0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5s yada 6 tercih edin, iphone her zaman çeyrek altın gibidir ayrıca zamanla androidde donma kasılma yavaşlama ısınma gibi problemler oluşurken iphone de bu sorunlar asgaridir
en son telefoncuya verdiğimde pili sıfırladığı ve yeni yazılım yüklediğini söylemişti 6 ay sonra gene aynı problem yaşamaya baslayınca değişim zamanın geldiğini anladım o yüzden yoksa hani elimdeki telefon 3-4 yıllıktır kullandığım bir sey bozuluncaya kadar kullanmayı severim
evet arakadaslar bu telefonlar arasında kaldım sizce ne yapmalıyım su anda 4s kullanıyorum ama artık telefon kapanıyor kendi kendine kapanıyor değiştirme zamanım geldi sizce lg g3 ve 5s arasında kaldım lg3 kullanan arkadaslar telefonları hakkında yorumlarını yazabilirler mi ?
Kablolu telefon gibi kullanmak istiyorsanız ıphone alabilirsiniz Tanıdığım canlı örnekleri var Her gittiği yerde priz arıyorlar
Iphone sarji cok tuketiyor bunun ekran parlakligi kismayla 3g kapamakla uygulama acik tutmakla ilgisi yok note2 kullaniyorum android parlaklik full acik 3g full acik surekli face mynet tapatalk instagram vb geziniyorum gunun ortasinda yarida kalmadim iphone kullan butun arkadaslarim sarj aletleriyle geziyor derslerde sarj birakiyor telefonlarini priz buldugunda hemen yapisiyor ve sarji surekli dorduruyolar 40 da olsa 60 da olsa cunku hep yari yolda kaliyorlar ve kisitlamalarida var bence andorid kendi kullanim alaniniza hangidi hitap ediyosa onu alin sahsi fikrim
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Düzensiz şarj etmeden kaynaklı bir problemdir o. İphone 5 imde günde 2 veya 3 kez şarj ediyordum. İphone 6 ya geçtim aynı kullanımla 1 günü çok rahat deviriyor. İ5 de aldığım ilk zamanlarda böyleydi. Şarjı %50 iken şarja takıp tam dolmadan çıkartınca kendi kendini yiyor batarya. Şimdi android mi ios mu sorusuna gelirsek iphone 3-4-5-6 kullanmış birisi olarak ne diyeceğimi az çok anlamışsınızdır. 4 den sonra samsung s3 aldım 10 gün zor dayandım hemen gidip iphone 5 aldım.
Şarj etmekle ilgisi yok litium iyon piller eskileri gibi değil kafana göre şarja takıp çıkarabilirsin. Yeterki dibine kadar bitirme yani %10 çok çok acil durumlarda 5 e kadar düşürebilirsin. Ben genelde 5 de takıyorum 1.5 sene oldu batarya ilk aldığım günkü gibi. (z1 c)
Herkes öyle diyor ama pek inandırıcı gelmiyor. O zaman neden bataryam ilk günki kadar uzun girmiyor?İphonede otomatik parlaklığı kapatmak ve hareketi azalt seçeneğini etkinleştirince bariz fark oluyor şarjda deneyin