0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abiler şimdi beni de pimpiriklendirdiniz ceza sorgulamadan bilgileri girip bakıyorum birşey gözükmüyor bu demek oluyor ki sistemde gözükmediği halde yine de çıkabilir mi..
aynen tatil dönüşü idi cebimde kalan son parayıda gi,ttim yatırdım geldim sıcağı sıcağına.eşimde kütahyalıdır çok severim kütahyalıları ben, hep dürüst çalışkan saf olanına denk geldim yada bilmiyorum, bazı replikler:) "su eşcenmi abey" "napdın saadıç" "cıbarına tükürdüüm"
Evet dediğiniz gibi, lakin GEDİZ de çok ilginç bir olay var, köylü şehitli çekişmesi var. Şehirde doğup büyüyenler kendilerini her yönüyle ayrı bir üst sınıflandırma da görerek köylüleri hakir görüyorlar (mış). Oldukça garip ve üzücü.
ilk defa duyuyorum bu hikayeyi ama bunun olmadığı memleketmi kaldı ülkemizde, şehirli vs köylüher zaman köylü milletin efendisidir özellikle şu zamanlarda
Ya benimki gibi arabayi emanete verdiğiniz sevdiginiz bir kişi park cezasi yeseydi ve bunu ödemek zorunda kalsaydiniz ? Bu tür bir şey çok daha can sıkıcı ve karşı tarafa da herhangi bir şey diyemiyorsunuz.
Bugün bende ceza yemiş olabilirim mobeseye yaklaşırken telefonum çaldı,hem kaçla geçtiğimi bilmiyorum hemde nalet olası telefonla konuşuyordum. . Bu son..İnşallah ceza gelmez.
Bende 23/05/2015 de radar cezası yedim. Polisimiz vatandaşına tuzak kurarak ceza kesiyor. Şundan dolayı diyorum; Ben hiç rampa yukarıya doğru bir radar görmedim hep rampa aşağıya doğru oluyor radarlar. Radar araçları da bu tuzaklara uygun hale getiriliyor dikkat edin yol kenarında alışa geldiğimiz binek araçlar haricinde hafif ticari araçlar ile de radar tuzağı kuruluyor kendi gözlerim ile gördüm. Radara akşam saatlerinde girdim radardaki polis beyler plakamı okuyabilmek için farları yaktı o derece karanlıktı, ceza tutanağı düzenlenirken yanımdaki arkadaşla sohbet esnasında "sana geçmiş olsun demek istemiş farları yaktı deyince, polis bey yok plakayı görmek için yaktı dedi ", bu ve bunlar gibi bir çok örnek verilebilir radarların bizim güvenliğimizden çok cebimizdeki paraların güvenliği için kurulduğuna.
Cezayı aldık 78 km ile mobeseye yakalanmışız 70 km sınır %10 telorans 77 km sınırı olan İzmir yolu küçük sanayi kavşağı bilenler vardır orada çok ceza yediğim, aşırı dikkat ettiğim halde yine gaflete düşmüşüz .189 TL