0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba bnm farların sonuda e70 le bitiyor farın içinde bulutlanmalar var sizinde öylemiydi kronik bir sorunmu bende değiştirebilirmiyim acaba aracım 35000kmde 3 kere servise gittim ama kimse bişey demedi işlerinemi gelmedi acaba.
Hocam ben zenon a karşıyım şimdilik (ilerde fikrim değişebilir) Osram Nıhgt breaker nasıl gözle görülür bir fark gördünüzmü sisleride değiştirdiniz galiba
Sercan LIFE'dan çıktı artık bu. PreLife oldu.
Aslında PureLife oldu bence ama fotolara dikkatli bakınca sanki tam gündüz farına uymamış mı? Yoksa fotolardan mı böyle?
10 numara olmus.Sene mercekli 4300 k xenon kullandim kesinlikle farki hissettim.Muayene icin sokmustim sari farlarla gercekten goremiyordum.[emoji4]
Akşam buluşmaya gelirken xenonlu birçok araba için hayırlı söylemlerde bulunmadım.Sırf bunlar yüzünden fahri müfettişlige geçecegim.
@Sercan YILDIZ (33271) Güle güle kirlet Sercan nazar değmesin. Bizim halojenleri düşünürsek 4300k performansı iyi.
Krom cam çitası ortalığı yakar bi eksik o var gibi.maşallah yanıyor araç
Her gün yıkıyorum abi abartısız kirlenmeye pek vakti kalmıy çok şükür:)Aynen abi performans olarak çok güzel. Birde karşı tarafı düşünerek çok güzel bir ayar yaptırdım hiç bir şekilde göz almıyor. Benimde çok hoşuma gitti.
Bende düşünüyorum, Auris'in de Corolla ile aynıdır ampul tipi.