Gönderen Konu: '14 Corolla Advance 1.6 Multidrive s ile ilgili ilk izlenimlerimiz  (Okunma sayısı 5135 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
güzel tespit yasin. burak beyinki active ise şayet senin de dediğin gibi advance ve premium versiyonlarına koymuşlar.

Düzeltme yapayım Eyüp abininki active ise düzeliyor. Burak abinin zaten life onu biliyorum.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
Düzeltme yapayım Eyüp abininki active ise düzeliyor. Burak abinin zaten life onu biliyorum.

Düzeltme yapacaktım sen zaten yapmışsın. Benim ki LIFE  :)  Daha doğrusu BOŞVANCE  :lol: 

Mesaj Birleştirildi: Ocak 12, 2015, 20:22:49
Enes bu fotoğrafı yazın COROLLA'yı incelerken çekmiştim. Beyaz ile işaretlediğim düğme belki sadece cama hükmedebilir. Şahsen benim ki manual klima ve sadece cama üfleme sıcak veya soğuk yapabiliyorum. Altta ki de rezistansdır büyük ihtimal. Bu araba 1.6 manual vitesli Advance donanımdı.

Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Evet Yasin sadece advance ve premiumda var diye biliyorum bende.
Burak beyin gösterdiği düğme Enes beyin tam dediği fonksiyonu karşılıyor . Arabada fırtına çıkarıyor ön cam temiz :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Benim araba 2013 model d4d active modeli.
Sizin dediğiniz gibi premium ve advance modellerde var galiba
neyse hayırlısı olsun ne diyelim  :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
Benim araba 2013 model d4d active modeli.
Sizin dediğiniz gibi premium ve advance modellerde var galiba
neyse hayırlısı olsun ne diyelim  :D

Auirisde varmı bu mavi ışık hiç dikkatimi çekmedi bizdeki advance :)
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi

yasin bak bende senin yüzünden "eyüp bey" yazacağıma burak abi ye "burak bey" yazmışım :D

Mesaj Birleştirildi: Ocak 13, 2015, 07:53:28
burak abi rezistansta olayında sıkıntı yok. ben klima havalandırma seçenekleri olarak sıkıntımı dile getirdim. 2013 yılının başlarında yaklaşık 2-3 ay kadar citroen c-elysee kullanma imkanımız olmuştu. tam donanımlı versiyonu idi. bende hayatımda öyle dijital klima görmedim bizim sınıf arabalarda(B-C). klimada yön ayarını tamamen kişi kafasına göre tayin ediyor. yaklaşık dokuz-on çeşit seçenek koymuşlar. ister sadece ön cama, ister hem cama hem yüze. fonksiyon çeşitliliği çoktu. düşün yani bahsettiğim b sınıfı bir araç. ondan sonra o özelliği arar oldum. önceki kasada da yoktu. yeni kasada da yok maalesef. ön cam rezistans olayında sıkıntı yok zaten o bildiğim bir özellik. önceki kasada da vardı. çok önemli değil ama bir eksik sonuç itibariyle. böyle minik ayrıntılar adamın canını sıkıyor bazen.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 13, 2015, 08:19:13
arkadaşlar bu arada dün bahsettiğim basınca içinde sarı ışık yanan silikon bir tuş vardı. dün gece sırf onun için aşağı indim ön sensör aç-kapa tuşu olduğunda karar kılmıştık. yalnız ön sensör ile pek alakasını kuramadım. yani basınca herhangi bir tepkime, sensör ekranın kapanması, bip sesinin kesilmesi gibi bir hareket olmadı. bugün servisi arayıp soracağım. bakalım neymiş. ön sensör ile alakalı olduğu kesinde çözemedim. dedim acaba basılı tutunca falan mı aktif oluyor öyle bir şeyde yok. hem flaslı hemde sarı ışık yanarken ki halini çektim. aklına farklı bir şey gelen varsa paylaşabilir.

