0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,2008 model (makyajlı T25 kasa) Avensis 2.0 Elegant A/T aracım var. 130.000 bakımı için aracı servise götürdüm. 2550 Tl masraf çıkardılar, neymiş disklerim incelmiş 4 tane disk değişti, balatalar klipsler iridyum bujiler yağ su derken 2550 Tl ödedik. Neyse bir de ziebart vardı serviste bir de ziebarttan altın bakım yaptırdım iç dış motor detaylı bakım boya koruma falan 700 tl de o na ödedim. Bir de kanıma girdiler camlara ziebarttan film yaptırdım ön cam da dahil 900 Tl de ona ödedim toplam 4150 Tl ödedim ama yaşadıklarım karşısında PARAMLA REZİL OLMAK deyimini iliklerime kadar hissettim yani Aracımı servise 28 KASIM 2014 tarihinde teslim ettim hala alamadım tarih 09 ARALIK 2014 oldu aracım hala BİTMEDİ İnsan bu kadar sürede 1000 tane Avensis üretir be. Aracımda bir arıza olsa içim yanmayacak hiçbir arıza yok sadece bakım ve temizlik bu kadar sürer mi ya? Bir de aracımın tesisatına su kaçırmışlar sanırım net birşey söylemiyorlar kısa devre yapıyormuş sis lambalarını açarken dörtlü sinyalleri de yakıyormuş aracım hem de hızlı hızlı yanıyormuş çıtır çıtır yapıyormuş. Bey efendiler tesisatın kurumasını bekliyorlarmış. Ön cama film yaparken ıslatmışlar sanırım tesisatı. Nasıl beceriyorlar anlamadım. Sizinle paylaşmak istedim. Sizce aracım ilerde elektrik sorunu yaşar mı başka yerlerinden?
Mustafa Bey, pimi çekip bombayı attı ve gitti galiba. 4 gündür girip de foruma yorum yapmıyor. Durumun akıbeti noldu acaba? Hepimiz olasılıklar üstüne yorum yapıp duruyoruz.
o kadar parayla servise giderken soyulmuş
istanbul avrupa avcılar b.düzü b.çekmece tepecik çatalça bu cıvarlarda adam akıllı bır servıs varmı ? servıslerde kendımı kastıgım kadar hıc bıyerde kasmıyorum adam gonul rahatlıgı ıle servıse gıtmek ve aracını yaptırmak ıster ama bız servıse goturdugumuz de acaba bıyerıne bozmasa kırmasa bıdaha masraf cıkmasın dıye bakıyorum . bırı toyota ya yardım etsın emın ellere dussun