Gönderen Konu: Yeni Passat-Jetta ve Corolla İncelemelerim  (Okunma sayısı 13397 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 299 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Passat-Jetta ve Corolla İncelemelerim
« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2014, 20:31:30 »
passatı bir ben beğenmiyorum sanırım :) nefret ediyorum o ön görünümden
hatta Volvo s60 yeni makyajlanmış ön görünümüde aynı audi,Wv ikizi gibi olmuş oda soğuttu beni:) İskandinavların bir tarzı var idi ...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2014, 20:31:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 25, 2014, 21:29:16 »
Kaan bey nerden buldunuz bunu yahu..bende bile yok :)))

bir ara herkes yolluyordu düşüncelerini bende okuyordum acaba forumdan tanıdık var mı diye avensis gördüm bahadır bey mi demeye kalmadı isminizi gördüm :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 25, 2014, 22:20:59 »
passatı bir ben beğenmiyorum sanırım :) nefret ediyorum o ön görünümden
hatta Volvo s60 yeni makyajlanmış ön görünümüde aynı audi,Wv ikizi gibi olmuş oda soğuttu beni:) İskandinavların bir tarzı var idi ...
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Belki de zamanla alışırsınız ya da tam tersi :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 25, 2014, 22:36:42 »
Sevgili Bahadır bey, hatta Bahadır üstat ;

Emin olun gönlünüzde ki Avensis'i alacaksınız. Bir şeyi gerçekten çok istiyorsanız mutlaka olur. Oldum olası Corolla arabam olsun isterdim ve kısmet bir ay öncesineymiş. Hatta bu yeni kasayı öyle çok istiyordum ki geçen yıldan beri ve bu yaz neredeyse arabamı aldığım Toyota satıcısına su yolu yaptım. Ayda bir pazar günleri gidip bakıyordum boynumu büküp çıkıyordum ve binip önce ki arabama "olsun ya ben senle mutluyum" diyor gidiyordum. Sonunda oldu şükür.

Garip gelecek ama saçlarımı uzatmayı 15'li yaşlardan beri istiyordum ve son 2 yıldır berber faslını kapadım ve saçlarım omuzlarıma geldi.  :)

15 yaşımdan beri tam 25 yıldır Erkin KORAY'ı dinliyorum ve konserlerine gidiyorum. Görüşmeyi çok isityordum onunla ve 2005 yılında yoğun çabalarım sonucu görüştüm ve halen ara sıra telefonlaşırız. Erkin baba kral adam.

Ersen abim, Ersen ve dadaşlar efsanesi. Göztepe'de oturur ve yıllardır tanırım onu da. Mart ayında ofisimize geldi şeref verdi mesela bizlere ve bana.

Kısaca bir şeyi çok istiyorsanız mutlaka olur.

Bu arada yeni Passat güzel, ön burun BMW 5 kasaya benzemiş. Ama variant tercihimdir he zaman.

Avensis mi? Tüm zamanların en kibar arabası olmuştur.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 26, 2014, 06:20:41 »
@Burak Atılgan (32862) Abi ben de Lexus IS250 istiyorum, insallah ben de alabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 26, 2014, 07:06:32 »
Sevgili Bahadır bey, hatta Bahadır üstat ;

Emin olun gönlünüzde ki Avensis'i alacaksınız. Bir şeyi gerçekten çok istiyorsanız mutlaka olur. Oldum olası Corolla arabam olsun isterdim ve kısmet bir ay öncesineymiş. Hatta bu yeni kasayı öyle çok istiyordum ki geçen yıldan beri ve bu yaz neredeyse arabamı aldığım Toyota satıcısına su yolu yaptım. Ayda bir pazar günleri gidip bakıyordum boynumu büküp çıkıyordum ve binip önce ki arabama "olsun ya ben senle mutluyum" diyor gidiyordum. Sonunda oldu şükür.

Garip gelecek ama saçlarımı uzatmayı 15'li yaşlardan beri istiyordum ve son 2 yıldır berber faslını kapadım ve saçlarım omuzlarıma geldi.  :)

15 yaşımdan beri tam 25 yıldır Erkin KORAY'ı dinliyorum ve konserlerine gidiyorum. Görüşmeyi çok isityordum onunla ve 2005 yılında yoğun çabalarım sonucu görüştüm ve halen ara sıra telefonlaşırız. Erkin baba kral adam.

