0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Burak Atılgan (32862) Bridgestone sert lastiktir, kolay yıpranmaz ama konforu kısıtlıdır. Daha yumuşak bir lastiğe geçersen konfor farkı daha belirgin olur.
Ne yaptın sen @Burak Atılgan (32862) abi. Çamurluk içi doğal ses yalıtımı temizletilir mi hiç.
Söylemeden edemeyeceğim, jant göbekleri servisteki fümelerle değişse daha güzel bir görüntü olacak gibi geliyor bana , biraz bunlar eskisin tabi ondan sonra
Aynen, bak iyi dedin unuttum onları. Dün uğramıştım servise küçük bir şey için (arka kapı cam butonu krom şapkası düşmüştü düğme altına da onu çıkardılar 10 dk'da) sormayı unuttum. Bir ara bakarım koyu olana.
Bir dahaki uğramada değişir diye düşünceye kapıldım
Öyle olacak zaten. İlk sorduğumda jantları dışarıdan aldım deyince uymaz demişti. Ama bu sefer öyle demeyeceğim. 16" jant orta göbeği lazım koyu renk diyeceğim ve alacağım. 10 lira mı neymiş zaten tanesi . Ah bak unutmuştum birde stepne için siyah sac jant bijonu almam gerek 5 tane. Onu da bir lastikçiden alırım.
stepnede kapak olmadığı için bijonlar sıkıntı çıkarmaz abi
@Burak Atılgan (32862) Olası lastik patlamalarına karşı sac jant bijonlarından araçta bulundurman da fayda var.