0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jantlar güzelmiş.
Sercan çok teşekkürler. Gayet güzel duruyorlar.
Konu multimedia'dan jantlara kadar gelmiş arkadaşlar, jant konusunu ilgili yerinde paylaşabiliriz.
sercan ılandakı resımlerden 3. olanına bakarsan sıyah sılıkonla sabıtlenmıs gıbıme geldısatıcı ıle ıletısıme gec ıade olmazsa cıkmacılardan alt kapak bulup ve senın orjınallerı sokup delme ıslemı yapabılırsın bıraz ugrastırırgoruntu olarak da ıyı bı ustanın yapması lazım yoksa cok sırıtır gıbıme gelıyor
bu ürüne para vermeyin bence, bende çok düşündüm almayı. ama siz sadece o ilandaki lambadan alın biraz el emeği işçilik tamamdır toplam 20-30 TL yen hallolacakken bu kadar para vermeyin
Artık vermiş bulundum:) Muhtemelen bende öyle yapıcam içindeki ldi çıkartıp kullanıcam:)
alıcıyla görüşüp iptal edilebilir
ınternetten alısverısınde bu sıkıntıları var tr de olsa neyse bı sekılde cozersınde yurt dısı olunca harbıden sıkıntı ınsallah ıade edersdın sercan
evet dedıgın gıbı olmadı ıcındekı ledlerı kullanırsın. senın araba lıfe paket demı ayna katlama yoktu ?
ben sisleri çok merak ediyorum ama far içi mavi mavi olur diye düşünüyorum merakla bekliyoruz abi farkları
uzunlara ledlı cakar baglıyorlar harbıden cok fena oluyor sellektor yapınca sımsek cakmıs gıbı dıkkat cekıyor ama kullanlar uzunlarda eskıye gore %30 ısık azaldı dıyor.