Youtube'da izlediğim bir videoda Avalon adlı yeni bir model tanıtmış Toyota.Acaba bu araç yeni Avensis olabilir mi?
https://www.youtube.com/watch?v=tITQ6j4YSpw
Avalon daha üst sınıf bir araç yeni kasası tanıtılıyordur.
Avalon daha üst sınıf bir araç yeni kasası tanıtılıyordur.
Makyaj yemiş Aytaç abi. Yeni led far sistemi güzel gözüküyor.
Hybrid'i olacak mı Selçuk?
Hybrid'i olacak mı Selçuk?
Bilmiyorum abi bence ipini çekiyorlar avensisin hybrid olacağını sanmam çünkü ikinci kez makyaj toyota'da ilk defa görüyorum amaçları ney anlamak güç.
Mesaj Birleştirildi: 16 Şub, 2015 10:09
Yüksek çözünürlüklü resimler

1.6 motoru geliştirip getirmezlerse biraz zor satar.enazından 1.6 dizel getirseler
Mazda 6 dan hallice olmuş.
Mazda 6 dan hallice olmuş.

aynen
benim hayallerim yıkıldı

bu keenlook (keskin bakış) ön yüzü hadi aurise biraz oluyor, çok da beğenmesem de aldık kullanıyoruz. araç tam bir toyota sürüş olarak, çok memnunum da araçtan, keskin bakışı sevemedim.
ama avensise hiç olmamış arkadaş hiç.
Ön panjur tasarımı ve farlar benimde hiç hoşuma gitmedi corollanın amerika versiyonuna aynı zamanda yeni camry'de çok benzemiş.
farlar ıle tampon komple degısmıs bulent ersoy makyajı olmus galıba

bence toyotanın aracları tıp olarak bırbırıne fazla benzemıyo buda ıyı bı sey
Wv grubu on taraf hep aynı zor ayırt edıyorsun Allah'tan onlar gıbı yapmıyorlar
avensıs ıle bu arac arasında 3 model var yanı avensıse 3 gomlek buyuk gelır

dijital saat her zaman ki gibi yerini almıs
Kubilay beyin konusu ile benim avensis konumu hangi yönetici ne için hangi sebeple birleştirdi acaba sormak istiyorum

? En azından bilgi mesajı gönderilerek böyle uygulamalar yapılsa daha makbule geçer diye düşünüyorum daha öncede açtığım konular için böyle durumlar oldu ve bilgi mesajı atılmadı. Bana göre yapılan yanlış, konuların birleştirilmesi değil bizde farkındayız bilgi kirliliğinin fazla olduğundan ancak Kubilay beyin konusunun altına benim daha açıklayıcı olarak ve resimlerinde olduğu önemli bir konunun avalon ile avensisin benzerliğinin geçtiği konunun altına alınmış olmasıdır. Kubilay bey beni yanlış anlamasın sarfettiğim sözler avalonu avensise benzenmiş olmasından değildir forumda bazı şeylerin mantıklı uygulanması içindir.
özgün tasarım sanki azaldı, uzaktan görsek hangisine benzeteceğimizi şaşırıyoruz..
Yeni avenisin proje liderine mail attım 1.6 dizel için adam bilgi veremem 3 martta detaylar açıklanacak dedi
Otohaber.com.tr adresinde de yenileneceğini motorlarında yeni motor olacağı yazıyor arkadaşlar...http://www.otohaber.com.tr/multimedya/galeri/otomobiller/2015-toyota-avensis-cenevrede-sahneye-cikacak?page=1 Bir ara kaldırılacak demişlerdi Avensis için hatta showroomda yetkili Satıcı ne olacağını bizde tam bilmiyoruz demişlerdi demek ayak yapıyorlarmış Çakal karloslar:)))) hayırlı uğurlu olsun yeni Avensis artık 90 dan aşağı olmaz fiyatı ne açılır tavan ne navigasyon hiç bişey koymazlar.yoksa koyarlar mı yaparlar mı böle bir hata??
otopark haberinde aynen şöyle diyor " Avensis’in makyajlanmış versiyonunun 2018’e kadar satışta olması bekleniyor, sonrasında ise eğer farklı bir karar alınmazsa Toyota modelin üretimini kalıcı olarak durduracak."
otopark haberinde aynen şöyle diyor " Avensis’in makyajlanmış versiyonunun 2018’e kadar satışta olması bekleniyor, sonrasında ise eğer farklı bir karar alınmazsa Toyota modelin üretimini kalıcı olarak durduracak."
Ne tuhaf! Önce Corona sonra Carina 98 de Carina Bitti yerini Avensis'e bıraktı. 2018 bitişşşş

20 yılda bir araç sona eriyorr...
Ne tuhaf! Önce Corona sonra Carina 98 de Carina Bitti yerini Avensis'e bıraktı. 2018 bitişşşş
20 yılda bir araç sona eriyorr... 
Ne dersiniz yerine yeni bir efsane gelirmi ??
Ne dersiniz yerine yeni bir efsane gelirmi ??
Toyota'nın tüm araçları bence efsane

Keşke gelse bizim araçların aynısı ve full donanımlısı olsa ne kadar güzel olur ?