Gönderen Konu: 2014 Corolla Alaşımlı Jant kombinasyonu.  (Okunma sayısı 21948 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 Corolla Alaşımlı Jant kombinasyonu.
« Yanıtla #40 : Mart 02, 2015, 14:43:06 »
Başında duracağım artık. İnşallah zarar görmezler. En büyük korkum o.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 02, 2015, 14:43:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11500
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 02, 2015, 17:42:21 »
Valla gittim bir daha baktım katalog'dan jant'a ve verdim siparişi. Çarşamba günü taktırıyorum. Toyota logolu orta göbek ve bijonları  ile geliyor. İnşallah lastik basınç sensörü sorun çıkartmaz. 10 kollu ve Athena'yı andıran tip de. 900 lira..
Hayirli olsun Burak bey.Gule gule kullanin.Iyi yapmissiniz.Taktirinca resim paylasin.
2014 Corolla 1.4 D4D Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #42 : Mart 02, 2015, 18:08:26 »
Hayirli olsun Burak bey.Gule gule kullanin.Iyi yapmissiniz.Taktirinca resim paylasin.

Sağolun teşekkürler. İnşallah iyi olur. Korku var içimde biraz. Lastik basınç sensörlerinde özellikle sıkıntı olmaz inşallah. Jantları katalog da ki fotoğrafdan gördüm ve beğendim. Gelince gidip bakacağım ve inşallah beğenirim canlısını da taktırırım.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 02, 2015, 22:43:06 »
Abi dikkat et ozellikle soyle sensorlerin tanesi 200 tl olmasi lazim ona çikartsinlar.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mart 02, 2015, 22:43:33 »
Edit.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #45 : Mart 02, 2015, 23:36:22 »
Yok arkadaş, ben bu jantlardan vazgeçtim. Replica jantları okudukça midem bulandı. Varsın kapaklı ve siyah sac jantlarım olsun. Yok ağır olurmuş ön takıma yük binip bozarmış, çukura bir kaç kere girsen yamulup kırılırmış, ben jant düşünerek kullanamam arabayı. İptal ettireyim gelen jantları yarın bir bahane bulup. Alabilirsem CMS marka servis de ki orjinal jantlardan. Olmazsa da kapaklı sac jantlarım ile mutluyum ben. Ha bir de sensör derdi var başıma ağrılar girdi. Adama da rezil olacağım yapacak bir şey yok. Kaparo vermedim de tel no bıraktım. Hatta yarın telefonumu kapalı tutayım hatta 10 gün kapalı kalsın telefonum.  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mart 03, 2015, 00:25:24 »
Yok arkadaş, ben bu jantlardan vazgeçtim. Replica jantları okudukça midem bulandı. Varsın kapaklı ve siyah sac jantlarım olsun. Yok ağır olurmuş ön takıma yük binip bozarmış, çukura bir kaç kere girsen yamulup kırılırmış, ben jant düşünerek kullanamam arabayı. İptal ettireyim gelen jantları yarın bir bahane bulup. Alabilirsem CMS marka servis de ki orjinal jantlardan. Olmazsa da kapaklı sac jantlarım ile mutluyum ben. Ha bir de sensör derdi var başıma ağrılar girdi. Adama da rezil olacağım yapacak bir şey yok. Kaparo vermedim de tel no bıraktım. Hatta yarın telefonumu kapalı tutayım hatta 10 gün kapalı kalsın telefonum.  :D
Valla burak abi yazilanlarin tamamindan anladigim kadariyla senin kafan okadar karismis ve o kadar kararsiz kalmissinki..arkadaslarin dedikleri de seni bi okadar caresizlige itmiş..ama kusura bakma sana kucugun ve kardesin olarak sitem edicem affet beni nolur..ozur dilerim..
Abi sen daha ilk bu jant olayinda degisiklik dusunuyorum dediginde ben sana " abi canin saolsun ben sana bnm orjinal advance jantlari cok uyguna veririm demedimmi..onemli olan maddiyat degil samimiyet dostluk kazansin demedimmi..ve hatta baska bi arkadasta yazmis kendi advance jantlarimi vereyim diye...
Ama gordumku sen hepsni sanirim unutmussun veya umursamamissin ve servisten tanesine 1600 tl fiyat alip moralini bozmussun..onu da gectim gidip sensore uyup uymadigina bile bakmadan replika jant siparisi vermissin..ben sana bnm jantlarin birak tanesini, 4 tanesini 1500 tlden filan verirdim..sana ve yaptigina anlam veremedim abi beni affet..seni bayadir takip ederim yazdiklarini okurum genelde seni tanimadan saygi da duydum duyarimda..ama bu konuda bosu bosuna kendine iş cikarmissin uzuldum..bence adamin telefonunu acmamaktansa ac ve ben vazgectim kusura bakma de kurtul konudan..saygilar abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #47 : Mart 03, 2015, 07:12:38 »
Valla burak abi yazilanlarin tamamindan anladigim kadariyla senin kafan okadar karismis ve o kadar kararsiz kalmissinki..arkadaslarin dedikleri de seni bi okadar caresizlige itmiş..ama kusura bakma sana kucugun ve kardesin olarak sitem edicem affet beni nolur..ozur dilerim..
Abi sen daha ilk bu jant olayinda degisiklik dusunuyorum dediginde ben sana " abi canin saolsun ben sana bnm orjinal advance jantlari cok uyguna veririm demedimmi..onemli olan maddiyat degil samimiyet dostluk kazansin demedimmi..ve hatta baska bi arkadasta yazmis kendi advance jantlarimi vereyim diye...
Ama gordumku sen hepsni sanirim unutmussun veya umursamamissin ve servisten tanesine 1600 tl fiyat alip moralini bozmussun..onu da gectim gidip sensore uyup uymadigina bile bakmadan replika jant siparisi vermissin..ben sana bnm jantlarin birak tanesini, 4 tanesini 1500 tlden filan verirdim..sana ve yaptigina anlam veremedim abi beni affet..seni bayadir takip ederim yazdiklarini okurum genelde seni tanimadan saygi da duydum duyarimda..ama bu konuda bosu bosuna kendine iş cikarmissin uzuldum..bence adamin telefonunu acmamaktansa ac ve ben vazgectim kusura bakma de kurtul konudan..saygilar abi

