0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam kadran üzerinde tablet çığır açmış bir de diğer malzemeler bedava anladım da tablet te mi bedava? ben de isterim.
Heee bedava Yazılım işi ile uğraşıyordum bir ara Çinli bir firmanın, bana da test ve uğraşmam için gönderiyorlardı. Ama şimdilerde yok birşey firma sektör değiştirdi herhalde, araç kamerası üretmeye başlamış Allah razı olsun baya bir tablet gelmişti ama hayrına dağıttım burada çoluğu çocuğu olupta maddi imkanı olmayanalara, elimde kalanlarıda patlatıyorum Çok kaliteli ürünler değil zaten arada kaliteli modellerde çıkıyordu. Senin evlada da oynasın diye veririm bi tane, adresi ver yeter
bizde isterük bizde
Son bir tane kalmıştı be Talat Hocam, öyle isterük diyecek kadar kaliteli şeyler değiller. Keşke olsada göndersem herkese, olsa dükkan senin
2 tane çakmaklık şarj aletiyle denedim birinin çıkışı 2,1 a birinin 2,4 a ikisinde de tablet çalışırken sarj olmjuyor tableti kapatırsan ancak şarj ediyor.
Tuhaf, şarj etmesede şarjın tükenmesinede engel olamıyorlar mı açık vaziyette iken?Orjinal samsung şarj aletide 5V 2Ahttp://www.samsung.com/au/consumer/mobile-phone/accessories/accessories/ECA-U21CBEGSTD
Samsung hangi model bu? GPS limi? ayrıca montajı nasıl yaptığının detayınında fotosunu çekebilirmisin? alt taraftan metal ayaklar görünüyor o kısmı anlayamadım EKLEME:Bu arada sizin yaşadığınız olay genel bir samsung olayıymış Samsung orjinal şarj aletleri olmadan bu şekilde oluyormuş, samsung şarj adaptörü diye parça takılması gerekiyormuş. Sanki çok matah birşeymiş gibi samsung böyle bir olay yapmış.