Arkadaşlar işim gereği uzunca bir süre nete giremedim. Seyehat halindeydim. Değerli yorumlarınız için ve önerileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bazı arkadaşlarım benim çok zengin olduğumu düşünmüşler haklılarda, bu deli cesaretini ancak parasının kıymetini bilmeyen yapar. Neyse sonucu çok ağırda olsa tecrübelendim. Yolunacak tüyüm kalmadığından artık kimse yolamaz beni. Ben sadece iyi niyetimle aracımı da çok sevdiğimden belki birazda mükemmelliyetçi biri olduğumdan gafil avlandım. Tek istediğim aracım kusursuz ve güzel olmasıydı. Bir de yaşadığım ilçede Toyotadan anlayan adam yok ben de mecbur servise götürmüştüm. Ayrıca şirket aracı kullandığımdan Toyotamı fazla kullanmadığımdan bazı parçaları paslanmış falan diye düşünmüştüm o yüzden ne dedilerse inandım. Bir de en büyük handikabım İzmir Tokullar Servisinde tanıdık ve güveneceğim kimse yoktu, ben de işim gereği Toyotamı bıraktım şirket aracımla seyehate çıktım. Telefonla ne dedilerse inandık işte. Herşey bir tarafa aracımı bozmaları ve pişkin pişkin birşey olmamış gibi davranmaları oldu. Hala daha Toyotamı tam kullanamıyorum. Aracı babama emanet ettim o kullanıyor işte ara sıra araç garajda yatmasın diye. Dün birşeylerden bahsetti. Aracı çalıştırırken alarm ötmüş park lambaları yanıp sönmüş ve dörtlüler yanıp sönmüş. Yani aracın kilidini açarken böyle yapması normal ama çalıştırdıktan sonra ve hareket ettikten sonrada dörtlüler ve park lambası yanıp sönmeye devam etmiş ve cık cık cık ötmüş durmuş fasılalı olarak. Bunu neden yaptı anlayamadım. Bilen var mı acaba araç çalışırken ve giderken alarm neden böyle öter ve ışıklar yanıp söner. Bugün yine bakmış ama olmamış sadece aracı kumandayla açarken cık cık demiş ve park lamdası ve dörtlü sinyaller yanıp sönmüş ki böyle oluyor zaten ama çalışırken bir sorun olmamış.