0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pist arabaları 4 kapı olmaz Mesaj Birleştirildi: Ocak 04, 2015, 20:18:18Honda Civic FD6 vs Toyota Corolla E12 #2Bu video güzel ama
biliyorum bu videoyue12 vs vtec tek bulabildiğim video buydu benim.başka varmıki belki pilotajdır?ama corolla ts da, type-r ı megane rs clio rs pug gt cupra yı yiyor
COROLLA T SPORT VS CLIO 3 SPORT RSCorolla T Sport Vs FN2 Civic Type RCorolla T Sport vs 206 RCToyota Corolla T Sport (Stock) vs Volkswagen Scirocco 1.4 160hpcorolla ts vs skoda octavia gtCorolla Ts vs S2000
Kamyon meselesine gelecek olursam, kamyon veya otobüsler ortalama maksimum 4000 devir yapıyorlar. Vites geçişleride 3000 devirden aşağı pek olmuyor.
acaba dizel de yanma sonrası enerji oluşumu farklımıbenzinde ne kadar yanarsa o kadar enerji oluşuyor yani benzinde bağırtıyorsun araç şahlanıyor her vites de,dizelde durum nasıl turbolu turbosuz farketmez.mazot zaten tembeldir yanma konusunda başrol bu olabilirmi
Ben naptigimi bilmiyorum valla cok sakin gittigimde oluyo cok deli gittip gec attigimda geçen kücük bi deneme yapmistik 3vitesteyken 90 görmüştüm sanirim