Gönderen Konu: Trafik cezası yedim, lakin gönül alışkın olmadığından hazımsızlık yaptı  (Okunma sayısı 4919 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Bizim arabada ceza yesem yesem ben yerim, babam zaten yavaş yavaş gidelim diyor
Bu arada Mustafakemalpaşada otogar yolunda allaha şükür radar yok , yoksa ooouv :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
İlk hız cezamı da yedim sanırım.  :(
Şehir içi çift şeritli bölünmüş yol düşünün. Hız sınırı 70. Buraya kadar normal.
Yolun yaklaşık 100 metre sonrası hafif yokuş. Tüm arabalar o yokuşu rahat çıkmak için yokuş öncesi az da olsa hızını artırır. Bende öyle yaptım, 80 olan hızımı 110'a çıkardım.
Yokuşun başında hız sınırının 30 olduğunu belirten levha var. 20-30 metre sonrasında ise accent radar  :argh:

Radarı görür görmez frene bastım, radarın yanından 60'la geçtim ama 110'u görmüştür diye düşünüyorum. Bakalım kaç lira gelecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
geçmiş olsun...dün de ben bir ceza yedim u dönüşünden..:) yasak yerde dönüm hemen polis çevirdi:) yaklaşık 20 yıldır ne bir ceza nede başka bişey yaşamamıştım:) geçmiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ben herhangi hiç bir trafik kuralının olmadığı, ehliyet almanın son derece gereksiz bir şey kabul edildiği, motorsiklete 3 kişiden az binmenin etik olarak abes sayıldığı  güzide ilimiz Kilis'te ömrümün ilk trafik cezasını yemiştim. Asıl bomba olanı saygıdeğer polis abimiz bana cezayı "hatalı park"tan yazmıştı. Postayla gelen ceza kağıdında yazan isminden gidip kendisini bulmuş ve "hakkımı sana helal etmiyorum, inşallah çoluğundan çocuğundan çıkar" diye bağırmıştım. O günden şu ana kadar yeri gelince ben de arsız davranıyorum artık, çünkü trafik memurlarının işlerini iyi niyetle yaptıklarına dair şüphelerim var.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Özkan bey lutfen uslup ve mesajlarınızın verdiği anlama dikkat ediniz. Trafik kurallarına uymak için işe kendimizden başlamalıyız. Beddua için sizi kınıyorum

Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Özkan bey lutfen uslup ve mesajlarınızın verdiği anlama dikkat ediniz. Trafik kurallarına uymak için işe kendimizden başlamalıyız. Beddua için sizi kınıyorum

Beddua (genel olarak iyi bir şey olmadığı için) için kınamayı anladımda, üslup olarak ne gibi sıkıntı var anlamadım.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Beddua (genel olarak iyi bir şey olmadığı için) için kınamayı anladımda, üslup olarak ne gibi sıkıntı var anlamadım.
Uslüp derken kastım şu : Toplumda bazı şeylerin ters olduğunun ben de farkındayım ancak burada amacımız sürücüleri yani bizleri yalnış yollara değil doğru yollara sevk etmektir. Memur size park cezası kesti ise ve bu ceza haksız yere kesildi ise mahkemeye veriniz.Buna benzer kazandığım bir çok mahkeme vardır. Örnek trafik polisininn oldu bir kavşakta kırmızı ısık yandığı halde polisin trafiği hızlandırmak için bana geç demesi ve bu yüzden yediğim kırmızı ışık cesazını iptal ettirdim.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
eds olan yerden  kirmizi isikta geçtim ama son anda gördüm durmam imkansizdi,avcılar-beylikdüzü  yolu arasındaki radarda 80 yazan yerden 110 la geçtim inşallah gelmez :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
Bu da benim marifetim, artık marşa basmadan takıyorum emniyet kemerimi :) Güzel bir poz olmuş bence ama hayatımın en pahalı pozu oldu, 88 TL.