Ersen abim, Ersen ve dadaşlar efsanesi. Göztepe'de oturur ve yıllardır tanırım onu da. Mart ayında ofisimize geldi şeref verdi mesela bizlere ve bana.

Kısaca bir şeyi çok istiyorsanız mutlaka olur.

Bu arada yeni Passat güzel, ön burun BMW 5 kasaya benzemiş. Ama variant tercihimdir he zaman.

Avensis mi? Tüm zamanların en kibar arabası olmuştur.
Burak bey teşekkür ederim yorumunuz için..Umarım ben de hayalime kavuşurum sizin gibi :)
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • ????
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 98000
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mart 17, 2015, 19:17:01 »
Bahadir bey selamlar,

2000 yilinda ilk aldigim Ticari Vw caddy, 70 binde idi, Motoru yag eksiltiyormus, Motor gitti, araba kadar para harcadim :)
2003 yilinda aldigim 1.8T passat cok guzeldi , yeni oldugu icin hic masraf cikarmadi ,, fakat cok yakiyordu,
2005 yilinda aldigim 1.6 Fsi Golf Sadece gurultu yapiyordu 115 Hp gucunde 6 ileri idi, Ford Focus lara yetisemiyordum, Arkadasimin amca si Avensis 1.6 2004 model almis, onunda arkasinda bakiyor idim :)
Aslinda Toyota ile tanisman o Avensis ile olmustu :) daha once hic tanimamistim :)
2010 yilinda Ilk Corollayi aldim , pek birsey anlamamistim ilk yillarda, fakat 2-3 yil kullandiktan sonra, ne yag eksiltme, nede ariza gordum, halen kullanmaktayim, 93.000 e geldi, ustelik araci da yetkili servise 30.000 den bu yana goturmedim ve garanti disi oldu,
Sadece motor kayisindaki catlaklari gorunce, degistirdim,  ek olarak fren balatalari, (otomatik olunca cok cabuk bitiyor)
ve artik aile de ki herkes te Toyota var, hatta akrabalara bile aldirttim,

Sizin Toyota askiniz sizi aldatmayacaktir insallah,

Gurbetci

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '05
  • 447 kere teşekkür etti
  • 427 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 17, 2015, 20:08:18 »
Bahadırabi iinşallah avensis alırsın.
Passat iyi araç tamam ama 1.6 hingline i 125000 tl hemde hayalet gösterge ve bir özellik daha.  (hangisi bilmiyorum) 10 000 tl olduğunU okumuştum resmen soygunculuk birde o kadar iyi bir arac hala dsg nın.lanetini silemedi yani d e segment bir aracin önce imajını temizlemesi lazim . Tasarim goreceli ama gerçekte resimlerdeki kadar güzel değil bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 29000
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 17, 2015, 20:15:40 »
benim araba işim tam bir muamma..yazsan kitap olur yani..inanın ben de çok merak ediyorum ne alacağımı :)
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 17, 2015, 20:29:40 »
Passat bence de resimlerdeki gibi güzel değil... Resimlerden daha güzel:)))))
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 17, 2015, 20:32:05 »
Passat la avensisi  bir tutmak bence bir hata olur.Avensis şu anki kasa ile yeni passat ile  kıyaslanamaz.Zaten fiyat olarak ortada.
Arkadasimin almış olduğu yeni passat 1,6 tdi comfortline sunroflu dsg  yarım saat kullanma şansım oldu sehiricinde .adamlar güzel yapmışlar.Koltukların şekli göğüs  kullanılan malzeme çok iyi
O araba ise benim kullandigim versoo  elegant  araba değil.
Parasina göre elbette.116 bin liraya mal olmuş.

