0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali Bey,Aliexpres'te krom kapı kolu falan da mevcut bilmem incelediniz mi?Elimiz değmişken onlarada mı baksak ne? Mesaj Birleştirildi: Aralık 25, 2014, 22:30:07Jant - Lastik Konusuna da yazdım ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.Arkadaşlar bu jant mı? yoksa Jant Kapağı mı? bilgisi olan var mı? Ayrıca Yeni Kasa Corolla ya nasıl olur sizce? Üzerindeki jant kapakları hiç mi hiç hoşuma gitmiyor doğrusu.
Anladım. Teşekkür ederim.Peki 1.33 Corolla ya önerebileceğiniz 16 inç jant kapağı var mıdır?Malum Alaşımlı Jantlar pahalı. Belki ileride onlar...
galiba en fazla 11 kişi olacağız pazartesiye kadar bekleyip tam sayıyı oluşturup satıcıya son mesajı atarım 6 dolardan ver diye. isim yazdıranlara tek tek onay alıp siparişi geçeceğim.Bazı arkadaşlar yılbaşından sonra uygun olur dedikleri için yılbaşından sonra siparişi geçerim artık
Ali bey hangi modellere uygun oldugunu satıcıdan ogrenme ihtimaliniz yokmudur
Beni de ekleyin. Guzel bir ayrinti.
O zaman ekle benide hocam sana zahmet
ekledim 13 kişi olduk
Beni de ekleyebilirsiniz.Konuyu tam okuyamadım, toplam kaç tane geliyordu ?
Ali hoca bizim avensise uyar mi? 2014 modele yani...
uyar galiba düğmeler aynı olması lazım. avensis için sipariş veren @Cavit YORDAM (26016) Var
Ali hocam ben balıklama atladım herhalde Seni görünce, sen alıyorsun dimi? Yani bizim araçlara uyuyor dimi?
arkadaşlar galiba başka alacak olan yok, satıcıyla görüşeyim 6 dolardan 14 adet sipariş geçeyim yarın.