orjınal cıkma olanını sahıbınden.comda tanesını 300 tlden verıyorlar. sıkı bı pazarlıkla 500 alınır sanırım hatta sanayı ısı dukkana gıdıp 450 ye bıle alabılırsın bıraz zorlarsan. tabı fıyat pahalı gelmezse
orjınal cıkma olanını sahıbınden.comda tanesını 300 tlden verıyorlar. sıkı bı pazarlıkla 500 alınır sanırım hatta sanayı ısı dukkana gıdıp 450 ye bıle alabılırsın bıraz zorlarsan. tabı fıyat pahalı gelmezse 
Alıp sadece takılacak mı abi peki?
Yani elektrik tesisatı flnda gelecek düğmeside gelecek şekilde bulmak lazım. onun dışında montajı basit zaten sanırım
Ne demek sorun değil geldiğim de kartal sanayide tanıdık çıkmaci var olmadı ondan da bakarız
Merhabalar;
Dün servisteydim ve farlarımı garantiden buhu ve leke problemi nedeniyle değiştirdim. Verilen hizmetten de memnun kaldım. Ayrıca Ön park sensörü montajını da yaptırdım. Maliyeti 450 tl oldu:)
gule gule bın sercan masallah yakısmıs on arka set olarak mı aldın ? fıyat bıraz pahalı geldı
gule gule bın sercan masallah yakısmıs on arka set olarak mı aldın ? fıyat bıraz pahalı geldı
Arka zaten vardı abi. Ama öne takılması için Ön-arka değişmesi gerekiyormuş. Yani ben görüntüyü de beğendiğim için hoşuma gitti:)
sen begendıysen sorun yok zaten kotude durmuyor guzel olmus. onde 4 goz mu var yoksa 6 mı ? camurluklara dogru da goz var mı
sen begendıysen sorun yok zaten kotude durmuyor guzel olmus. onde 4 goz mu var yoksa 6 mı ? camurluklara dogru da goz var mı
Aynen abi 4 adet var. Bende yanlarda neden yok diye sordum onlar otomatik park özelliği olanlarda olan ve ayrıca sonradan takılmayan modelmiş.O yan taraftaki göz mesafe ölçmesi içinmiş
hayırlısı olsun böyle de güzel olmuş Güle güle kullan
Merhaba Arkadaşlar Beklenen kargo geldi:)
Photon H11 Xenon efect ampul
Photon HB3 Xenon efect ampul
Montajı çok basit olduğu için kendim yaptım ve görüntüsü çok hoşuma gitti. Ancak HB3 uzun ampüllerin dediğiniz gibi mavi durdu:) Ama çok sırıtmadı gibi sanki:)Gece yola çıkacağım bakalım görüntü nasıl havada yağmurlu.
Sisler içinde H16 sipariş vermiştim paket içeriğinde 2 adet yazıyordu ancak 1 adet gelmiş oda gelince sislerinde montajını yapacağım..
Buyrun fotoğraf.Hava yağmurlu hergün yol yaptığı için aracım pis kusura bakmayın.
Detaylı tertemiz fotoğraflarını da çekeceğim.
@Sercan YILDIZ (33271) Güle güle kullan geceleyin ortaya çıkar netliği ve kalitesi, kısalara H11 uzunlara HB3 tam oluyor demek ki.
@Sercan YILDIZ (33271) Güle güle kullan geceleyin ortaya çıkar netliği ve kalitesi, kısalara H11 uzunlara HB3 tam oluyor demek ki. 
Evet
@Aytaç Hut (27127) bey .Tam oturdu görüntü olarak bütünlük sağladı.
Sadece dediğim gibi Photon un ampül yapısı mavi olduğundan uzunlarda mavi durdu.Ama sırıtmıyor sanki:) Belki osramla değiştirebilirim HB3 leri
Evet @Aytaç Hut (27127) bey .Tam oturdu görüntü olarak bütünlük sağladı.
Sadece dediğim gibi Photon un ampül yapısı mavi olduğundan uzunlarda mavi durdu.Ama sırıtmıyor sanki:) Belki osramla değiştirebilirim HB3 leri
Karşıdan gelen sürücülerin gözünü almaz umarım, malum onda da dikkat etmek lazım.
Karşıdan gelen sürücülerin gözünü almaz umarım, malum onda da dikkat etmek lazım.
Tabi O en önemlisi ama zannetmiyorum. Bakalım onunda denemesini yapacağım en kısa zamanda
normal ampul değil mi sonuçta? sadece xenon görünüşü, efekti verilmiş ampul. dolayısıyla göz alma niye olsun ki, xenon görünümlü halojen sonuçta.
normal ampul değil mi sonuçta? sadece xenon görünüşü, efekti verilmiş ampul. dolayısıyla göz alma niye olsun ki, xenon görünümlü halojen sonuçta.
Bende öyle düşündüğümden muhtemelen olmayacağı kanısındayım ama bakalım.
Mesaj Birleştirildi: 17 Şub, 2015 08:45
Günaydın TcTR:)
H11 Photonlardan gece ve yağmurlu havada memnun kalmadım. Sökmeye karar verdim. Osram 'ın noght breaker larında da aynı sorunu yaşar mıyım? yoksa Halojene devam:)
merhaba arkadaşlar ben aracınızdaki krom kapı Eşiği siparişinden vereyim demiştim sizin araçta görünce Hoşuma gitti. Yalnız Verdiğiniz link açılmıyor ilan süresi doldu diyor 1-2 yer Aradım TLf ile onlarda Corolla yazmıyor dedi. Toyota yazıyor dediler bende onu istemiyorum. Corolla yazılı o eşikleri aldığınız firmanın TLf falan var mı yada başka bir Güvenilir site falan?
Mesaj Birleştirildi: 22 Şub, 2015 10:52
??
merhaba arkadaşlar ben aracınızdaki krom kapı Eşiği siparişinden vereyim demiştim sizin araçta görünce Hoşuma gitti. Yalnız Verdiğiniz link açılmıyor ilan süresi doldu diyor 1-2 yer Aradım TLf ile onlarda Corolla yazmıyor dedi. Toyota yazıyor dediler bende onu istemiyorum. Corolla yazılı o eşikleri aldığınız firmanın TLf falan var mı yada başka bir Güvenilir site falan?
Mesaj Birleştirildi: 22 Şub, 2015 10:52
??
Mesaj attım size:)
Dediğim gibi markası Omsa line kalite olarak çok iyi. Ben Yalova'dayım ve burda omsa Line satan bir aksesuarcı var. İşlerim yoğunluğundan dolayı gidemedim. Bakıp size haber vereceğim müsait olduğum zaman