0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Android marketten torque adlı programı indirip hafıza kartı ile multimedyaya atıp, sonrada programı kurar iseniz çok memnun olurum.
Direk cihazı wifiden bağlayıp play store den indirsem olur mu aynışey?
O ne yaaa.Wifi de mi var makinada?Tabiiki olur.
Ayıptır Söylemesi
Ez bakalım Sercan ez,Acısını çıkartırım.
İkisi aynı şey,Sadece ilave menüler geliyor.Demek olmuyormuş, zaten güzel degildi.
Olmaması şaşırttı beni ama.
Bence Olacak. Çünkü indiren birisinin yorumunu okudum arıza ışığını fln söndürdü dedi. Sanırm sizin dediğinz şeyle hemen hemen aynı. Yani Hızı gösteren onuda yapar gibime geliyor. Bide Teyp'in beyinle bağlantısı olduğundan çok kurcalamak istemiyorum
bence android markette bi sıkıntı olabilir. tam uyumlu olmamıştırGoogle dan arama yapıp bir tane torque indirip kurun. aracın beynine touch ekrandan müdahale etmiyorsunuz sıkıntı olmaz
Bunuda senin için Deniycem:)
Peki bu Multimedya ekranlı cihazı takınca, eskisini yani arabanın kendi üzerinden çıkan radyocd'sini ne yaptınız? Sattınız mı yoksa bir kenara mı koydunuz?
Sercan hayırlı olsun Güle güle kullan ürün çok kaliteli fonksiyonel bi şeye benziyor. Ama 2000 tl beni zorlar 2000 tl ona vermektense body kit ve jant olayina girerim.Alacagim urunden benide soguttun ne güzel fakir işi 750 tl ye alicaktim. Şaka bi yana iyiki konuyu görüp almamisim. Parazit olayı çok varmis.artık bekleyecem fiyatın dusmesini yada olurda satmayı düşünürsen 750 hazır
Torque programına gerek kalmamış. Sahibinden deki ilanında aşağıdaki açıklama var."OBD2 ile direk bağlantı ile ekranda, araç beyin bilgileri, arıza bilgilerini görebilirsiniz. "http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navirem-toyota-corolla-2014-android-196771382/detay
Çok teşekkür ederim paylaşım içinnMesaj Birleştirildi: Ocak 15, 2015, 11:47:20Arkadaşlar MErhaba.;Bugün Döşemecimde Gelen koltuk kılıflarımında montajını yaptırdım. Ürün kalitesi ve kalıbı mükemmel kesinlikle tavsiye ederim.Üstelik airbag çıkışı da var.Ben araç konusunda biraz fazla titiz olduğum için dayanamdım daha fazla orjinal koltukları kullanmaya:)Ürün rengi Birebir aynı Hiç kılıf olduğu belli olmuyor.Biraz katlamadan dolayı kırışıklar var ama birkaç güne gideceğini ustam söyledi.Kocaeli için döşeme kılıfını gecirecek yer tavsiye edebilirim.Montajını 50 tl'den yapacaktır.Ürün maliyeti 190.0 tl Fima ismi vermem sıkıntı mı bilmiyorum ama Döşemecioğlu Sahibinden de ilanı var.Döşemeci tanıdık olduğu için 20 Tl sabah siftahı verdim.Saygılarımlaİşte fotoğraflar...