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 157 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 17, 2015, 20:56:40 »
Passat bence de özellikle yeni kasa ile sınıf atladı..çok yakışıklı bir araç :asikadam:
 Ancak şehir içi için biraz büyük kaçıyor..avensis bile daha compact bir arac gibi geliyor bence passata göre..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 17, 2015, 20:58:29 »
Yanlış bilmiyorsam yeni passat aralarında c180 ve bmw 3.20 .aralarında olduğu ataklarin içinde 1.olmustu .
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 157 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 17, 2015, 23:38:58 »
Yanlış bilmiyorsam yeni passat aralarında c180 ve bmw 3.20 .aralarında olduğu ataklarin içinde 1.olmustu .

c180e laf söyletmem.. :islik:  yanlıştır o :P
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • -_-
  • Kilometre: 300000
  • Model Yılı: '95
  • 117 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mart 18, 2015, 00:13:48 »

Yakında konuyu kilitlerler... : )

Bu arada toyota ile vw arasında kalite demişsiniz ama afaki olmuş biraz. Youtube da bir video vardı karşılaştırma yapan onu şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. : ))
@bahadır tamirer

Adam toyotanın kapısını kağıt gibi eliyle bükecekti nerdeyse.

Bulursam buraya yazarım.
Toyota Corolla 1.6 GLI AT '95
Volkswagen Jetta 1.6 Tour Tiptronic '09

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 18, 2015, 07:38:52 »
VW fanları ve kimi kullanıcılarının VW'ye Mercedes ve BMW muamelesi yapması yüzünden VW arabaları bana artık itici geliyor. En basiti, adam sayısal loto oynuyor ve "çıkarsa çekerim altıma bir Passat" diyor. Bu derece üstün görüyor yani Passatı. Hele de bir tane ölümüne VW fanı var ki otomobil forumlarına girdiyseniz mutlaka tanırsınız onu. Ömrü hayatında sahip olduğu tek araba VW olmuş ve şu an ayrıcana bir Seat sahibi. Adam ölümüne VW ve Seat fanatiği olup arabanın hatalarını bile savunmakta, bu iki araba harici arabalara "çöp" muamelesi yapmakta, alay edip kullanıcılarını rencide etmekte, VW ve Seat ile ilgili fikirlerini herkese empoze edip bu arabalara söylenen tek bir olumsuz eleştiriyi bile kabul etmemekte. Kısaca malının kölesi olmuş biri. Allah böyle zavallılardan korusun. VW'de diğer rakipleri gibi sıradan bir araba olup onlarla eş değer kalitede. Birinin ön konsol malzemesi ile diğerinin ön konsol malzemesinin farklı oluşu kaliteli veya kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Son 10 yıl Renault'un en dandik arabası olan Symbol kullandım ve ön konsolunda en ufak bir yıpranma, aşınma, solma vs. meydana gelmedi. Her firmanın farklı bir üretim felsefesi vardır. Kapı sesi ile kalite ölçülmez. Kalite uzun soluklu kullanımlar da (5 yıl ve üzeri) minimum arızadır. Minimum yıpranmadır. Tabi bunda en büyük etken kullanıcıdır. Kullanıcı kalkıp arabayı hor kullanıyorsa, gerekli bakımı gerek motor aksamında, gerek yürüyen aksamda gerekse iç aksamda yapmıyorsa o adamın arabası Mercedes de olsa 5 yıla kalmaz biter.

Diyeceğim şu ki, bu kadar büyültmeye gerek yok Passat denen arabayı. En güzel Passat bana göre 1996 - 2004 arası üretilen kasaydı. Ondan sonra ki kasalar hep birbirinin aynısı oldu ve ufak tefek oynamalar ile değişip farklı kasa koduyla önümüze kondu.

Aynısı Jetta için de geçerli. Jetta 80'lerin başında var olan bir arabaydı. 90'lar da Jetta gitti yerine Vento geldi. 90'ların sonunda Vento gitti yerine Bora geldi. 2000 lerin ortasında ise Bora gitti tekrar Jetta geldi. Ve Jetta'da 2011 den beri hep aynı hatları taşımakta ve ufak tefek değişikler ile farklı kasa koduyla karşımıza çıkmakta.

