Gönderen Konu: 2014 Corolla Alaşımlı Jant kombinasyonu.  (Okunma sayısı 21946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 Corolla Alaşımlı Jant kombinasyonu.
« Yanıtla #20 : Aralık 30, 2014, 10:35:49 »
Burak Bey jant işi zevk meselesi ama bence madem aracin orjinali jantsiz orjinal jant almak yerine başka modellere de bakardim. Hem aracın görüntüsü daha da bi iyi olurdu zaten arabayi en fazla gösteren şey jantlari.

Yok çok dikkat çeksin istemiyorum. Advance jantları çok fazla fark edilmez ve evde ki patron yani annem "sen jantları mı değiştirdin" demez. O yüzden advance jantları benim için biçilmiş kaftan.  :D
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 30, 2014, 10:35:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 30, 2014, 16:12:01 »
advance donanımındaki jantlar güzel duruyor. Yeni kasa ile özdeşleşmiş durumda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TMMT
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '24
  • 242 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 11, 2015, 22:42:54 »
Serviste geri gorus kamerali multimedya cihazini 5 bin tl fiyat cektiler, sadece navigasyon chipi 2000 tl servise fiyat sormamissiniz anlasilan ayrica jant olarak profilimdeki janti da dusunebilirsiniz 16" 800 tl ye aldim spor bi goruntu veriyor tavsiye ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 11, 2015, 22:57:31 »
Profilinizde jantın 17 yada 18 i var mı?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 11, 2015, 23:08:28 »
Profilinizde jantın 17 yada 18 i var mı?
Var Kaan  :D Replica jant sahibindende bir sürü yerde var
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11500
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 12, 2015, 00:11:00 »
Yok çok dikkat çeksin istemiyorum. Advance jantları çok fazla fark edilmez ve evde ki patron yani annem "sen jantları mı değiştirdin" demez. O yüzden advance jantları benim için biçilmiş kaftan.  :D

ü bile aynı idi.
Burak bey benim aracım Advance.Ankara'dayım ben.Kışlık lastik taktırırken aynı cant varmı diye sordum,var deyip hemen getirdiler aynısından.750 Tl. dedi satıcı.Kışlık lastikler için almayı düşünmüştüm.Cantların görünümü aynı.İnternette daha ucuzu vardır kesin.
2014 Corolla 1.4 D4D Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #26 : Ocak 27, 2015, 17:48:08 »
Evet arkadaşlar sıkı durun. Başka bir forum da Advance donanım jantlar ile ilgili bir rakam duydum ve şok oldum. Az önce servisi aradım ve benim düşündüğüm Advance donanım da ki jantların bir tanesi için 1.600 lira fiyat verdiler. 4 tanesi eder 6.400 lira. Bunlar fabrika çıkışlı arabanın üzerinde geldiği için özel statü de oluyormuş. Yani Advance tip jant rafa kalktı. Suriya, Athena ve Snowflak jantları önerdi. Onlar daha hesaplı, maksimum 2.200 liraya alırsınız 4 tanesini dedi. Bu 3 janttan birini alacağım. Belki de kapaklarımla devam edeceğim. Hoşuma da gitmeye başladı kapaklar çünkü hafta sonu arabayı yıkatıp o kapakları iyice silince.
Replica jantlara gelince. Pek içime sinmiyor maalesef.

