0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun yol sesini corolladan daha çok alıyormu şirket araçlarını kullanmıştım yol sesini içeri çok alıyordu
Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin.Bu kasa Focus'tan 5 yıl kadar önce kullanmıştım Full olanından.Sesini hatırlamıyorum ama yol tutuşu Corolla'dan çok çok iyi.Tekrardan güzel günlerde kullanmanı dilerim.Bu arada askerlik bitti mi?
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Motor sesi konusunda size katılıyorum . Bende otomatik araç almayı düşünüyorum. Sanırım sizde benim gibi hiç otomatik kullanmamışsınız. Bu nedenle sizin tecrübelerinizi takip etmekte fayda görüyorum. Biraz daha kullandıktan sonra konu hakkında sizi rahatsız edeceğim
Selman hayırlı olsun güzel araç.Kesinlikle Focus, Corolladan daha iyi yol tutar.Ancak bunu sert süspansiyonlarına ve double wish bone'ye borçludur.Sert süspansiyonun bozuk yolda yolcular üzerindeki etkisini zaten sizde fark edeceksiniz.Sonuçta bir noktada yapılan iyileştirme diger yönde kötüleşmeye neden oluyor.
hayırlı olsun selman. focus da en beğendiğim özellik ön camın görüş açısının çok fazla oluşu. oturduğunuz yerden epey bir noktaya hakim olabiliyorsunuz. tabi ben bunu yeni kasalar için söylüyorum.
@Selman Yalçın (18649) Hayırlı olsun Selman güle güle kullan. Corolladan sonra benzinli otomatik focus yakıt konusunda üzebilir.
Hayırlı olsun, Corolla'dan sonra focus iyi bir aile aracıdır, geniş, ferah, bagaj hacmi oldukça yüksektir. Yol tutuşu da cabası.