0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üzerindeki Zetec-S motor performans olarak Focus 2'de pek başarılı değil ama kendini kanıtlamıştır. Aracınızın şanzımanı yanılmıyorsam Mazda üretimi. Son derece sorunsuz bir şanzımandır.
hayırlı olsun, çok güzel aracınız, Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin.maşallah mezar gibi bagajı var...
Teşekkür ederim...Yücel Bey kullandıkça toyota ile arasındaki kıyaslamayı yapacağım. Ama 3-4 günlük kullanıma göre olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Ama toyotada aradığım sis farı, kolçak ve isofiks demiri var. Onun dışında birde motor sesi biraz rahatsız edici kendimi dizel araca biniyormuşum gibi hissediyorum. Dizel corolla bundan daha sessizdir heralde
Hayırlı olsun aracınız bizde 2007 Collection Hb alacak olmuştuk bir ara Güzel araba maşallah.Donanım paketi nedir?
Murat bey siz grubun hangi markasındasınız?Ben 2005-06 yıllarında Ankara Fiat çalışanıydım.O zaman ki indirim oranları Fiat/Ford almak için iyi nedendi.Ama o zaman da Toyota sahibiydim
teşekkür ederim. 4Vites olması bir çok kişi tarfından yadırganıyor ancak corollada 5.viteste 3bin devirde 105-110km hızda giderken focusta 4. Viteste 3bin devirde 120kmnin üstünde bir hıza ulaşıyor, buda bana göre olumlu bir durum. Ikinci husus gitmiyor konusuna katılmıyorum. Düşük devirde gaz tepkimesi corolla kadar atik olmaya bilir ancak siz bastığınız durumda gitmem demiyor. 10Hplik farkı şuana kadar çok aramadım açıkcası. Ki ben normalde seri araç kullanmayı seven biriyimdir Yakıtı ise 90liralık lpg ile 300kmsi uzun yol olmak üzere toplamda 400km gitti, varın siz hesap edin artk çok mu yakmış az mı?
Güle güle kullanın..Genel olarak memnun kalacağınız bir araç tek sıkıntısı lpg de subapları çok çabuk eriyor..Şayet lpg var ise..Allah kaza bela vermesin aracınızı iyi fiyata vermişsiniz şu zamanda..kış lastiklerini alsaydınız iyiydi bende sıfır taktık iki ay sonra sattım en çok üzüldüğüm o olmuştu