0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Premium olmasına ne kaldı abi? Şakası bir yana premiumdan daha zengin oldu araba. Tebrik ediyorum. Saygıyla selamlıyorum.
@Sercan YILDIZ (33271) sıradaki gelsin Sercan.
Yağmur sensörü far sensörü kaldı sanırım:)Teşekkürler iyi dileklerin için kardeşim estağfirullah saygı bizden.Sıradaki Projeler;-Arka kol dayama-Led Xenon çakar(Yeni sistem araçlardaki gibi sellektör yapınca gündüz gibi olması) veya;-Çıkma far takımına Bi xenon mercekli far uygulaması-Jant+Lastik
-Far sensörü basit iş, Ahmet Güve'den yardım alınırsa orjinal yuvası aktif edilebilirdi galiba -Bence abi Bi-xenon yaptırın çıkma fara, çok çok daha iyi olur Edit: Ahmet abi CC ışığınıda yakıyor
Fikrimi değiştirdim @Kaan Kara (29002) Sadece Hb3 Uzunlarımı Led xenon Çakarlarla değiştiricem:) Bide Jant lastik Dahada masraf yapmam satıcam:)
@Sercan YILDIZ (33271) O kadar uğraşıp sonra satacak mısın Sercan? araç satışa çıktığı zaman eklenen aksesuarlara araç değerini arttırmıyor maalesef ya da istenilen farkı yakalayamıyorsun. Sen kendi zevkine göre modifiye ettin bence kullanmaya devam et.
Aynen, emeğine yazık. Bin ve kullan bir kaç yıl yaptırdıklarına değsin.
Swarmdan baktımda abi BMW yada Mercedes mi aldınız
Bmw kardeşim F30:)
hayırlı olsun sercan artık proje göremeyeceğimiz anlamına mı geliyor ? hb3 lere xenon olayını bekliyordum
LED xenonu mu? Başka şubelerde loading Sinyaller stoplar led falan filan. tüh yine ağzımdan kaçtı
hayırlı uğurlu olsun abi yeni yavrununda resimlerini görmek isteriz donanımı opsiyonları neler abi?*F30 dan sonra Rolla keyif vermez bence
Kaan, bana bişey gelmedi Nerde bu ledler? Hani bana gelecektiler? Mesaj Birleştirildi: Kasım 23, 2015, 21:10:32Sercan abi bu arada cani gönülden hayırlı olsun. Corolladaki gibi zevkle binersin inşallah ona da.Yalnız biz böyle projelere alışmıştık. Şimdi BMW de yapılacak proje de yok ki