0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben samsung tab3 kullanıyorum naviagsyon programıda yaptım ama kamerasını kullanmak için vantuz ile cama bagladım sizlere tavsiyem tablet rt bir adet kılıfından edinin ben yurt dışından tablete silicon getirdin 1 e 1 orjinali daha sonra google aratın 3d cool vantuz diye yeşil bir vantuz ondan aldım cama kılıfı monte ettim akşamları yada işim olmadı alıyordum ama çooook sıcaklarda vantuz atıyor
@Murat Köse (28015) Murat hocam ilk resimdeki çok eğreti duruyor, havalandırma panellerini de kapatıyor. Vantuzla cama koymak en iyisi ancak araç kullanır iken dikkat dağıtır arabaya böyle şeyler koymama taraftarıyım.
Ali Hocam , Sağolasın.Bu ürün herhalde sadece hazırlık yüzeyi, sonra buna uygun işimize yarayacak başka bir parça alacağız herhalde dimi? Aslında bu ürün bana bir fikir verdi Ama kalkıp doğrula bilirsem yapacağım TODO listte çok fazla iş var
Hemşerim, fikrin geldiyse açılalım ne olduğunu söyler misin?Doğrulmak felan derken tembellikten mi söz ediyorsun, hasta felan değilsindir inşaallah.Ürün güzel aslında ama bulmak problem. Tamamlanması için aşağıdaki yerden tutucu ayrıca seçilecek.http://www.brodit.com/holders.html?pn=prod&sm=hdEbay'e baktım sadece İngiltere ve Almanya'da var, çok pahalı değmez. Senin son gönderdiğin videodaki lastik pratikmiş aslında.Bu arada yeni profil resmin hayırlı olsun. Arkandaki arabanın muhabbeti nedir abi.
Murat abi harbiden o zenciler ne yapmış öyle yauu adamlar dünyaya abartmak iiçin gelmişler başka izahı yok yani sanırsan tesla araba öyle adapte olmuş ekran Bu arada 2$ demiş ama o sac tokası 1milyoncularda 25 kuruş hadi yine iyiyiz
abi yemin ederim çılgınsın sen.toyota japonya temsilcisi sızım sızım sızlar
Hani bir efsane varya, adam porshesine tüp taktırmaya kalkmışta, porshe firması arabasını geri almış adamdan, benim Avensisi de Toyota geri alacak
onu yapmazlar sen toyotanın eksikliklerini tamamlamaya çalışıyorsun marka imajını zedelemiyorsunki