VW'nin diğer bünyesinde ki iki markasına gelirsek. Seat ve Skoda. Skoda'nın ülkemizde ki geçmişi aslında pek parlak değil. Skoda denince eski kuşağın aklına çarpık bacaklı "patates/soğan" satan kamyonetleri gelir. Hatta 86 yılında çıkan ve bagajı önde, motoru arkada olan 4 kapılı sedan arabası gelir. 90'lı yılların başında Favorit'ler çıktı. Daha sonra VW ile ortak oldu da bir şeylere benzeyip bu günlere geldi. Bana göre Renault bünyesinde olan Dacia gibi. Ama Dacia kalite olarak halen geride. Skoda en azından kalite anlamında VW ile kafa kafaya.

Aynı durum Seat içinde geçerli. Memlekete ilk girdiği 90'ların ortasında Seat'ın da yüzüne kimse bakmazdı. Ne zaman ki VW ile ortak olup aynı platformu kullanmaya başladı bir şeylere benzedi. Yine VW ile kafa kafaya yarışır.

Velhasıl kelam, VW benim gözümde hiç bir zaman bir numara olmamıştır. Alman arabası denince iki araba vardır. Mercedes ve BMW..! Ve Alman arabasında favorim her daim Mercedes olur.  Hatta Mercedes ve diğerleridir. Çocukluğum sahibi olduğumuz T stoplu 131 arabalar gibi W116 kasa 280 SE Mercedes'de de geçmiştir. Mercedes'in ne olduğunu W116 kasa manda kasa'dan bilirim. Hatta günümüzde ki arabalar da bilinen en basit cruise controlü ben W116 kasa da direksiyon kolonunun solunda bulunan ince çubuk olan el gazı ile tanıdım. Günümüzün kliması W116 Mercedes de air condation olarak geçerdi. Yine o zamanlar 74 model 355 HP'lik kırmızı Trans am ile de cirit atardık. Emniyet kemerini takmazsan eğer araba çalışmazdı.  E şimdi yani o zamanlar 124 arabayı bile görmemiş adam bugün kalkıp çekip bankadan krediyi soluğu en yakın VW bayisinde alıp altına Meksika yapımı Jetta ya da Golfü veya Passatı çekince o arabanın da kölesi olup yere göre sığdıramıyor doğal olarak.  Hal böyle olunca VW ve Seat fanatikleri de türemiş oluyor.

Kalın sağlıcakla.. Alt tarafı bir araba. 4 tekerlekli, bir motoru ve direksiyonu olan, A noktasından B noktasına gitmek için kullanılan bir ulaşım aracı. Vakit gelip bu dünyadan göç edince hepsi bu dünya da kalacak. Dünya malı için bu derece esir olmaya hiç de gerek yok. Sana göre VW iyidir, bana göre Toyota iyidir, diğerine göre Opel iyidir ve bu böyle uzar gider.

Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 18, 2015, 09:16:37 »