Çok sağol yerden göğe haklısın. Benim derdim maddiyat değil aslında. Sen şimdi gördüğüm kadarıyla Ankaradasın.  Diğer arkadaş da İstanbul da değil galiba. Bu yüzden oldu yani. Vallahi durduk yere kendimi sıkıntıya soktum. Birazdan gidip iptal edeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TMMT
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '24
  • 242 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 03, 2015, 07:20:39 »
Yaklasik 4-5 ay once 800 tl ye replika jant aldim gayet memnunum kislik lastikler takili su anda yazlik lastiklere gecince su anki kislik lastikleri kapakli jantlara takacagim sesnsor olayina gelince araca 5 adeten fazla sensor tanimlayamiyorsun yani stepne ile birlikte araca takili olan jantlara haricinde kislik lastiklerin takili oldugu jantlara benim gibi sensor takmayi dusunuyorsan her kis geldiinde lastikleri serviste taktirmalisin ki kislik lastikteki sensorleri araca tanimlasinlar yoksa sensorler calismaz ayrica tabi yine yazlik lastige donerkende ayni islemi serviste yaptirman gerekiyor bence cok masrafli ve ugrastirici bir is gibi geldiginden kislik lasikleri sensorsuz kullanma karari aldim en fazla 3-4 ay surekli sensor lambasi yanik gezerim ayrica replikads yakit fazla yakiyor yada en cukurda yamuluyor laflarini fazla takma derim bem gayet memnunum ha arkadaslarin yaptigi orjinal cikma jant teklifleri de gayet makul ben olsam onlari da dusunurdum iyi gunler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mart 03, 2015, 07:24:43 »
Yaklasik 4-5 ay once 800 tl ye replika jant aldim gayet memnunum kislik lastikler takili su anda yazlik lastiklere gecince su anki kislik lastikleri kapakli jantlara takacagim sesnsor olayina gelince araca 5 adeten fazla sensor tanimlayamiyorsun yani stepne ile birlikte araca takili olan jantlara haricinde kislik lastiklerin takili oldugu jantlara benim gibi sensor takmayi dusunuyorsan her kis geldiinde lastikleri serviste taktirmalisin ki kislik lastikteki sensorleri araca tanimlasinlar yoksa sensorler calismaz ayrica tabi yine yazlik lastige donerkende ayni islemi serviste yaptirman gerekiyor bence cok masrafli ve ugrastirici bir is gibi geldiginden kislik lasikleri sensorsuz kullanma karari aldim en fazla 3-4 ay surekli sensor lambasi yanik gezerim ayrica replikads yakit fazla yakiyor yada en cukurda yamuluyor laflarini fazla takma derim bem gayet memnunum ha arkadaslarin yaptigi orjinal cikma jant teklifleri de gayet makul ben olsam onlari da dusunurdum iyi gunler
Samet bey saolun verdiginiz bilgiler icin..bn de sizin gibi dusunuyorum replika jant konusunda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #50 : Mart 03, 2015, 09:25:01 »
Az önce iptal ettirdim jantları. Aynen buraya yazdıklarımı anlattım ve sağolsun lastikçi arkadaş haklısın dedi. Çünkü bu ciddi bir iş dedi. Gayet sorunsuz ve güler yüz ile iptal etti. Geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mart 03, 2015, 09:27:09 »
Az önce iptal ettirdim jantları. Aynen buraya yazdıklarımı anlattım ve sağolsun lastikçi arkadaş haklısın dedi. Çünkü bu ciddi bir iş dedi. Gayet sorunsuz ve güler yüz ile iptal etti. Geçmiş olsun.

