Gönderen Konu: Aracımıza tablet montajı  (Okunma sayısı 11202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: T27 Avensis e Tablet Montajı
« Yanıtla #40 : Ocak 20, 2015, 21:37:24 »
Hocam kadran üzerinde tablet çığır açmış :) bir de diğer malzemeler bedava anladım da tablet te mi bedava? ben de isterim.

Heee bedava :) Yazılım işi ile uğraşıyordum bir ara Çinli bir firmanın, bana da test ve uğraşmam için gönderiyorlardı. Ama şimdilerde yok birşey  :argh: firma sektör değiştirdi herhalde, araç kamerası üretmeye başlamış :)

Allah razı olsun baya bir tablet gelmişti ama hayrına dağıttım burada çoluğu çocuğu olupta maddi imkanı olmayanalara, elimde kalanlarıda patlatıyorum :) Çok kaliteli ürünler değil zaten arada kaliteli modellerde çıkıyordu. Senin evlada da oynasın diye veririm bi tane, adresi ver yeter  :saygi:
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 20, 2015, 21:37:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 20, 2015, 21:44:52 »
Heee bedava :) Yazılım işi ile uğraşıyordum bir ara Çinli bir firmanın, bana da test ve uğraşmam için gönderiyorlardı. Ama şimdilerde yok birşey  :argh: firma sektör değiştirdi herhalde, araç kamerası üretmeye başlamış :)

Allah razı olsun baya bir tablet gelmişti ama hayrına dağıttım burada çoluğu çocuğu olupta maddi imkanı olmayanalara, elimde kalanlarıda patlatıyorum :) Çok kaliteli ürünler değil zaten arada kaliteli modellerde çıkıyordu. Senin evlada da oynasın diye veririm bi tane, adresi ver yeter  :saygi:

bizde isterük bizde  :)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #42 : Ocak 20, 2015, 21:47:35 »
bizde isterük bizde  :)

Son bir tane kalmıştı be Talat Hocam, öyle isterük diyecek kadar kaliteli şeyler değiller. Keşke olsada göndersem herkese, olsa dükkan senin  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 20, 2015, 21:48:36 »
Son bir tane kalmıştı be Talat Hocam, öyle isterük diyecek kadar kaliteli şeyler değiller. Keşke olsada göndersem herkese, olsa dükkan senin  :saygi:

şakaydı abi :) napim tableti laptop bile gözümü yorar oldu. göz canavarı bu aletler resmen :blink: :blink:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ocak 20, 2015, 21:49:51 »

Sağol söylemen bile yeterli. :saygi:
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 3300
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracımıza tablet montajı
« Yanıtla #45 : Mayıs 11, 2015, 10:25:58 »

buda benim amatörce kendi montem.  Benim sorun tablet usbden sarj olmuyor sanırım usbden gelen akım yetersiz kalıyor usbye takınca pilin üzerinde kırmızı x çıkıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Mayıs 11, 2015, 10:38:15 »
Çıkış amperi yüksek bir usb çakmaklık alın en az 2.1 olsun, sizdeki 500 ma yada 1A dır muhtemelen
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 12, 2015, 09:28:44 »
2 tane çakmaklık şarj aletiyle denedim birinin çıkışı 2,1 a birinin 2,4 a ikisinde de tablet çalışırken sarj olmjuyor tableti kapatırsan ancak şarj ediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Mayıs 12, 2015, 09:36:48 »
2 tane çakmaklık şarj aletiyle denedim birinin çıkışı 2,1 a birinin 2,4 a ikisinde de tablet çalışırken sarj olmjuyor tableti kapatırsan ancak şarj ediyor.

Tuhaf, şarj etmesede şarjın tükenmesinede engel olamıyorlar mı açık vaziyette iken?

Orjinal samsung şarj aletide 5V 2A

http://www.samsung.com/au/consumer/mobile-phone/accessories/accessories/ECA-U21CBEGSTD

:wacko: :wacko:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mayıs 12, 2015, 10:47:34 »
Tuhaf, şarj etmesede şarjın tükenmesinede engel olamıyorlar mı açık vaziyette iken?

Orjinal samsung şarj aletide 5V 2A

http://www.samsung.com/au/consumer/mobile-phone/accessories/accessories/ECA-U21CBEGSTD

:wacko: :wacko:

bakalım perşembe uzun yola çıkacağım o zaman şarjı bitip bitmediğine bakacağım
zaten tablet full sarjla baya gidiyor olmadı bakacaz bi çaresine şu an için çok sıkıntı değil :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Mayıs 12, 2015, 10:50:41 »
Samsung hangi model bu? GPS limi? ayrıca montajı nasıl yaptığının detayınında fotosunu çekebilirmisin? alt taraftan metal ayaklar görünüyor o kısmı anlayamadım  :tamam:

EKLEME:

Bu arada sizin yaşadığınız olay genel bir samsung olayıymış :) Samsung orjinal şarj aletleri olmadan bu şekilde oluyormuş, samsung şarj adaptörü diye parça takılması gerekiyormuş. Sanki çok matah birşeymiş gibi samsung böyle bir olay yapmış.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 12, 2015, 13:15:56 »
Samsung hangi model bu? GPS limi? ayrıca montajı nasıl yaptığının detayınında fotosunu çekebilirmisin? alt taraftan metal ayaklar görünüyor o kısmı anlayamadım  :tamam:

EKLEME:

Bu arada sizin yaşadığınız olay genel bir samsung olayıymış :) Samsung orjinal şarj aletleri olmadan bu şekilde oluyormuş, samsung şarj adaptörü diye parça takılması gerekiyormuş. Sanki çok matah birşeymiş gibi samsung böyle bir olay yapmış.
Konudaki eski cevaplarınızın birinde tablet yazılımıyla ilgilendiğinizi yazmışsınız. size bir şey sorabilir miyim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mayıs 12, 2015, 17:28:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mayıs 30, 2015, 12:52:04 »

EKLEME:

5 saatlik yol da klip oynatma ve navigasyonda  %40 sarjım gitti o yüzden çok sıkıntı olmadı

tablette samsung n8005 3G li ve gps li modeli

montaja gelince tablet kılıflarındaki plastik tutucuyu söküp 2 tel ile kalorifer peteklerinin içine girecek sökülce eğdim büktüm işte sonrada arkasına 1 cm sünger ile destek yaptım teyp düğmelerinin gelen yerleri yuvarlak şekilde boşalttım  çuk diye oturuyor yani. oynama tireme yok arkasında sünger olduğu için çizme vs de yok. eldeki malzemelerden idareten yapılan bişey.

7veya 8 inç siyah bir tablet alıp araçtan hiç çıkarmayacağım bişey yapmak istiyorum ama daha nasıl yapacağıma karar veremedim.