyorum ağır kullanımda 1.5 gün rahat rahat gidiyor. Kullandığın sony nin alt sınıf telefonu. Ondan performans beklemen yersiz olur.

Bu arada pil değiştirmek her zaman sorunu çözmüyor telefonda çoğu zaman genel bir sorun oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 30000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 13, 2015, 23:23:40 »
evet arakadaslar bu telefonlar arasında kaldım sizce ne yapmalıyım su anda 4s kullanıyorum ama artık telefon kapanıyor kendi kendine kapanıyor değiştirme zamanım geldi sizce lg g3 ve 5s arasında kaldım lg3 kullanan arkadaslar telefonları hakkında yorumlarını yazabilirler mi ?

Selam,

Bende 2 aylık araştırmamın sonucunda LG G3 aldım.S5-Iphone6-Note 4 ve bunun arasında çok gidip geldim.Hepsini tek tek showroomlarda test ettim.

Özet; Lg G3 hepsinden bir gömlek üstün, ama bir Iphone değil.

En baba artıları:

Manyak ötesi bir kamera kalitesi var.Gerçekten müthiş resimler çekiyor.Video kalitesi çok çok iyi.4K ekranın olduğu çok nadir telefonlardan.QuadHD ekran acccayip birşey.

Donma falan yok, en son Android 5.0 a güncelledim, biraz iosya yakın geçişlere ve yumuşaklığa sahip oldu.Sorunsuz kullanıyorum.

Orijinal flipover kılıfı çok hoş, yuvarlak ekrandan kapağı açmadan arama kaydından fotoğraf çekmeye kadar ana işlevler yapılabiliyor.

Gece %100 şarjdan alıp başucuma koyuyorum, şirket maili dahil 3 e-posta push senkronizasyonda, günde 30-45 dk arası konuşma ve aktif whatsapp kullanımı ile akşam 9da %30larda şarjı kalıyor.Bana yetiyor açıkçası.

Ön tarafte ve yanda hiç tuş yok.Gerek de yok.Ekran çift dokunma ile açılıp kilitlenebiliyor, buda kullanımda accayip bir hız kazandırıyor.

Ben 2000 liraya almıştım, şu an 1500 seviyesine bulunabiliyor.

Kayda değer bir eksisi yok diyebilirim.

Şu an alıyor olsam samsunga nazaran yine LG'yi seçerim.32 gb ve 3 gb ram olması yeterli.

Iphone 6 da baya iyi.Donanım ve özellik olarak iphonedan iyi ama bir ios kalitesi ve stabilitesi ister istemez yok.

Herşey bir yana, bilgisayardan sağ tuşla müzikleri telefona göndermek bile bir avantaj.Iphone itunes zorluğundan ve sınırlarından kurtulmadan geri dönmem heralde.Bu arada bundan önce son 4-5 yıl iphone kullandım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 13, 2015, 23:24:09 »
Iphone sarji cok tuketiyor bunun ekran parlakligi kismayla 3g kapamakla  uygulama acik tutmakla ilgisi yok  note2 kullaniyorum android parlaklik full acik 3g full acik surekli face mynet tapatalk  instagram vb geziniyorum gunun ortasinda yarida kalmadim  iphone kullan butun arkadaslarim sarj aletleriyle geziyor derslerde sarj birakiyor telefonlarini priz buldugunda hemen yapisiyor ve sarji surekli dorduruyolar 40 da olsa 60 da olsa cunku hep yari yolda kaliyorlar ve kisitlamalarida  var bence andorid kendi kullanim alaniniza hangidi hitap ediyosa onu alin sahsi  fikrim
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 13, 2015, 23:26:40 »
Kablolu telefon gibi kullanmak istiyorsanız ıphone alabilirsiniz :D Tanıdığım canlı örnekleri var :D Her gittiği yerde priz arıyorlar
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Düzensiz şarj etmeden kaynaklı bir problemdir o. İphone 5 imde günde 2 veya 3 kez şarj ediyordum. İphone 6 ya geçtim aynı kullanımla 1 günü çok rahat deviriyor. İ5 de aldığım ilk zamanlarda böyleydi. Şarjı %50 iken şarja takıp tam dolmadan çıkartınca kendi kendini yiyor batarya.