Hayırlısı olsun Burak Bey. Sac jantlarda sanıldığının aksine sağlamlık ve dayanıklılık konusunda iyidir. Servislerde satılan CMS'lere de bakabilirsiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #52 : Mart 03, 2015, 09:31:14 »
Hayırlısı olsun Burak Bey. Sac jantlarda sanıldığının aksine sağlamlık ve dayanıklılık konusunda iyidir. Servislerde satılan CMS'lere de bakabilirsiniz.

Aynen öyle. Zaten önce ki arabalarım da hep saç jant olup kapaklıydı ve hiç bir zararını görmedim. Buna işte heves ettim ve şu an derin bir oh çekip mutlu oldum. Aynen, biraz daha bekleyip servis de ki CMS jantlardan bakarım. Çünkü bir kere alıp 10 yıl kafam rahat kullanmak istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mart 03, 2015, 10:17:20 »
Yalnız kafama takılan birşey var, bizdeki jantlara 1.600 demişler tanesine ama antepte her toyotada gördüm. Eski kasa corolla , verso . 1-2 tane değil bayaaaa gördüm.
Orjinal jant göbeğide var öyle çakma durmuyor. Acaba antepte mi fiyatlar uygun?
Burak abi fiyat karşılaştırması olarak buraya Bursaya sormamı ister misin?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Mart 03, 2015, 10:21:43 »
Yalnız kafama takılan birşey var, bizdeki jantlara 1.600 demişler tanesine ama antepte her toyotada gördüm. Eski kasa corolla , verso . 1-2 tane değil bayaaaa gördüm.

Bayiler arasında ellerinde kalan mallara göre fiyat farkı olabiliyor bence sor Kaan.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #55 : Mart 03, 2015, 10:25:01 »

Olabilir. Sor bakalım.  CMS marka Suriya veya Athena tip. Bakalım fark var mı? Gerçi ben ilk aldığımda arabayı 1 hafta sonra Dolapdere'den geçerken Toyota'ya uğrayıp bakmıştım orada da Nataş ile aynıydı fiyat.

Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2015, 13:35:16
Arkadaşlar, hepinize teker teker teşekkür ederim. CMS üzerine yoğunlaştım ve bana yakın CMS bayisi buldum Bostancı da CMS'nin web sitesinden ve öğlen gidip baktım. Arabanın 16" / 5 x 114,3 ölçülerine uyan jant tiplerinden fotoğraf da ki jantı beğendim. 950 liraya 4 adet CMS jantı aksilik olmazsa perşembe öğlen taktıracağım. Sabah da olabilir ama öğlen olur büyük ihtimal. Orta göbek için ise Toyota logolu kapak takılacak. Lastik sensörlerini söyledim sorun yok dediler.

Peki bu Toyota Show Room'lar da pano üzerinde bir kaç tip konulup satılan CMS jantları neden pahalı dedim ve hatta geçenler de çektiğim Suriya ve Snowflak jantların fotoğrafını gösterdim ve "bunlar CMS'nin TOYOTA için sipraiş üzerine ürettiği jantlar olduğu için pahalı, yoksa iki jant da aynı kalite de " dedi.

Tekrar jant konusunda bana yardımcı olan arkadaşlara ve İstanbul dışından kendi jantlarını bir büyük jant'a geçeceği için bana satmak isteyen arkadaşlara teşekkürler. Sizler çok iyi insanlarsınız. Dediğiniz olurdu elbet ama kargo da vs. sorun olmasın diye sessiz kaldım o konu da.

En güzel jantlar sizlerin olsun. Perşembe yeni bir kimliğe bürünüp LIFEVANCE olacak.  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mart 03, 2015, 14:40:34 »
Mükemmel duruyor jantlar çok beğendim sonunda istediğin oluyor abi çok sevindim :)
Çıkan jantlar kışlık mı olacak??
Yoksa satacak mısınız? Bence kışlık yapın rahat edersiniz :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #57 : Mart 03, 2015, 14:44:23 »
Mükemmel duruyor jantlar çok beğendim sonunda istediğin oluyor abi çok sevindim :)
Çıkan jantlar kışlık mı olacak??
Yoksa satacak mısınız? Bence kışlık yapın rahat edersiniz :)

Sağolasın Kaan. Ben kışlık lastik kullanmıyorum karlı hava da arabayla trafiğe çıkmadığım için. Satmayı düşünüyorum 4 tane saç jant ve 4 kapağı ile birlikte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Mart 03, 2015, 14:49:55 »

Sağolasın Kaan. Ben kışlık lastik kullanmıyorum karlı hava da arabayla trafiğe çıkmadığım için. Satmayı düşünüyorum 4 tane saç jant ve 4 kapağı ile birlikte.

İlk talip ben olabilirim o zaman :) :) :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #59 : Mart 03, 2015, 14:51:26 »
İlk talip ben olabilirim o zaman :) :) :)

Kargo işini halledebilirsem paket vs. olur. Herhalde çıkan jantları yenisinin kutusuna koyup öyle verirler.