0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarın ya da fırsat bulamazsam yarın cumartesi yine gideceğim göbekler için. O zaman sorarım. Bunlar 4 tanesi 950 lira. World'e 9 taksit.
Çok hoş durmuş abi Beyazla uyumu güzel olmuş. Bana Athenadan önce servis bunu da sunmuştu ama benim araç Bronz olduğu için metalik athena tercih etmiştim. Güle güle kullan abi yakışmış
Sağolasın Sercan, sizlerin beğenmesi beni daha mutlu etti ve yanlış tercih etmedim demek ki.
Estağfirullah abi :)Koyu renk benim gibi titizlikte kıl olanlar için çok zor:))
Burak bey sonunda aldınız jantları Hayırlı olsun,güle güle kullanın,zevkli bir seçim yapmışsınız çok beğendim,Annene söyliycem burak jantları değiştirdi diyecem
kesinlikle bir jant bu kadar yakışır çok başarılı güle güle kullanın
@Burak Atılgan (32862) Göbekte takılınca tam olmuş. Aman kaldırım kenarlarına yanaşırken dikkat et.
@Burak Atılgan (32862) abi jant göbeklerini nerden ne kadara aldın ögrenebilirmiyim?
Jantları aldığım yer bulup taktı onları. Eskiden servis de bulunan o kapaklar onlarda da varmış ama Toyota yasaklamış onlara. 4 tanesi 50 lira. Ama Toyota'nın alaşımlı jantlarında ki gibi kabartmalı değil. Bunun üzerine cumartesi servise gittim ve onlarda ki jant göbeğini sordum. Yok dedi bizde ki senin jantlara uymaz dedi. Aslında uyuyor, çünkü ölçtüm. İstersen getireyim dedi kalsın dedim. Servisde ki göbekler de bir tanesi 15 liraymış. Tek takıldığım nokta kabartmalı olmaması. Ama gözüm alıştı artık, hem jantın açık rengi ile uyumlu oldu. Kalabilir böyle. Birde bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Arkadaşlar sağolsun bu gibi durumlarda ellerinden geldiğince yardımcı olup fikir veriyorlar. Kimi arkadaş da çıkmacılar dan parça bulabilirsin vs. diyorç Ama ben maalesef çıkma parça isterse vida olsun alıp kullanmam. Sıfır kutusundan çıkıp ben alıp kullanacağım. Bir önce ki arabam 2005 model Symbol'ün klima kompresörü Ağustos ayında arızalandı. Değişmesi gerek. Servis 2.400 lira fiyat verdi. Arkadaşlarımdan bir iki tanesi benim için bir kaç yerde buldu 600 - 700 liraya. Evet girip sitelerine baktım, gayet temizlerdi ama maalesef çıkmaydı. Kazalı bir arabadan sökülüp temizlenmiş ve satışa konulmuştu. Bu yüzden gidip 2.400 liraya orjinalini servis de taktırdım. Ve kafam rahat bir şekilde Bodrum tatilime gittim ve klimayı da kullandım. Karta taksit yapmıştım ve bu ay bitti taksidi. Zaten bittiği için Jantı da aldım.
selam arkadaşlar 2015 model corolla advance aracın jantları iğrenç sanki hepsi istetme takılı diye arabayı bayağı basit göstermiş sizin fikriniz nedir .....
Arkadaşlar corollama jant lastik almak istiyorum tercihim 17 inch jant ve uygun ölçüde lastik fikirlerinizi bekliyorum kararsızım bu konuda