0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İçlerinde en güzeli bence 1. jant Kollar ne kadar dışarıya uzanırsa jant o kadar güzel ve gösterişli duruyor bence. Bu sebeple 1
2 side iyi Sercan, yine de 1 numaralı linkteki daha iyi durur gibi.
CMS nin 17 inç olanı varsa o daha iyi olabilir. Hemde sağlam ve güvenli olur replika olmaz bence.
Dün bi jant gördüm 2. El satılık 600 lira yazıyordu ilanda güzel bi şeydi ama ofsetliydi galiba. 2. El diye ilanı paylasmadim
Sercan.CMS 822 benim aracın jantının 17 inch olanı. Fikir oluşturması için resmi paylaşayım dedim. replika jantla çok fark var. Bu arada ithal jant alacaksan. Keskin marka jantları tavsiye ederim. (KT 15)http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ipekyolu-lastik-alman-keskin-17-5x114.3-ceed-auris-i30-jant-221240375/detayBu jantın diğer renklerine bakabilirsin. Ön kollar içer doğru arka kollar dışa doğru çok hoş duruyor.[attach=2][attach=1]
Maşallah aracınız çok güzel Jantlar çok yakışmış modeli nedir acaba ? İlk sayfada athena denmiş ama athena bu fotoğraftakiler.Sizinkiler daha güzel duruyor.Jantları satmayı düşünüyormusunuz ?
Sercan abinin jantları Athena değil. Ben daha önce resimleriyle kanıtlayarak anlatmıştım Satmayı düşünmediğini biliyorum. Kışlıklarla kullanacağım demişti daha önce
Benimkiler 16 ve bronz modeli. Keskin daha şık durur kanısındayım. Ofseti geniş çünkü. Keskinin light hyper modeli tam senin aradığın kriterlere uygun. Bi değerlendir derim