bu fotoğraflarda da torpido bahsettiğim torpido ışığı;

arabadan bir görünüm. sonkar'dan çıkmadan çekmiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Enes süpersin. Plaka resmen sana uymuş. 34 ES, Enesin ES'i olmuş. Vallahi şimdi bir kez daha sevindim. Benim dün paylaştığım fotoğraf da beyaz ile işaretlediğim düğme belki aradığın düğmedir. Ve şu torpido üstü ışık da çok şık duruyor yahu gece. 1-2 hafta sonra gidip servise sorayım. Bu ara çok gittim cam filmi ve lastik sensöründen dolayı. Neyse ilk aldığımda arabayı bazı yerlerde kabarcık olan filmler geçen hafta yeniden yapıldı ve şimdi kabarcık vs. yok. Sensörü de hallettim zaten. Şimdi şu ışığı sorayım. Ah Enes ah, yaktın beni. BOŞVANCE arabamla mutluydum ben.  :D   :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
Enes süpersin. Plaka resmen sana uymuş. 34 ES, Enesin ES'i olmuş. Vallahi şimdi bir kez daha sevindim. Benim dün paylaştığım fotoğraf da beyaz ile işaretlediğim düğme belki aradığın düğmedir. Ve şu torpido üstü ışık da çok şık duruyor yahu gece. 1-2 hafta sonra gidip servise sorayım. Bu ara çok gittim cam filmi ve lastik sensöründen dolayı. Neyse ilk aldığımda arabayı bazı yerlerde kabarcık olan filmler geçen hafta yeniden yapıldı ve şimdi kabarcık vs. yok. Sensörü de hallettim zaten. Şimdi şu ışığı sorayım. Ah Enes ah, yaktın beni. BOŞVANCE arabamla mutluydum ben.  :D   :D

:D boşvance de iyidir abi boş ver. nihayetinde corolla :D plaka evet abi yanlışlıkla biraz uydu. ben aslında üç harfli istedim ama üç harfliler bu bölgede değilmiş şuan için. torpido üstü ışık cidden çok başarılı. gece çok aydınlatmıyor ama olsun. en azından şekil bir duruşu var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
:D boşvance de iyidir abi boş ver. nihayetinde corolla :D plaka evet abi yanlışlıkla biraz uydu. ben aslında üç harfli istedim ama üç harfliler bu bölgede değilmiş şuan için. torpido üstü ışık cidden çok başarılı. gece çok aydınlatmıyor ama olsun. en azından şekil bir duruşu var.

Bende tam tersi iki harfli plaka beklerken gittiler 3 harfli bir plaka verdiler. Büyük ihtimal daha önceden başka bir arabada kullanılan plakaydı boşa çıktı ve bana düştü. Gerçi aradılar sordular işte N ile başlayan üç harfli tüm plakaları ve ben 34 NLB'yi beğendim ve o oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Bende tam tersi iki harfli plaka beklerken gittiler 3 harfli bir plaka verdiler. Büyük ihtimal daha önceden başka bir arabada kullanılan plakaydı boşa çıktı ve bana düştü. Gerçi aradılar sordular işte N ile başlayan üç harfli tüm plakaları ve ben 34 NLB'yi beğendim ve o oldu.

Bayide işlemi yapan elemanın elinde, ASBİS sisteminde araca plaka atarken, daha önce kullanılmış ve boşa çıkmış olandan mı istiyorsunuz, yoksa seri sırasından devam mı? diye soruyor orada işaretlediğin seçeneğe göre otomatik olarak plaka atıyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bayide işlemi yapan elemanın elinde, ASBİS sisteminde araca plaka atarken, daha önce kullanılmış ve boşa çıkmış olandan mı istiyorsunuz, yoksa seri sırasından devam mı? diye soruyor orada işaretlediğin seçeneğe göre otomatik olarak plaka atıyor.

İşte benim şansıma aldığım bayii de N harfi ile başlayan 3'lü plakalar vardı. İkili harf yokmuş. Hatta cumartesi sensör için gittiğimde tam 3 tane araba teslimi vardı ve plakaları takılmıştı 3 araba da N ile başlayan üç harf idi. Demek epey N harfi gelmiş.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
İşte benim şansıma aldığım bayii de N harfi ile başlayan 3'lü plakalar vardı. İkili harf yokmuş. Hatta cumartesi sensör için gittiğimde tam 3 tane araba teslimi vardı ve plakaları takılmıştı 3 araba da N ile başlayan üç harf idi. Demek epey N harfi gelmiş.  :)

babamın iki önceki kasa plakası çok iyiydi. 34GLU32. millet görünce bu plakaya kaç para verdiniz falan diyordu. hep bal halbuki :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Plakanın aldığınız bayi ile alakalı olmadığını biliyorum plakanız ikamet ettiğiniz ilçenin trafik tescilinden çıkar. Ben aracı İstanbul'dan aldım plaka İzmir Dikili tescilden geldi. Şimdi bu işlemler çok daha hızlı 1 günde plakanız çıkıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
Plakanın aldığınız bayi ile alakalı olmadığını biliyorum plakanız ikamet ettiğiniz ilçenin trafik tescilinden çıkar. Ben aracı İstanbul'dan aldım plaka İzmir Dikili tescilden geldi. Şimdi bu işlemler çok daha hızlı 1 günde plakanız çıkıyor.

