Gönderen Konu: '14 Corolla Advance 1.6 Multidrive s ile ilgili ilk izlenimlerimiz  (Okunma sayısı 5137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ben aldığımda Bartında adımla vs alakalı plaka yoktu. Gerçi hala yok :D En son Dc ye gelmişlerdi. Velhasıl dedim o zaman annemle babam olsun. Trafiğe sorduk AE de boş var mı diye 3 tane var dediler. Birini beğenip aldım. Bayideki vatandaş kafası kalabalık olduğu için yok diye geçiştirmiş anlaşılan. Ayrıca biz plakamızı bastırıp da arabamızı almaya gitmiştik.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
On sensörleri açma kapama tuşu yanılmıyorsam el frenin altinda olması lazim.
Bu plaka doğru mu 34 GLUG 32 yoksa kalvye hatasiyla yanlış mı yazildi.
Vay be ne bayiler varmış ben peşin aldım arabayi hiç kimse sormadı plaka eski mi olsun yeni mi diye. Sordum bayiye nasil olacak plaka harf seçme şansımız yok mu dedim sistem otomatik veriyor dedi. içimden dedim ki inşallah tek harf çıkmaz sansima Ticari dolmuş gibi 41 u geldi  :D
sonra Göztepede app plaka yaptırırken  adamlar trafik müşavirlik işide yapiyorlarmis abi keşke baştan tanissaydik istediğiniz plakayı 600 tl ye hallederiz demisti.

aynen klavye hatası düzelttim eyüp bey. bayilerde durum öyle maalesef. uğraşmak istemedikleri için aslında. yoksa onlarında ufak bir opsiyonu var. boşta kalan plakalar oluyor. tamamen trafikle konuşup biraz uğraşmayla ilgili. he belki istediğiniz plaka olmaz ama şöyle üç harfli bir plaka olabilir. bu arada istanbul da tek harf plaka iyidir. rastlaması mucize gibi bir şey :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Bende sadirdim bi ara 2 harf 4 rakam plakalar cikmisti acaba dedim 4 harfte mi cikti diye :)
Bu arada Ben Kocaeli'nde oturuyorum  plaka  41 :)
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu