0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam sizleri ekledik hocam.
Merhaba arkadaşlarAli beyin sipariş verecek olan cam açma-kapama krom aksesuar için avensıslara oluyormu diye resimleri cektim.Tabi resimleri yükleye bilirsem yeni üye olduğum için siteyi tam kullanamıyorum, hatta ilgimi çeken olan geçmiş konuları bile takip edemiyorum,Bu düymelere krom aksesuar avensıslarada boyutları uygun olurmu birde benim cevremde corolla , yarıs araç bulamadım boyutlarını ölçmek için corollası olan arkadaşlar bana bu düymelerin boyutlarını yazabilirmi benimkini ölcüp size yazacağım...teşekkürler... Arkadaşlar resimleri koyamadım yardımcı olursanız sevinirim ?Mesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2014, 12:12:35çektiğim resimler sonunda gönderebiliyorum...Mesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2014, 14:22:29Selam arkadaşlar Cam açma-kapama düymelerin boyutlarını öçtüm Ön şöför tarafı 1,8cm Yolcu taraf ve arkalar 2,1cm geldi (düymelerim genişliği )bu ölçüler corolla araçlarla aynımıdır ?ölçüleri bilen varsa görüşlerini yazabilirlemi...
Ali bey benim 2008 corollaya uyarsa benide yazın
Corolla harici modellerde ufak ta olsa ebat farkı olabilir kesilebiliyor mu acaba?
Birliğiniz için tebrikler güzel beraberlik Ben alacak olsam bende sizinle alırdım.Ancak bir soru soracağım tamamen iyi niyetli, şimdi birlikte alınırsa 1,5tl indirim olucak ama yurtiçi kargo bedeli en az 4tl olacak, herkes kendi sipariş verse eve kadar BEDAVA kargo var her halükarda bu durumda 2.5 tl gibi bir zarar olucak
Ben hiç yurtdışı alışverişi yapmadığımdan bilgisizlikten düştüm hahahahaha Valla Ali Hocamın elinden tuttuk, artık bizi nereye yönlendirirse o şekilde hareket ederim ben
Ancak bir soru soracağım tamamen iyi niyetli, şimdi birlikte alınırsa 1,5tl indirim olucak ama yurtiçi kargo bedeli en az 4tl olacak, herkes kendi sipariş verse eve kadar BEDAVA kargo var her halükarda bu durumda 2.5 tl gibi bir zarar olucak
Ali selam. Benide ekleyebilir misin? Her düğmeye yani 7 tane geliyor di mi? Yada verdiğin fiyat tanesi içinse bana 7 tane lazım.