0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizin aracınızda yanlış bilmiyorsam ayak ucu aydınlatması tesisatı da var. Uygun ampulü bulursanız ayak ucu aydınlatmanız da olacak.
@Enes DumanDoğru biliyorsun. Bende forumlardan öğrendim 3. sayfaya detaylı incelersen diğer resimleride görebilirsin.
Evet, zaten siz söylemişsiniz. Gauge test'i kurcaladınız mı hiç?
Genel olarak corolla daha konforludur diye bir görüş var sanırım. Peki bir de şöyle sorsak, Auris Focus mu konfor açısından üstte yer alır. Auris bildiğim kadarı ile corollaya göre daha sert karakterli.Bir de arkadaşta söz konusu fokusun makyajlısı var, benim auristen inip ona binince fokus daha konforluymuş gibi geliyor bana, bunda benim turanza lastiklerin payı ne kadardır?
Enes o dediğinin ne olduğunu bilmiyorum desem
Enes o dediğinin ne olduğunu bilmiyorum desem Auris hiç kullanmadım. Corolla e12 sedan ve hb kullanıcısydım. Bu iki araca göre kıyaslama yaptığımda stabil yollarda focus daha çok sarsıyo yolcuları ancak yol tutuş konusunda focusun eline su dökemezler. Focus corollaya göre daha tok bir sürüş sağladığı için konforlu geliyor olabilir.
Peki aracınızda yol bilgisayarı var mı?
Focusun lastiklere baktim, cinturato p1 lastik var uzerinde, yuvarlanma direnci C, benim turanzalarin yuvarlanma direnci FBunun yaninda bende 205 55 16 lastik var iken soz konusu focusta 205 65 15 lastik var. Bunlar da konforu fazlasiyla etkiliyor sanirim.
evet var
Kontağı yol bilgisayarının Set-Reset tuşuna basarak açın. Kontak açıldıktan sonra o tuştan elinizi 3 saniye boyunca çekmeyin. Bunları yaparken ibreye dikkatlice bakın. [emoji4] Gauge menüsünde dolaşmak için Set-Reset düğmesini kullanın.
Enes dediğin testi merak ettim öğrendim nasıl olduğunu öğle arası denedim aynen ibreler dibe bi vurdu Dijital km göstergesi şeklinde bi tur attım ibre rakamsal hıza göre 3-5 km daha fazla gösteriyo. Daha detaylı inceleyemedim ne olduğunu bilmediğim ibareler vardı onları öğrenirim.
Enes bende D sınıfı mondiye biniyorumda bende yol pc yok ya Bizdede kurcalancak ekstra yerler yok mu ?Bu arada yıkanıp paklanıp sislenince çok güzel olmuş Selman bey Maşallah..Keşke benimde gösterge panellerimin ışıkları yansa
Anladım kardeşim yarın bir deniyeyim..Peki dediğin su,yağ sıcaklığı falan aktif olarak sürekli görünür hale getirebiliyor muyuz ?
Tamamdır kardeşim teşekkürler,bari kadran selamlama aktif olsaydı be
Bugün baktım kadran selamlama felan epey şey var fakat anlamadığım epey rakamsal şeyler çıktı sanırım error kodları falanda var,artı olarak ghia'larda ki hız sabitleme sembolü ortalama tüketim vs sembolleri hep mevcut acaba Fordlardada vag com gibi gizli özellik açma olayları yok mudur ?