0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan ne sürdün arabaya böyle cayır cayır yanıyor maşallah. Xenon gibi bir takıntım olmadığı için bir yorum yapamayacağım ama güzel tabi. Krom cam çıtasını bende diyecektim sana ama bence böyle daha orijinal, şahsına münhasır. Şahsen bende düşündüm taktırmayı ama şimdi vazgeçtim. Yarın öbür gün kalkar filan gerek yok. O kadar da çok benzemeye çalışmayalım 270 cc büyük motorlu ve yüksek donanımlı abilerine. Bırakalım da yaptığımız oynamalarla şahsına münhasır 1.33 Life olsun. Ve arka spoiler çok hoş olmuş. Bronz renk senin arabanda jantların etkisiyle daha bir hoş duruyor. Ellerine sağlık.
Iyi gunler. Araciniz güzel olmuş..Toyota Corolla için hangi rengi tavsiye edersiniz??
En başından sonuna kadar okudum ve inceledim konuyu. Resmen premium olmuş araba Ellerinizde canlanmış. Xenon çok güzel olmuş. Onun dışında jantlar athena denmiş ama Athena jantlar bu şekilde değil tam olarak ve de jant göbeğindeki amblem kabartmalı krom şekilde. Yanlış anlaşılmasın dediklerim. Athena değil ama Athena bu jantların yanından geçemez. Acaba rica etsem faturada falan seri kodu vs yazar jantların onu bizimle paylaşabilir misiniz? Yeni jant coil falan da demişsiniz kışlıklar için barındırmazsanız jantınızı talip bile olabilirim kısa bir süre sonra Şuanda arabanın istediği 3 şey var. 1- Öndeki ızgaranın altındaki çıkıntı bronz değil de krom gri kaplama veya boya2- Arka tampona difüzör gibi gözükecek şekilde piano black folyo3- Krom cam çıtasıBunlar da olduktan sonra 16 EDE 77 deki gibi krom kapı kolu ile aynaya krom parçayı da aldınız mı arabaya para harcayacak bi yer kalmıyor artık
Demiştim zaten Athena değil ama iyiki de değil. Ondan çok daha güzel. Sizin de dediğiniz gibi bmw tarzı bi jant. Göbek biraz içeriye göçük duruyor.
Valla Bende beğeniyorum jantlarımı:)M5 jantının yanından geçmişiii:)Ama yay takarsam eğer daha sık kolltu bir jant kullanıcam.
En sevdiğim çok kollu BMW jantı