Geçenler de lastik sensörü için gittiğim de çektiğim Suriya ve Snowflak jantlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 27, 2015, 17:57:45 »
Jantların orijinal olması taraftarıyım fakat gerçekten fiyatlar uçmuş kaliteli markaların modellerini ve fiyatlarını araştırmanızı öneririm ama Corolla için çok fazla seçenek yok gerek bijon aralıkları ve gerekse de et değerleri açısından zor bulunuyor ve ya seçenekler çok kısıtlı. Ben 2011 yılında Turbine jantları servisten 4 adet 1300 tl almıştım fiyatlar nerelere gelmiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ocak 27, 2015, 18:03:28 »
Jantların orijinal olması taraftarıyım fakat gerçekten fiyatlar uçmuş kaliteli markaların modellerini ve fiyatlarını araştırmanızı öneririm ama Corolla için çok fazla seçenek yok gerek bijon aralıkları ve gerekse de et değerleri açısından zor bulunuyor ve ya seçenekler çok kısıtlı. Ben 2011 yılında Turbine jantları servisten 4 adet 1300 tl almıştım fiyatlar nerelere gelmiş.
İşte abi bu yukarı da eklediğim 2 jantta 500 - 550 lira civarında bir tanesi. Yani Advance donanım da ki jantların yanında bunlar bedava. Gerçi şu an alamam ancak yaza doğru. Belki de jant sevdam rafa kalkıp kapaklarımla mutlu mesut yaşayacağım.  :) Diecast model araba koleksiyonuma da ara vermemiş olacağım.  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 27, 2015, 18:13:05 »
Bu iki jant modeli de güzel görünüyor aracın üstünde görmek daha iyi fikir edinmeyi sağlar. Fakat dediğim gibi fiyatlar çok pahalı gerçekten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TMMT
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '24
  • 242 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 27, 2015, 19:35:36 »
Kaan bey 17"-18" jant sorusunu bana sordunuz herhalde evet replika olarak 17" bulunabilir demisti aldigim jantci fiyati da 1000-1200 tl arasinda oldugunu soylemisti dedigim yer adapazarinda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 28, 2015, 13:34:49 »
Burak bey bence ikiside değil Athena derim ben :)

Sizin koyduğunuz fotoğraflardaki jantlar eski kasa için olan jantlar. Bir kaç araçta gördüm snowflake jantı,kötüydü bence. Athena daha iyi olur. Bence jant sevdanızdan vazgeçmeyin aracın duruşu dahi değişir :)

intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #32 : Ocak 28, 2015, 14:30:07 »
Doğru söylüyorsun aslında, SURIYA ve SNOWFLAK tipi jantlar bir önce ki kasanın jantlarından. ATHENA da olur. Aslında il ATHENA düşünmüştüm ben sonra ADVANCE donanıma kaydı aklım ama tanesine 1.600 lira denince mevcut kapaklarımı bile sevdim.   :)  ATHENA yine kafamda. Bakalım o gün gelsin de. Mayıs Haziran gibi almayı planlıyorum. Bakalım, aksilik olmazsa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #33 : Mart 02, 2015, 12:44:53 »
Sevgili arkadaşlar, sizlere bir şey danışmak isterim..

İş yerimin karşısında kendimi bildim bileli Göztepe Lastik var. 93'den beri burada oturuyoruz ve 22 yıldır bu lastikçi var. Evime ve işime yakın yani. Az önce gidip bana uygun 4 jant sordum. 900 lira fiyat verdi 4 jant için. Tip olarak Athena jantları andırıyor. Yani kollu bir jant. Mesela bir önce ki kasa AURIS'lere takılan jantları gösterdi onları beğenmedim. Advance donanım üzerinde ki jantları gösterdi onlara da 900 lira dedi. Ama göz doydu artık ADVANCE donanım üzerinde ki jantlara ve bu beğendiğim jant Athena ve Suriya jantlar gibi kollu tip.

Şimdi size sorum, bunlar tabi ki servis de ki jantlar gibi CMS üretimi değil. Adama sordum üreticisi nedir diye ve bana bunlar Çin ve Taiwan'da üretim yapan bir kaç firmanın ürünü. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. Sökmesi, takması, balans ayarı dahil 900 lira. 2 yıl da garantisi var. Bu gün sipariş geçersem yarın bende olur ve hemen de takarım dedi. Sizce bunlar bana ileri de sorun yaşatır mı? Servis de ki CMS ürünü Athena veya Suriya tip jantlar daha mı uzun ömürlü olur? Onlar da 2200 lira 4 tanesi. Yani arada 1300 lira fark var.

