0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel izlenimler +/- şeklinde gayet güzel açıklamışsın. Bir özellik de ben söyleyeyim. Bagaj kapağının içinde bir kolçak var azcık sağ da kalıyor. O kolçaktan kaparsan bagajı elin kapağa dahi değmiyor ve araban pisse elin kirlenmemiş oluyor. Ve o cam butonlarında ki işaret, figür olmaması ve kapkara buton olması pek hoş değil. Ben beyaz nokta şeklinde sticker yapıştırdım tüm butonlara bir nebze iyi oldu. Ama onları da yakın zamanda çıkaracağım. Sağolsun forumda geçen hafta Ali kardeş şöyle bir 12 - 13 kişi topladı ve o butonların ucuna takılan krom şapkadan sipariş verdi. Bana gelir gelmez onları takacağım. Bu arada ön konsol 1991 model Corolla'yı andırıyor ve bana nostalji yaşatıyor. Genelde çoğu kişi beğenmediğini dile getirir ön konsolu internet ortamlarında ama benim hoşuma gidiyor. Birde aydınlatması çok sevdiğim renk olan mavi olunca. Ben 1.6 / CVT şanzıman test etmiştim Haziran ayında hoşuma gitmişti. Emin ol beğenirsin performansı özellikle.Aynaların yanında ki anlayamadığın tuş ayna kapatma tuşu olmasın?
Hayırlı olsun. + ların yanında - ler devede kulak kalmış. Hiç de önemsenmeyecek seviyede gibi duruyor. Bahsettiğin tuş da ekstra ön park sensörü takılmıştı hatırladığım kadar arabaya onun aktif pasif etme tuşu.
evet sonradan takılan park sensörü tuşu o şekilde oluyor. Premiumda Sport tuşunun yanında P tuşu var park sensörünü aktif ve pasif hale getiriyor.Multimedia navigasyonlu mu ? birde ekleme yapayım. torpido aydınlatmasını akşamlarıda ambians aydınlatması olarak kullanılıyor . Bunu Burak beyde aracına ekleyebilir. bir kablo çekilecek sadece Multidrive S te direksiyondan vites padleri yok malesef
Hayırlı olsun yeni arabaniz. Kazası belasız iyi günlerde kullanin.Şu Torpido ışığına aklım takildi. Benim araba 2013 d4d active modeli benim ki sariydi acaba mavi rengi yeni modellere mi koydular
Fotoğraf için teşekkürler enes bey ama maalesef benim arabada bu yok Torpido içinde sari ışık var.
Sadece oncama da verirsiniz.Bu ustu cizgili tus yok mu.Arka cam isitmanin haricinde on cam isitma .Ona bastiginizda yan aynalr yan on cam bugu kalmaz.Hava sirkulasyonu disardan olmali .Disardan hava gelmeyecek sekilde olursa bugu oluyor.
Ben bu ışık olayında bir tutarsızlık gördüm.Fotoğraftaki araba 1.6 premium. Kaanın arabası da 1.6 premium. Enes abilerinki 1.6 advance. Eyüp abinin ki de 1.6 advance idi sanırım yanlış hatırlamıyosam. Burak abininki 1.33 life.Life da donanıma koymadılar diyebiliriz. Kaanınki 2013. 2014 de yapılan davlumbaz düzeltmesinde geldi desem olmyor. Çünkü Kaanın arabada var. Premiuma has desem Bu sefer de Enes abinin advance de var. Eyüp abinin araba activese sadece advance ve premiumda var diyerekten çözücem işi. Eğer öyle değilse de birisi bunu açıklayabilir mi?