Şimdi android mi ios mu sorusuna gelirsek iphone 3-4-5-6 kullanmış birisi olarak ne diyeceğimi az çok anlamışsınızdır. 4 den sonra samsung s3 aldım 10 gün zor dayandım hemen gidip iphone 5 aldım.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 13, 2015, 23:28:37
Iphone sarji cok tuketiyor bunun ekran parlakligi kismayla 3g kapamakla  uygulama acik tutmakla ilgisi yok  note2 kullaniyorum android parlaklik full acik 3g full acik surekli face mynet tapatalk  instagram vb geziniyorum gunun ortasinda yarida kalmadim  iphone kullan butun arkadaslarim sarj aletleriyle geziyor derslerde sarj birakiyor telefonlarini priz buldugunda hemen yapisiyor ve sarji surekli dorduruyolar 40 da olsa 60 da olsa cunku hep yari yolda kaliyorlar ve kisitlamalarida  var bence andorid kendi kullanim alaniniza hangidi hitap ediyosa onu alin sahsi  fikrim
okan %40-60 da şarja takarsan batarya cacık olur. Dün  sabah 8 de evden %31 ile çıktım dışarı yaptığım konuşmanın haddi hesabı yok 1 kere navigasyon açtım 4 de eve geldim parlaklığım %9. Şarjım ortanın biraz üstünde ve 3g açık
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ocak 13, 2015, 23:29:34 »
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Düzensiz şarj etmeden kaynaklı bir problemdir o. İphone 5 imde günde 2 veya 3 kez şarj ediyordum. İphone 6 ya geçtim aynı kullanımla 1 günü çok rahat deviriyor. İ5 de aldığım ilk zamanlarda böyleydi. Şarjı %50 iken şarja takıp tam dolmadan çıkartınca kendi kendini yiyor batarya.

Şimdi android mi ios mu sorusuna gelirsek iphone 3-4-5-6 kullanmış birisi olarak ne diyeceğimi az çok anlamışsınızdır. 4 den sonra samsung s3 aldım 10 gün zor dayandım hemen gidip iphone 5 aldım.
Şarj etmekle ilgisi yok litium iyon piller eskileri gibi değil kafana göre şarja takıp çıkarabilirsin. Yeterki dibine kadar bitirme yani %10 çok çok acil durumlarda 5 e kadar düşürebilirsin. Ben genelde 5 de takıyorum 1.5 sene oldu batarya ilk aldığım günkü gibi. (z1 c)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 13, 2015, 23:34:08 »
Şarj etmekle ilgisi yok litium iyon piller eskileri gibi değil kafana göre şarja takıp çıkarabilirsin. Yeterki dibine kadar bitirme yani %10 çok çok acil durumlarda 5 e kadar düşürebilirsin. Ben genelde 5 de takıyorum 1.5 sene oldu batarya ilk aldığım günkü gibi. (z1 c)
Herkes öyle diyor ama pek inandırıcı gelmiyor. O zaman neden bataryam ilk günki kadar uzun girmiyor?
İphonede otomatik parlaklığı kapatmak ve hareketi azalt seçeneğini etkinleştirince bariz fark oluyor şarjda deneyin
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ocak 13, 2015, 23:36:40 »
Herkes öyle diyor ama pek inandırıcı gelmiyor. O zaman neden bataryam ilk günki kadar uzun girmiyor?
İphonede otomatik parlaklığı kapatmak ve hareketi azalt seçeneğini etkinleştirince bariz fark oluyor şarjda deneyin

İşte oda ıphone un marifeti. Ne kadar tanıdığım kullanıcı varsa aynı dertten bahsediyor. Batarya çabuk bitiyor bir süre sonra ömrü kısalıyor gibilerinden.