Ne yapayım arkadaşlar, bir akıl verin.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mart 02, 2015, 12:48:22 »
Sevgili arkadaşlar, sizlere bir şey danışmak isterim..

İş yerimin karşısında kendimi bildim bileli Göztepe Lastik var. 93'den beri burada oturuyoruz ve 22 yıldır bu lastikçi var. Evime ve işime yakın yani. Az önce gidip bana uygun 4 jant sordum. 900 lira fiyat verdi 4 jant için. Tip olarak Athena jantları andırıyor. Yani kollu bir jant. Mesela bir önce ki kasa AURIS'lere takılan jantları gösterdi onları beğenmedim. Advance donanım üzerinde ki jantları gösterdi onlara da 900 lira dedi. Ama göz doydu artık ADVANCE donanım üzerinde ki jantlara ve bu beğendiğim jant Athena ve Suriya jantlar gibi kollu tip.

Şimdi size sorum, bunlar tabi ki servis de ki jantlar gibi CMS üretimi değil. Adama sordum üreticisi nedir diye ve bana bunlar Çin ve Taiwan'da üretim yapan bir kaç firmanın ürünü. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. Sökmesi, takması, balans ayarı dahil 900 lira. 2 yıl da garantisi var. Bu gün sipariş geçersem yarın bende olur ve hemen de takarım dedi. Sizce bunlar bana ileri de sorun yaşatır mı? Servis de ki CMS ürünü Athena veya Suriya tip jantlar daha mı uzun ömürlü olur? Onlar da 2200 lira 4 tanesi. Yani arada 1300 lira fark var.

Ne yapayım arkadaşlar, bir akıl verin.  :)

@Burak Atılgan (32862) Replika jantların da kaliteli olanları var sorun çıkaracak diye bir şey yok risk her zaman vardır. Aynı jant modeli için başka yerlerden de fiyat araştırın fiyatı bana az da olsa fazla geldi.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #35 : Mart 02, 2015, 12:49:57 »
İnternetten bakıyorum 800 - 850 - 950 ve 1000 lira civarlarında. Birde Bostancıya gidip bakmam lazım. Vallahi karışık ve zor durum.  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #36 : Mart 02, 2015, 12:51:21 »
İnternetten bakıyorum 800 - 850 - 950 ve 1000 lira civarlarında. Birde Bostancıya gidip bakmam lazım. Vallahi karışık ve zor durum.  :D

Evet karar vermek zor oluyor bu jant işinde, nette tipini beğeniyorsun bulamıyorsun ya da fiyatı uygun olmuyor inşallah gönlüne göre bulursun diyeyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 02, 2015, 12:55:17 »
Ben olsam alirdim burak abi tanidik bildik yer sonucta,fiyatta uygun.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #38 : Mart 02, 2015, 13:56:44 »
Valla gittim bir daha baktım katalog'dan jant'a ve verdim siparişi. Çarşamba günü taktırıyorum. Toyota logolu orta göbek ve bijonları  ile geliyor. İnşallah lastik basınç sensörü sorun çıkartmaz. 10 kollu ve Athena'yı andıran tip de. 900 lira..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #39 : Mart 02, 2015, 14:37:30 »
Valla gittim bir daha baktım katalog'dan jant'a ve verdim siparişi. Çarşamba günü taktırıyorum. Toyota logolu orta göbek ve bijonları  ile geliyor. İnşallah lastik basınç sensörü sorun çıkartmaz. 10 kollu ve Athena'yı andıran tip de. 900 lira..

@Burak Atılgan (32862) Sensörlerin bozulmaması için aracın üzerindeki jantların çok dikkatli çıkarılması lazım. Yeni jantlar takıldıktan sonra sensörlere ayar gerekebilir.