doğrudur zafer abi. plaka ikamete göre çıkıyor. ama bazen opsiyon olabiliyor. biraz uğraşırsanız aradan dereden plakalar çıkıyor. arayıp sürekli rahatsız etmek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Bence çok önemli bir şey değil fakat benim plakada uyumlu rakamlar ile geldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bu arada dün bahsettiğim basınca içinde sarı ışık yanan silikon bir tuş vardı. dün gece sırf onun için aşağı indim ön sensör aç-kapa tuşu olduğunda karar kılmıştık. yalnız ön sensör ile pek alakasını kuramadım. yani basınca herhangi bir tepkime, sensör ekranın kapanması, bip sesinin kesilmesi gibi bir hareket olmadı. bugün servisi arayıp soracağım. bakalım neymiş. ön sensör ile alakalı olduğu kesinde çözemedim. dedim acaba basılı tutunca falan mı aktif oluyor öyle bir şeyde yok. hem flaslı hemde sarı ışık yanarken ki halini çektim. aklına farklı bir şey gelen varsa paylaşabilir.

Ön park sensörleri uyarı mesafesi resetleme olabilir..?
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
On sensörleri açma kapama tuşu yanılmıyorsam el frenin altinda olması lazim.
Bu plaka doğru mu 34 GLUG 32 yoksa kalvye hatasiyla yanlış mı yazildi.
Vay be ne bayiler varmış ben peşin aldım arabayi hiç kimse sormadı plaka eski mi olsun yeni mi diye. Sordum bayiye nasil olacak plaka harf seçme şansımız yok mu dedim sistem otomatik veriyor dedi. içimden dedim ki inşallah tek harf çıkmaz sansima Ticari dolmuş gibi 41 u geldi  :D
sonra Göztepede app plaka yaptırırken  adamlar trafik müşavirlik işide yapiyorlarmis abi keşke baştan tanissaydik istediğiniz plakayı 600 tl ye hallederiz demisti.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi

On sensörleri açma kapama tuşu yanılmıyorsam el frenin altinda olması lazim.
Bu plaka doğru mu 34 GLUG 32 yoksa kalvye hatasiyla yanlış mı yazildi.
Vay be ne bayiler varmış ben peşin aldım arabayi hiç kimse sormadı plaka eski mi olsun yeni mi diye. Sordum bayiye nasil olacak plaka harf seçme şansımız yok mu dedim sistem otomatik veriyor dedi. içimden dedim ki inşallah tek harf çıkmaz sansima Ticari dolmuş gibi 41 u geldi  :D
sonra Göztepede app plaka yaptırırken  adamlar trafik müşavirlik işide yapiyorlarmis abi keşke baştan tanissaydik istediğiniz plakayı 600 tl ye hallederiz demisti.

Plakaya para alınması yada otomatik atanması çok garip geldi. Biz işlemleri yaptık plaka nasıl olacak diye sordum. İlçede yaşadığımız için ilçedeki bir plaka olacağı için , siz mi alıyorsunuz dedik. Siz plakanızı seçin ayırtın bize haber verin dediler. Babam gitmiş bakmış , Kahramanmaraşlı babam,  maraşlılara EDE denildiği için o serilere bakmış. Rakam olarak 06 , 28 , 46 , 63 yada güzel birşey bak diye tavsiye etmiştim. EDE 46 emniyet müdürününmüş. Kendiside Maraşlıymış. Eskiden olan bir aracımızın plakasının sonu 77 idi onu istemiş babam. Haber vermiş işlemler bitmiş almış :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Kaaan hemseriyizde.herhalde kanimca
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
Plaka olayi ileceye gore harf  değişimi oluyor. Farkli ilcelerde olan kisiler begendigi bosta olan plakayi almak icin gecici sure ikamet adreslerini degistiriyorlarmis. Para derken trafik subede emniyete bağış yapiliyor. Bağış miktarı plakaya göre değişiyor ben eyp sordum 1000 yada 1500 alırlar dedi. 150 tl de müşavire veriyorsun. Normalde bizim ilçe plakalari 2 harfli Benim şansıma eski boşa düşen tek harfli plaka geldi.
Kars Atasozu