0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi benim araç 2006 corolla 1.4 d4d HB benim araca da uyarsa beni de listeye eklersen sevinirimbi de bir kaç sorum olacaktoplamda size ne kadar göndereceğim ve hangi yolla? şimdiden saygılar.özelden cep telefonumu da yolluyorum.
ali abi teşekkürlertl olarak nekadara geliyor şimdi kargosuyla birlikte.2002 corolla sol benimki
Ali Bey, Bugün bir kez daha yazmıştım ama yineleyim. Listenize beni de eklerseniz sevinirim...Afyonkarahisar'dan Saygılar...
NOT: Şu anki dolar kuruna göre 6.2 X 2.31 =14.332 YANİ 14.50 TL diyelim. Bu bana geliş fiyatı ben de size posta yoluyla göndereceğim.karşı ödemeli olarak.zarf içine sığar diye düşünüyorum bu da 3-4 tl arası tutar siye düşünüyorum. Toplam maliyet sizlere 19-20 tl arasında olacaktır.Mesaj Birleştirildi: Aralık 25, 2014, 09:00:57ekledim hocam
Çok iyi valla. Bende zaten böyle tahmin etmiştim. Valla aldığınız zaman geldiği an kargo için adresimi size özelden yazarım ve vereceğiniz banka hesap numarasına eft yaparım size. Şahsen bana 7 tane lazım ki zaten herkese 7 tane lazım olur. Ama 10 tane almanın sakıncası olmaz. 3 tane yedek durur.
7 adet set satılıyor çok isterseniz 2 set alınabilir 10 adet satışı yok çünkü
9 kişi olduk.ilk mesaja sık sorulan soruların cevabını ekledim
E12 Corollaya uyumlumudur? Eğer uyumluysa 10 değil 20 kişide toplayabilirsiniz bu sayede belki satıcı daha da indirim yapabilir.
onu @Ahmet Güve (8047) bilir
Ali Bey Listeyi Güncelleme imkanınız var mı acaba?Herkes o listede olup olmadığını görür en azından
Belki de 10 olmuştur
Ali Bey, Siz de dahil olmak üzere 11 olmuş. Çok güzel sayı. Çok yakın zaman da 15 i bulur bu sayı.
inşallah yılbaşına kadar bekleyelimde 15 i erken bulursak sipariş veririz inşallah