0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O onu nasil tutuyor yahu cukurda falan dusmuyor mu araba salandikça ama guzel olmus bende e12 ye boyle takmayi dusunuyorum bende ipadi
Murat bey güzel olmuşta bu tablette yanarsa mazallah aracınızıda kurtaramazsınız
Adamlae yapmiş ya sanat eseri harbiden
Valla IPAD e cırtcırt yapmaya utanmışlar herhalde Ama çok güzel olmuş yaa,, böyle bir arabaya binsen, neler hisseder insan, kocaman bir ekran düşünsene parıl parıl...Hakket süper yapmışlar
Cama yapışkanli olanlardan dusundumde 50 60 lira fiyati var bu sekil radyonun oldugu yerde olsa cok daha guzel olur
Bu çırtlardan bende var hakikaten çok kuvvetli tutunuyor birbirine yanlız teyp arasına nasıl tutturmuş karşılığını yapıştırmışmı acaba.
Valla Süpersin abi, işte beklediğim soru Onu oraya neyle yapıştırabiliriz? 3M köpüklü çift taraflı bant nasıl olur? Oradan sökmek istesek sonradan izi kalır mı?
Auris olsa tavsiyeyi hemen vermiştim ama belki senin işine de yarar bu taktik. Üstteki hava kanalı var ya dışı hoparlör gibi olan. Orası benim arabada boş. Telefon vs koymak için hazırlanmış bir bölüm gibi duruyor. Cama yapışan vantuzun plastiğe yapışanı da var. Oraya vantuzu yapıştırıp ucundaki spiral uzatmayı da aşağıya eğince telefon aşağı yukarı Murat abinin verdiği seviyeye kadar geliyor. Ve sağlam oluyor. Avensiste orda bahsettiğim hava kanalı var. Orayı şeffaf koruma filmiyle kaplayacaksın. Sonra vantuzu tutturacaksın. Altta o delikler kalırsa vantuz tutmaz çünkü. Vantuzun yerine tabletin ideal konumunu ayarlayarak tam net olarak karar verdikten sonra geriye kalan bölümde hava kanalı oraya konma görevini yerine getirebilsin diye rotring kalem veya iğneyle hava kanalının deliklerinin oldukları yeri deldiğimizde montaj tamamlanıyor. En garanti, satarken baş ağrıtmayacak yöntem budur.
Cama yapıştırma değil abi o hoparlör sandığın yerin üzerine şeffaf film kaplatıp vantuzu ona yapıştıracaksın. Ucundaki flexible kablo gibi olan spiralle de yeni teybin üstne dogru gelen yere tableti koyabilirsin