0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan bey nerden buldunuz bunu yahu..bende bile yok ))
passatı bir ben beğenmiyorum sanırım nefret ediyorum o ön görünümden hatta Volvo s60 yeni makyajlanmış ön görünümüde aynı audi,Wv ikizi gibi olmuş oda soğuttu beni:) İskandinavların bir tarzı var idi ...
Sevgili Bahadır bey, hatta Bahadır üstat ;Emin olun gönlünüzde ki Avensis'i alacaksınız. Bir şeyi gerçekten çok istiyorsanız mutlaka olur. Oldum olası Corolla arabam olsun isterdim ve kısmet bir ay öncesineymiş. Hatta bu yeni kasayı öyle çok istiyordum ki geçen yıldan beri ve bu yaz neredeyse arabamı aldığım Toyota satıcısına su yolu yaptım. Ayda bir pazar günleri gidip bakıyordum boynumu büküp çıkıyordum ve binip önce ki arabama "olsun ya ben senle mutluyum" diyor gidiyordum. Sonunda oldu şükür.Garip gelecek ama saçlarımı uzatmayı 15'li yaşlardan beri istiyordum ve son 2 yıldır berber faslını kapadım ve saçlarım omuzlarıma geldi. 15 yaşımdan beri tam 25 yıldır Erkin KORAY'ı dinliyorum ve konserlerine gidiyorum. Görüşmeyi çok isityordum onunla ve 2005 yılında yoğun çabalarım sonucu görüştüm ve halen ara sıra telefonlaşırız. Erkin baba kral adam.Ersen abim, Ersen ve dadaşlar efsanesi. Göztepe'de oturur ve yıllardır tanırım onu da. Mart ayında ofisimize geldi şeref verdi mesela bizlere ve bana. Kısaca bir şeyi çok istiyorsanız mutlaka olur. Bu arada yeni Passat güzel, ön burun BMW 5 kasaya benzemiş. Ama variant tercihimdir he zaman. Avensis mi? Tüm zamanların en kibar arabası olmuştur.
Yanlış bilmiyorsam yeni passat aralarında c180 ve bmw 3.20 .aralarında olduğu ataklarin içinde 1.olmustu .
Kalın sağlıcakla.. Alt tarafı bir araba. 4 tekerlekli, bir motoru ve direksiyonu olan, A noktasından B noktasına gitmek için kullanılan bir ulaşım aracı. Vakit gelip bu dünyadan göç edince hepsi bu dünya da kalacak. Dünya malı için bu derece esir olmaya hiç de gerek yok. Sana göre VW iyidir, bana göre Toyota iyidir, diğerine göre Opel iyidir ve bu böyle uzar gider.
Vallahi bende o kadar arabalara baktım kaç defa avensisden vazgeçtim fakat yinede döndüm dolaştım sıfırını alamasamda 2012 modelini aldım allah bir keder kaza vermezsede uzun süre binmeyi hedefliyorum.Yanlız en çok üzüldüğüm konu hep beyaz diye arayışlarımı sürdürdüm gittim gümüş gri aldım gerçi her tarafta beyaz ile karşılaşıyorum kendi araç rengimi çok nadir görüyorum.Beyazı görüncede hanım ile kızıma gösteriyorum onlarda alıştılar artık ben görmezsem onlar bana beyazı gösteriyorlar.
Velhasıl kelam ,insan bu kadar kişiselleştirilebilirliği ve geliştirilebilirliği görünce neden yok diye düşünüyor ve üzülüyor malesef Dipnot:" Selçuk , Opel i saymadım Opelde kablosuz kişiselleştirmeler yapılıyor çok fazla video var onlar içinde, araştırmanı tavsiye ederim "