0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu gündüz farlarına neden bu şekilde 2 ayrı Watt var? 5W ve 21W şeklinde? Arabadan oraya ona göremi kablo geliyor? ilk açılışta 5W yanıyorda sonradan mı 21W a çıkıyor gibi şeyleride bilmek lazım abi....Bana pek güvenme çalışma prensibini bilmek lazım
ama bu fotolar hep sabit halde çekiliyor değişim gözlenemez Cavit abi, araç hareketi başladığı anda el freni indiği anda gündüz farı yanar, o zaman parlak hali görülür. o anda farlar yanarsa kısılma gözlenebilir ben aracı ilk aldığımızda bindim çalıştırdım indim bakayım nasıl yanıyor diye indim ışık yok sonra vitese aldım el frenini indirdim öndeki araca bir parlaklık geldi
Kaan bende bu cevabı arıyorum zaten farlar bende hep auto modunda ilk ampülleri değiştirdim lambalar auto modunda hiç yanmadı arabayla bir tur attım baktım lambalar yanmaya başladı.Fakat ampüller çift duyulu gündüzde hep tek flamen yanıyor gündüz çifti yanıp farlar açılınca teke düşmesi lazım.veyehutta gündüz 21w yanmalı gecede 21w sönüp 5w yanması lazım.
aynen son dediğiniz gibi Cavit abi,gündüz 21W parklara geçtiği anda 5W oluyor. benim anladığım bu . boş bir yerde aracı başka biri kullansa farkı daha net anlarsınız. çift duylu ampulleri ve çift duyları bir ara amerikan park için araştırmıştım eski yıllarda. ama yapamamıştım o ayrı auto yada 0 (sıfır) konumu fark etmiyor gündüz farı yanıyor
Kaan ecuya bağlı olduğu için proğramlamada böyle yapılmış olabilir dediğin mantıklı.Resimleri hep park halinde çektim yarın hanıma kullandırıp bir gözlemleyim bakalım çalışma şekli böylemi.
ecuya bağlı olmasaydı hareketi algılayamazdı bence. mesela boştayken hareket etse yanmıyor galiba yukarıda inip baktım yanmıyor dediğim zaman yaşadığım anlık korkudan sonra çalışma prensibini deneyerek öğrendim araç hareket halindeyken parkları yakarsanız tam anlaşılır Cavit abi . parlak ve sönük farkı
Normal olanı o abi, demin Youtube a baktım auto modda yanıyor, sıfıra alırsan yanmıyor. Gerçi o videolarda kolda yazıyor drl off diye
buda bizim aracın gündüz parkları.bu akşam xenonla birlikte takılanlar.TTEC Beyaz Halojen T20 Çift Duy Dipsiz.
Murat ampülleri ilk taktığımda araç ile hareket etmediğimden auto modda bile hiç yanmıyordu bir tur atıp geldim baktım yanmaya başladı demekki ecu ile bağlantısınında bir sebebi varmış.Hareket halinde belkide daha çok yanacak yarın tekrar hareket halindeki ışık gücüne bakacağım. Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2015, 20:59:19Bekir bey parklar sönükken tek flamenmi yanıyor bakabildinizmi.