0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2015, 08:51:52Mesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2015, 08:52:48Mesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2015, 08:54:52Aynen kardeşim Bmw'de yapacak birşey yok. Ufak Tefek iç aksesuarların siparişini verdim bile ama:)O yüzden CSC'ye yükleye devaaam:)
Fotoları bekliyoruz Sercan, güzel duracağa benziyor.
Bu tip ledleri bende çok beğendim abi ve kaliteli duruyor malzeme çok güzel. İnşallah güzel duracak bencede:)Fotoğraflar Perşembe günü inşallah:)Bakalım becerebilirsem ben akşam garajda biraz uğraşacağım:)
Renk beyaz mı? farklı renk mi? üstteki gündüz ledeleri ile uyumlu olursa güzel bir görüntü ortaya çıkar.
Dün akşam arm tuning'e mi geldin dostum Itfaiyenin yanından aşağı gittin. Ben nöbetteydim dün. Senin tampondaki ledlerden başka kimsede yoktur heralde
@Sercan YILDIZ (33271) Renk uyumu gayet iyi ve şık durmuş Sercan eline sağlık
Sercan uzunlara ne marka koyuyosun. Nerden alıyorsun. Hyluxları senden tavsiye aldım. Memnun kaldım. Uzunları da kopyalayayım bari.
sercan hayırlı olsun yakısmıs gule gule kullan. sısler yanarken goruntu nasıl oluyor acaba ? keske sıslerı yakıp bırde oyle foto koysaydın.
Abi çok çok hoş oldu bu corolla ya Ellerine sağlık Jant olarak kesinlikle 17" bir model olmalı. Vossen cv3, Toyota podıum antrasit, oz ultraleggera, konig miligram gibi alternatifler geldi ilk aklıma
abovvvv araba yanıyo sercan ıyı parlamıs