0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kar oraya nasıl yağmış?
çok büyük ihmale kaputun mandalı açık kalmıştır , yoksa o kar oraya nasıl girecek. tahminimce marşa bas eriyip gitsin , birşey olmaz bence.
Abi kar yağmadı tipi vardı rüzgar karı ızgaralardan içeriye doldurmuş Anladığım kadarı ile
Valla abim, sen bu fotoğrafları sakla TOYOTA ya gönder, tam ARGE lik bir foto bence... Oraya kaputu açsan o şekilde muntazam kar anca dolar. Elleşme bence diyeceğim ama o kar orada birde buza dönecek, o zaman herşeyin devre dışı kalır, kayış falan varsa...üstadlar anlar belki ne yapılacağını
havayla temizleyin bence yakında yıkama varsa hava tabancaları oluyor onlarda onlarla temizlemek daha mantıklı yoksa bez fırca ile girişin
Sevgili forumdaşlar az önce aracımın durumuna bakmaya gittim 2 gündür yatıyor kar ve tipinden dolayı Aracın kaputunu açtım bütün motor kar dolmuş aracı çalıştırmadan önce ne yapmayalım bi tavsiye verin karın eriyip Elektirik sistemine zarar vermesinden korkuyorum
Resme bakarken dedim heralde gece kaputu açık unuttu .Sonra yorumları okuyunca şaşırdım hakikaten Toyota gibi bir marka bu duruma bir çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum .Aracı çalıştırmadan temizleyebildiğiniz yere kadar iyice temizleyin derim daha sonrasında araç ısınınca geri kalanı eriyerek kaybolacak başkada zaten yapacak bir şey yok diye düşünüyorum .Veya benzinlikte basınçlı hava ile kenar kıyıda kalanları da temizleyin
Birşey dikkatimi çekti,nasıl fark ettiniz? Böyle bir durumda kimsenin kaputu açıp bakmak aklına gelmez bence