0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben siteye fazla yüklenmesin diye arada detailturkey donanımhaber techturkey falan takılıp laf vermemeye çalışıyorum. yine mi yazıyorsun dediğinde "napayım? arkadaşlık sitesine mi takılayım" deyip baskın çıkmaya çalışıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=6scF0hxjqMQhatta bizim sislere şöyle bir şey yapsak hem gündüz farı hem de ne tarafa sinyal verirsek o tarafın sis lambası yansa dönüş farı gibi hoş birşey olur ama. aaah ahh beceriksizlik kötü şey
ayrıca zaten avensislerde gündüz farı var.kalkıp birde sis yuvasına ikinci bir gündüz farı biraz apaçi işi olur gibime geliyor sanki.
Hımmmm iyi taktik, ölümü gösterip sakat kalmaya razı ediyorsun yani Hanım benim hasta olduğumu biliyor zaten, o yüzden kendi halime bırakıyor beni Ohhhh missss gibi balkon keyfiMesaj Birleştirildi: Mayıs 08, 2015, 22:47:32Bunlardan bizim arabalarada var Talat hocam, illa bana da gündüz farı taktırtacaksınız
Merak edenler için hemen söyleyim.bu likteki Osram Marka Universal Gündüz Farı ve Sis Farı diye geçiyor.Fiyatı 800 tl.Toyota Avensis-Corolla-Rav4-Auris uyumlu bir üründür.Sis farı özelliği xenon efekti veren ampul ile sağlanıyor.ürünün ledleri son derece kaliteli ömürlük birşey aslında.önden kaza yapmadığın sürece bir şey olmaz.Montajı zordur.Ön tamponun sökülmesi gerekebilir.Eğer sökmeden montaj yapılacaksa bilginiz olsun biraz kesme biçme işi var.Herşeyden önce bu üründe sinyal verme özelliği yok.Eğer sinyale giden kablodan pararel alırsanız sadece gündüz ledi olarak yanan beyaz kısım çakarlı şekilde yanıp sönüyor ancak bu durumda üst taraftaki sinyal ile olan hem renk hemde zaman bütünlüğü bozuluyor.ayrıca zaten avensislerde gündüz farı var.kalkıp birde sis yuvasına ikinci bir gündüz farı biraz apaçi işi olur gibime geliyor sanki.az kaldı bekleyin...
nerede varmış abi? şu sislere çift özellikli ampul taksak bir yeri kesip biçmeden passat style gündüz farımız olsa abi ne dersin
Linki yukarıda vermiştim Talat https://www.sw-tuning.de/en/Full-LED-DRL-Fog-Positionlight-for-Toyota-Auris-IQ-Verso-Rav4III-AvensisIII-Lexus-IS-F-LX-RX-08-15-Models::34537.htmlBu istersen al :)kaç yüz avro bi bak Allahu teala EURO ya kulum derse bende alırım Aliexpresstede var ucuz ama güven olmaz bu adamınkiler osram
abi anlatamadım ben. sis lambası kompe değişmeyecek. sis ampulleri yerine 2 farklı yanan ampul takılıcak led yada ne bileyim halojen lamba.sisleri açınca güçlü yanacak gündüz ledi olarakta daha kısık yanacak. @murat köse
Heeee anladım, sen normal mevcut lambaya modifiye yapacaksın. Tamam dır anlaşıldı.
Bizim arabalarda SİS lambalarını direk bu DRL niyeti ile kullanamazmıyız? Mevcut hali ile?
Kamu oyu yoklaması yapıyorum Talat Hocam Güzel olurmu olmaz mı diye Sonra yapınca APAÇİ denmesin
Passatlarda gündüz ledi yok mu? Onlar da sis lambalarımı yanıyor gündüz ledi muhabbetine?