böyle seyler gördükçe benide kaşıntı tutuyor ilk kaşıntı evremi app ve pleksiyle atlattim [emoji38] suan arabanin kolonlarini degiştirip yavas ses sistemi toplama düşüncem var siz kolonlarida değiştirdiniz mi yoksa sadece twitter mi taktiniz
kolonları değiştirmedim çünkü ToYota Kaliteli kağıt kolon kullanmış . Ben Tweetter, anfi ve bas uygulaması yaptım.
kolonları değiştirmedim çünkü ToYota Kaliteli kağıt kolon kullanmış . Ben Tweetter, anfi ve bas uygulaması yaptım.
hangi markalari kullandiniz seste artiş oldu mu yoksa ses kalitesi mi arti
Nereye takıldığını anlamadımİ:) Lip diyo bide bu:) Tampon altı için mi istiyorsunuz?
Aslinda o degil tam. U tipi biraz ama arka syleri uzun. Ya forumda mi bir yerde gordum kaybettim onu. Cantalarin vs kenarlarina sert bir plastik dikerler ya ayni onun gibi birsey
Aslinda o degil tam. U tipi biraz ama arka syleri uzun. Ya forumda mi bir yerde gordum kaybettim onu. Cantalarin vs kenarlarina sert bir plastik dikerler ya ayni onun gibi birsey
Nerde Kullanmayı düşünüyorsunuz?
Mesaj Birleştirildi: 27 Ağu, 2015 11:44
hangi markalari kullandiniz seste artiş oldu mu yoksa ses kalitesi mi arti
Hem kalite hem ses artışı hem bass:)
Tewetter lar Cadence
Bas Alpine
Anfi Alpine
Kullanığınız hoparlörden memnunsanız tam ismini ve çapını paylaşırmısınız
Kullanığınız hoparlörden memnunsanız tam ismini ve çapını paylaşırmısınız
Kapılardaki hoparlörleri değiştirmedim onlar orjinal.
Sercan premium yolunda ilerliyor araç maşallah. Bende '13 auris için beyaz geri vites ampülü düşünüyorum. plaka ve iç aydınlatma ekipmanlarını photon ampül ile değiştirdim. Sen geri vites ampülü photon hangi seri kullandın? Ledler cree led mi aydınlatma performansı nasıl? En son olarak kaça mal oldu? biraz fazla soru sordum kusura bakma.
Sercan premium yolunda ilerliyor araç maşallah. Bende '13 auris için beyaz geri vites ampülü düşünüyorum. plaka ve iç aydınlatma ekipmanlarını photon ampül ile değiştirdim. Sen geri vites ampülü photon hangi seri kullandın? Ledler cree led mi aydınlatma performansı nasıl? En son olarak kaça mal oldu? biraz fazla soru sordum kusura bakma.
Valla Hangi Serisi olduğunu bilmiyorum ama Burdaki aksesuarcıdan aldım.
@Kaan Kara (29002) Yardımcı olabilir:) 40 tl'yi sanırım çifti.
Mesaj Birleştirildi: 28 Ağu, 2015 12:08
Merhaba TCT değerli üyeleri.
CSC 'ye bir yeni proje daha ekledik ve CC kolum bugün itibariyle tarafıma ulaştı. Ürünü Ebay'den sipariş ettik. Kapağını da servisi aradım 7 tl'lik bir parçaymiş ve siparişini verdim. 30 bin bakımında ;
-Torpido Ambiyans aydınlatma montajı
-Cc Kolu montajı servis tarafından yapılacak.
helal sana be sercanimmmmm
Ankarada ki servislerin hiçbiri ne cc nede ambians aydınlatmasınn montajını yapıyor
Ankarada ki servislerin hiçbiri ne cc nede ambians aydınlatmasınn montajını yapıyor 
Valla ben sorduğumda al sen takarız dedikleri için aldım:) Sorun değil ya takmasalarda ben taktırırım onları. Ama her servisin kafasına göre prosedür uygulaması ilginç.
CSC'nin Yüzü Eskimesin:))
Selamlar Herkesee..
Belki daha önceden bahsi olmuştur ama kısalara ampul mu xenon mu kullandınız. Ampulse hangi ürün acaba.
Belki daha önceden bahsi olmuştur ama kısalara ampul mu xenon mu kullandınız. Ampulse hangi ürün acaba.
Kısalar Xenon kit 4300k ve performansından çok memnunum.
Uzunlar Osram Nıght Breaker Unlımıted HB3 Ampul
Sisler Photon H16 Xenon Efect Ampul Photon
Mesaj Birleştirildi: 09 Eyl, 2015 09:47
@Sercan YILDIZ (33271) Güle güle kullan Sercan.
Teşekkür ederim abi.
Benim sislerde de photon xenon effect var. Ancak 55 watt olduğu için sis farı camını ve yuvayı bozdu sıcaklıktan. Bu sebeple 35 liğini araştırmaya başladım.
Benim sislerde de photon xenon effect var. Ancak 55 watt olduğu için sis farı camını ve yuvayı bozdu sıcaklıktan. Bu sebeple 35 liğini araştırmaya başladım.
Valla ben hiç watına bakmadım ama çok şükür bir problem yok demekki 35 'lik benimki sanırım
Abi peki xenonların yanında NB unlimited nasıl?
Bizde normal ampul var etkisiz eleman resmen
Abi peki xenonların yanında NB unlimited nasıl?
Bizde normal ampul var etkisiz eleman resmen
Çok güzel Kardeşim Ben çok memnunum:)
Akşama videosunu atarım whastuptan sana
Xenonların markası ve hatta nereden temin ettiğini öğrenmek istedim. Ben de 4300K düşünüyorum. Daha fazlası hem karşıya hem yağmura zarar.