Kalın sağlıcakla.. Alt tarafı bir araba. 4 tekerlekli, bir motoru ve direksiyonu olan, A noktasından B noktasına gitmek için kullanılan bir ulaşım aracı. Vakit gelip bu dünyadan göç edince hepsi bu dünya da kalacak. Dünya malı için bu derece esir olmaya hiç de gerek yok. Sana göre VW iyidir, bana göre Toyota iyidir, diğerine göre Opel iyidir ve bu böyle uzar gider.
Bizde opel astra aldık tanıdıklar neden jetta almadınız deyip duruyor bilmiyorlar ki işin iç yüzünü :) Anlatmaya kalksam zamanıma yazık olur çünkü araçlarla alakasız ve hiç otomobiller hakkında fikir sahibi olmayanlar bunu söylüyor kafalarına wv yerleşmiş başka bişey bildikleri yok komik geliyor bazende böyle insanlar gerçekten onlarla otomobiller hakkında konuşmak gelmiyor insanın içinden  he he he deyip geçiyorum açıkçası  :) Ben neden alman üretimi astra varken meksika üretimi jetta alayım astraya göre donanım özürlüsü olduğunu zaten biliyorum abartılacak birşeyi yok arabanın ama bunları karşımdakine anlatmıyorum çünkü anlamaz.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 18, 2015, 11:43:29 »
Şimdi her yerde olduğu gibi bi VW savunucusu şart :P
Şaka bir yana VW grubu araçlardaki kişiselleştirme , ekleme yapabilme olanağı o kadar çok ki, saymakla bitiremeyiz :)
Vag.com herkesin bildiği gibi özellikleri aktif etmeye yarıyor;kadran selamlama , geri vitese alınca ayna inmesi vs vs . Çok fazla seçenek var. Bunlar insanı çok çekiyor. Gerçekten çok çekici şeyler. Kadran selamlama bizde yapalım dedik yok role yok devre yok şu , uğraştırıyor insanı.
Yurtdışındaki özellikler neden bizde yok diye yakınıyoruz çünkü ekleme yok.
Geçen bir yerde adam aracının göstergesini değiştirdi, renkli bilgilendirme ekranı taktı park sensörlerini değiştirdi ve dik ve yatay otomatik park kodlaması yaptı , şaşkınlıktan ağzım açık kaldı :O
Toyotada bunun yapılması için ne gerekiyor ? Ooooooooo
Ben direksiyondan vites padleri yapayım dedim parça bulması sıkıntı (iki marka içinde fiyatları özellikle katmıyorum çünkü yabancı para üzerinden olduğu için değişiklik gösteriyor bizim paramız bazında)
parçayı buldum takacak abimizde var sağolsun çok yardımcı oldu , ama ondan başka çıkmacıların gram bilgisi yok , sıfır bilgi!
Anlatıyorum "direksiyonun içinde vida var onları sökün arka parça çıkıyor" adam bana komple direksiyon bu nasıl çıkacak diyor
Projemi rafa kaldırmadım yapacağım ama zaman gerekiyor bana. Bir projem daha vardı ki fiyatı çooooook uçuktu onu hiç anlatmayayım :)
Velhasıl kelam ,insan bu kadar kişiselleştirilebilirliği ve geliştirilebilirliği görünce neden yok diye düşünüyor ve üzülüyor malesef :(

Dipnot:" Selçuk , Opel i saymadım Opelde kablosuz kişiselleştirmeler yapılıyor çok fazla video var onlar içinde, araştırmanı tavsiye ederim :) "
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Kilometre: 54000
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 18, 2015, 12:47:01 »
Vallahi bende o kadar arabalara baktım kaç defa avensisden vazgeçtim fakat yinede döndüm dolaştım sıfırını alamasamda 2012 modelini aldım allah bir keder kaza vermezsede uzun süre binmeyi hedefliyorum.Yanlız en çok üzüldüğüm konu hep beyaz diye arayışlarımı sürdürdüm gittim gümüş gri aldım gerçi her tarafta beyaz ile karşılaşıyorum kendi araç rengimi çok nadir görüyorum.Beyazı görüncede hanım ile kızıma gösteriyorum onlarda alıştılar artık ben görmezsem onlar bana beyazı gösteriyorlar.

gri başkadır,gösterişi vs. nasipse ilerleyen zamanda avensis düşünüyorum. alacağım zaman karşıma aklımı çelecek fiyatta opak beyaz avensis çıkmasın dilerim. öncelikle granit gri, olmazsa füme, o da olmazsa gümüş gri tercih edeceğim. arabam buzdolabından farklı renkte olmalı, zevk meselesi tabi alana saygı duyarım... (not evdeki buzdolabı ve diğer tüm makinalarım dahi beyaz değil çelik renkli,inox :)  )
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 46000
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mart 18, 2015, 13:35:41 »

Velhasıl kelam ,insan bu kadar kişiselleştirilebilirliği ve geliştirilebilirliği görünce neden yok diye düşünüyor ve üzülüyor malesef :(

Dipnot:" Selçuk , Opel i saymadım Opelde kablosuz kişiselleştirmeler yapılıyor çok fazla video var onlar içinde, araştırmanı tavsiye ederim :) "
Benimde muzdarip olduğum bir konu kişiselleştirme.
diğer markalara göre bu konuda bizim toyotalar baya künt kalıyor malesef.
donanımı geçtim yazılımsal güncelleme bile olmuyor. (sadece navigasyon haritası güncelleniyor)