0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
125km hizla girmissiniz hiz sinir kacti acaba geçen bende 80 yazan yerden 110 la gidiyodum son anda gordum bi anda frene bastim ama artik cok gecti daha eve birsey gelmedi ama gecmiş olsun
Muhtemelen 110 km/h lık bölünmüş yolda yenmiş. %10 fazlası diyor cezada 4 km/h bir fazlalıkla yenmiş ceza. Bu arada Hüseyin bey arabasınca muhtemelen 130 Km/h görüyormuştur.
Geçmiş olsun, bütçe açığına bir katkıda sizden gelmiş.
Geçmiş olsun ufaklığa, orta kulak ile mi ilgili?
Bana da böyle samimiyetsizce eve göndermişlerdi. Halbuki ben isterdim, trafik çevirsin, iki lafın belini kıralım. Ceza geldikten sonra Facebook'tan düzenleyen memuru bulup mesaj attım; yaptığın ayıp, tanısan sende severdin beni diye. Sistem otomatik görüyor, kenarda 50'yle gidiyorum, anlayamadın mı radar olduğumu diye cevap yazdı. Geçmiş olsun, bütçe açığına bir katkıda sizden gelmiş.
ufaklığa acil şifalar dilerim... büyük geçmiş olsun,bu arada erken ödemede hatırı sayılır bir indirimi var
Evet Hakan bey, orta kulakta özellikle kış aylarında iltihap oluşuyor ve bunun önünü bir türlü alamıyoruz. Doktorun dediğine göre bu iltihap, geniz eti ve iltihabın başlangıcıyla birlikte kısır döngü içerisinde devam ediyor diyor. Netice itibariyle geçmedi 29 Aralıkta ameliyat oldu, geniz eti alındı e sol kulağa tüp (1,5 mm hava boşluğu) takıldı.
geçmiş olsun, allahtan acil şifalar dileriz,bende d100 (E5) de sabah saatlerinde 10 senedir gittiğim yolda 94km/s ile hemde indirimli haliyle 252tl ceza ödedim yani 350 küsür birseydi ana paratöbe töbeeeeeee canım sıkıldı gene