0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Xenonların markası ve hatta nereden temin ettiğini öğrenmek istedim. Ben de 4300K düşünüyorum. Daha fazlası hem karşıya hem yağmura zarar.
Evet ben de aradım forzanın ampulleri ile birlikte veriyor. Bizim araçlara canbus lı model gerekiyormuş. Hylux önerdi direk. Artık ne kadar doğru ise. 330 Tl dediği için biraz daha bekleyeceğim. Osramın H11 %110 ultimate ampulleri var. Onlar da iyiymiş. Daha da uygun. Bütçe olayı tamamen.
İyi Bayramlar. 41 YA 505--- 2015 Corolla 1.33 life
Maşallah:) Jantlar Aynı mı yoksa sizinki orjinal Athena mı? Bana aynı gibi geldi
Benim en çok merak ettiğim şey, iç kapı kolları ve vites kolu çerçevesini nereden temin ettiniz link atarsanız çok sevinirim yatıp kalkıp dua ederim size @Sercan YILDIZ (33271) ; ayrıca onların montajını nasıl yaptınız anlatırsanız sevinirim
kaancim biliyorum orjinalde var..ama sadece farlari yakiyo..bnm sistemde ledleri ve parklari yakiyo..ayrica kapatinca eve kadar ugurlayan modul degil bu..anahtarla kapilari acinca hosgeldin diyen modul..sen sevmezsin gerci dimi
Ankarada ki servislerin hiçbiri ne cc nede ambians aydınlatmasınn montajını yapıyor
Emrah Bey merhaba. Rica etsem aracı açtığınız da park ve ledleri yakan modülü nerede ve ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
Cok cuzi bi miktara arkadasim olan ankara senatoryumdaki tuningciye yaptirdim davut bey..hatta eksik yazmisim module bile gerek kalmamisti..oyle guzel bi uygulama yapmislardi..
Teşekkürler Emrah Bey, bahsettiğiniz yer sanırım sanatoryum caddesi üzerinde Askiye varmadan önceki yer. Acaba referansınız ile gitsem sakıncası olur mu? Verdiğiniz bilgilendirme için çok teşekkürler.