0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota göbekleri nerede ?
Abi lastik havaları normal galiba nitrojen neden yaptırmadın. Sibop kapağı yeşil olmadığından öyle bir tahmin yürüttüm.
Hayırlı olsun Burak abi güle güle eskit.Daha detaylı bir fotoğraf alırız inş yakın zamanda
Hatta K.YILDIRIM ismi, dikkatli bakınca silik K gözüküyor.
Aynı şekilde yazılar servisteki tüm jantların içinde yazıyor. Showroomdaki jantlarda müşteri "Aaa bunlar cms jantıymış bu parayı vermeyelim" demesin diye yazı olan kısımları hep alt tarafa gelecek şekilde koyuyolar. Ama ben yer miyim? Yememm
Senden bişey rica edecektim ama artık geç oldu galiba Ama yine de söyleyeyim belki geç olmamıştır. Abi sac jantları tartabilir misin? bir de yeni jantların ağırılığı ne kadar? Bu jantların ağırlık olayına fena halde kafayı takmış durumdayım da
Hayirli olsun cok guzel tercih yapmissiniz hosuma gitti acaba aldiginiz jantin 17 inc olani var mi ve fiyati nedir bilginiz var mi ? Yoksa aldiginiz yerden ogrenip yazabilir misiniz tesekkurler simdiden
Burak bey sonunda aldınız jantları Hayırlı olsun,güle güle kullanın,zevkli bir seçim yapmışsınız çok beğendim,Annene söyliycem burak jantları değiştirdi diyecem