0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk once verdiginiz paraya icim acidi onu soyliyim 4bin tl bir arac bakimina verilir mi cam filmi zaten yasak on camada yaptiriyosunuz ve 900 lira para veriyosunuz yil sonu yaklasti kota doldurmak isteyen memur amcalar cevirmede size ceza yazsa sokmek durumunda kalip 160 tl de ceza odersiniz yazik olur o paraya daha ucuza yapan yerler var 250 tl 150 100 tl gibi pasta ciladan memnun kalirsiniz umarim film cekerken suyla yapiyorlar ordan damlamis olabilir
Merhaba arkadaşlar,2008 model (makyajlı T25 kasa) Avensis 2.0 Elegant A/T aracım var. 130.000 bakımı için aracı servise götürdüm. 2550 Tl masraf çıkardılar, neymiş disklerim incelmiş 4 tane disk değişti, balatalar klipsler iridyum bujiler yağ su derken 2550 Tl ödedik. Neyse bir de ziebart vardı serviste bir de ziebarttan altın bakım yaptırdım iç dış motor detaylı bakım boya koruma falan 700 tl de o na ödedim. Bir de kanıma girdiler camlara ziebarttan film yaptırdım ön cam da dahil 900 Tl de ona ödedim toplam 4150 Tl ödedim ama yaşadıklarım karşısında PARAMLA REZİL OLMAK deyimini iliklerime kadar hissettim yani Aracımı servise 28 KASIM 2014 tarihinde teslim ettim hala alamadım tarih 09 ARALIK 2014 oldu aracım hala BİTMEDİ İnsan bu kadar sürede 1000 tane Avensis üretir be. Aracımda bir arıza olsa içim yanmayacak hiçbir arıza yok sadece bakım ve temizlik bu kadar sürer mi ya? Bir de aracımın tesisatına su kaçırmışlar sanırım net birşey söylemiyorlar kısa devre yapıyormuş sis lambalarını açarken dörtlü sinyalleri de yakıyormuş aracım hem de hızlı hızlı yanıyormuş çıtır çıtır yapıyormuş. Bey efendiler tesisatın kurumasını bekliyorlarmış. Ön cama film yaparken ıslatmışlar sanırım tesisatı. Nasıl beceriyorlar anlamadım. Sizinle paylaşmak istedim. Sizce aracım ilerde elektrik sorunu yaşar mı başka yerlerinden?
Hocam geçmiş olsun ama yani gözünü seveyim 2008 model aracın, garanti falan bitmiş. Ne diye götürüyorsun yetkili servise Çok abartır servis bu işleri. Benim kaç defa bitmemiş balatalarımı değiştirdiler. Emin olun aracın garantisi bitsin bir daha uğramam. Birde 900 tl ćok hocam cam filmine. Git herhangi bir 3M bayisine 300 tl ver çık olsun bitsin. Neyse sağlık olsun.
Yakında benimde otuz bin bakımım var ve arabanın uzatılmış garantisi 2017 senesine kadar geçerli.Otuzbin bakımından sonra bende servise birdaha gitmeyi düşünmüyorum.Resmi serviste verdiğim para ile özel serviste iki bakım yaptırırım.